suat akman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.752
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
İlk kez duydum. Gayet pratik gorunuyor. Hatta ekipmani yaninizda tasimaniz ve gun icinde evde ofiste, kaldiginiz otelde, kampta, sicak su ve fincan bulunan her yerde kullanabileceginiz kadar pratik. Surekli hareket eden ve kahve sevenler icin ideal bence.yıllarca french press kullandım, tadından sıkılıp şöyle güzel bir makine alayım diye gezinirken hem makine fiyatlarının uçması hem de daha önceden bilmediğim pratik ve ucuz bir yöntem gibi geldiğinden phin filtreye yöneldim. bu mucize tenekeyle yakaladığım tat ve yoğunluğu daha önce ne kendim yapabildim ne de herhangi bir kahvecide içtim. filtrenin iki boyu vardı, önce küçüğünü almıştım fakat kahvemi genelde büyük saplı çorba kasesinde içtiğim için büyüğünü de sipariş ettim. herkesin denemesini öneririm.
Porselen hario V60 tarzi huni ve filtre kullaniyorum normalde. Ancak onlari yaninda tasimak ve kirilma ihtimali sorun oluyor.
French press ten ise oldum olasi hazzedemedim. Ya kahve tortusu geciyor bir sekilde veya beklerken gereginden fazla soguyor. French pressi sicak su ile isitinca bile demlenirken soguyor. Ben sicak severim kahvemi 😁