Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon kadrom çatladı

Scudo
@muratto
hocam daha ne istiyorsun daha yeni model bir kadroyla bisikletin yenilenmiş oldu:) bunu her firma yapar mı bilmiyorum ayrıca Focus'u tebrik ediyorum büyük bir firma olduğunu gösterdi bize.

@muratto bisikletine kavuştuğun için sevindim bu arada focus a da bravo. Sormak istediğim bir şey var sele borusunu değiştirdin galiba önceki sele borusundan mı kaynaklanmış çatlak yoksa başka bir neden mi vardı.

Sonunda mutlu sona ulaşılmış , senin adına sevindim.Firmayı da taktir ediyorum , renk opsiyonunu da sorsalarmış gerçekten tam olacaktı :) Güle güle kullanırsın inşallah.

@muratto Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Karbon o kadar da sağlam değilmiş demekki esneme payı yok sınırlarının dışına çıkınca kırılı veriyor

@mustafa genç

Kaza yapan arabalar da sağlam değil o zaman ? Böyle bir düşünce olabilir mi illa ki olacaktır 1000 de 1 böyle olaylar.

@Tolga Çelebi böyle bir benzetme olamaz kaza yapan araba bir yere çarpmıştır tabiki hasar olacak bu bisiklet üzerinde 70, 80 kilo ağırlık varken sebepsiz kırıldı hani çok sağlamdı

@mustafa genç Sınırın dışına çıkılınca kırılır tabi hocam bunun karbonla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben bugün 7005 alüminyumu kırdım sınırlarının dışına çıktığım için. Sınırın dışına çıkmamak gerekiyor. Ne olursa olsun.

Focus markasının distribütörünü tebrik ediyorum. Yalnız son zamanlarda Focus markasının karbon kadrolarının çoğunda bu kırılma ve çatlak sorunları görüyorum.Bu nedenle alırken iyice araştırıp karar verilmeli...

• Beğen
Tepkiler: muratto
Teşekkür ederim herkese,
Çatlama olayına gelince, nedenini gerçekten bilmiyorum, sonradan fark ettim. O sıralar yeni sele borusu almıştım ve 5-6 kere tak çıkar yaptım. Çok sıktığıma da inanmıyorum ama sürekli tak çıkar yapmamak lazımmış demek ki

@muratto
Kadronun o kısmının yapısı çok mu ince ? Acaba ondan mı çatladı ? Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Kurumsallık böyle bir şey. Bizler hala "PAZARTOPKAPI" zihniyetlilerle 3 kuruş için sinir işinde kendimizi yiyoruz. Değişime çok sevindim. Hayırlı olsun.

@muratto

@mustafa genç@mustafa genç

Yok yok değil siz almayın karbon. Maazallah kırılıverir.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Berk Karaca
Yok daha neler o parayı verirmiyim ben ona hiç birazdaha ekler araba alır pikniğe gideriz ailecek aklımı peynir ekmekle yemedim bisiklet de bir yere kadar bir yerden sonra iş çığırından çıkıyor israfa giriyor

Telefonlara 3 bin verenler bisiklete gelince neden şaşırıyor anlamıyormu, sonuçta yapıldığı madde belli, maaliyeti belli. Kaldı ki tutku bu.
Herneyse, kırılırsa da kırılır. Ama karbonu kırmak gerçekten kolay iş değil, bakmayın hassas olduğuna. Benim ki kırıldı tamam, ama yenisiyle değiştirdiler

@muratto
Telefonun ekranı kırıldığında yenisiyle değiştiriyorlar mı ? :D 3000 tl veriyorsun sonra güm :komik:

• Beğen
Tepkiler: muratto
Merhaba arkadaslar az evvel bisikletimi temizlerken bende kadroda bir catlak farkettim.ve direk foruma goz attim ve bu konuya denk geldim
Bisikletim lapierre xelius efi 100

Orta gobek kisminda bir catlak tespit ettim
Bana boya catlagi gibi gozuktu
İnsallah sikinti yasamam

Dosyalar

• IMG-20160131-WA0058.jpeg
    IMG-20160131-WA0058.jpeg
    43,2 KB · Okunma: 186
@Anonim

Genelde böyle şeyler görünce çatlak mı değil mi hemen anlarım ama bu biraz istisna geldi bana. Bilmiyorum ama bana düz bir hatta ilerlediği için çatlak gibi geldi ama inşallah değildir,boya çatlağı da olabilir. Dediğim gibi çok emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: Anonim
Geri