Scudo Sports

Kahve kültürü

Meraklısı arkadaşlar için (eğer önceki sayfalarda paylaşıldıysa affola) İngiliz Barista James Hoffmann videolarını öneririm. Bir çok yöntemle ilgili öneri, karşılaştırma videoları mevcut. Konu hakkında bence en iyi içerik üreticilerinden.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
bi zamanlar coffee department, coffeemamma, kahve fabrikası, coffee nutz, spada, zümrüt karaca'dan farklı farklı çekirdekler alıp tadımlar yapabiliyorduk ancak ekonomik şartlarda malesef kahve fiyatlarıda aldı başını gidiyor

Bir cafe sahibi olarak konusuyorum. Elimin altinda cimbali makineler malkonig ek43 ogutuculer vs bircok zimbirti mevcut. Çekirdek iyi değilse hepsi hikaye arkadaşlar. Ben isletmede son zamanlarda espresso kahvelerde moliendo markasini kullaniyorum evdede kullaniyorum çok başarili. Hatta son partide bariz seftali notasini yakaladikki bu tarz paket kahvelerde bu notalari yakalamak zor daha ust seviye cekirdekler edinmek gerekiyor. Hatta evdeki saeco makinede ayni lezzeti aldim yani is ekipmanda degil çekirdekte. Gecen kadiköyde ismini vermim sözde 5.mi 6.mi herneyse nesil bir kahveciye gittim vallahi evtipi makinemle çok daha lezzetli kahve elde ediyorum. Saeco ve philips makinelerin cafe creme modunda bi tik aromasini azaltip 220ml (fincan) kahve yapin mesela. En baba kahvecide icemessiniz öyle kahve. Çekirdek sağlam olacak ama.

Son düzenleme:
Kahve bana acı gelir, damak tadı meselesi, ama kokusuna bayılırım. Kafeini tablet olarak alıyorum gerektiği yerde.

Kahve kültürü bilmem. Ecnebi gavur hobileri bunlar😁köy kahvehanelerindeki çay ve kuşburnunu tek geçerim.

Kaynar denen içeceği atayım ortaya: Çubuk tarçın, kök zencefil, kök havlıcan, yeni bahar tohumu ve karanfil ile yaparlar, sıcak sıcak iyi gider kışın, a.k.a. lohusa şerbeti

Kahve bana acı gelir, damak tadı meselesi, ama kokusuna bayılırım. Kafeini tablet olarak alıyorum gerektiği yerde.

Kaynar denen içeceği atayım ortaya: Çubuk tarçın, kök zencefil, kök havlıcan, yeni bahar tohumu ve karanfil ile yaparlar, sıcak sıcak iyi gider kışın, a.k.a. lohusa şerbeti
Dostum nerden bulayım bu saatte şimdi bunları😁çay var çay misss👍👍🖐ilk fırsatta denerim sözüm olsun👍🖐

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Kahvenin avrupaya bizden gitmesi ve çayın ancak cumhuriyet sonrası gelmesi dışında sorun yok

İrfan abi bi kahve bi de rakı, kokuları kadar lezzetli içecekler değiller kesinlikle. Ama insan da içmeden edemiyor :)

Geri