@Emre.AK hiç bir bilgim yok cidden ne desem yalan olur Bir jant teli için ayarlansa bile aşırı şekilde ince olur yani onu elle tutmak bile zor kaldı ki onu bir de düzgünce tutup kaplayacaksın falan , gözümde büyüyor
Emeğiniz için teşekkürler. Ben de bisikletimin üstündeki çizikleri dert etmeye başlamışken nasıl bir çözüm olabilir diye düşünüyordum ki, bu mesajı gördüm . Bu malzeme gerçekten bu kadar ucuz mu? Zira aracımda sadece arka kaputu kaplatmak için 150 tl istediler. Onuda taşıyıcı ile bisikleti taşırken oluşan çiziklerden kurtulmak için istemiştim. Neyse bulabilirsem gerçekten hoş olur. Bunun üzerine youtube ta şöyle bir araştırma yaptım. Sanırım bahsettiğinz konuya ait şöyle iki video görsel açıdan daha pekiştirici olacaktır.
Herkese iyi günler hayırlı cumalar arkadaşlar.Forumu yeni keşfetmiş olmam sebebiyle konularımı sürekli görüyorsunuzdur .Hernese bugün bisikleti karbon kaplamak için sizden bilgi almak istiyorum.Ürünü sipariş ettim Pazartesi günü gelecek.Bu işin tekniği nedir,yaparken nelere dikkat etmeliyiz?Yapan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.İyi pedallamalar,Tekerinize taş değmesin