Ben karbon bisikletli grubunun içinde, "Allah kimseyi aliminyum bisiklet sürmek zorunda bırakmasın..." şeklinde bir dua duydum. Ancak, dışardan bakıldığında iyi niyetli, dünya insanlarının kardeşliği 😍. Yok efendim keşke herkes karbon bisiklete binse 🤩 gibi😒 Tadında bir dua da olsa özünde aşağılama, dışlama ve buna benzer sansürlenesi duygular içerdiğini hissettim. Onu geçtim, Yarış başlangıç noktasında bile adamların gözlerinden okunmuyor mu? Karbonlular arasında bile "heyy yavrum be, sende Di2 ultegra var ama bendeki Dura Ace Di2, naber 😏 ya da cervelo s2 kadroyla yarışa gelmiş fakir, benim cervelo s5 bisikletimi göstereyim de eziklendirsin kendisini 😎..." tribünde 10 larca kılçığı ayıklamıyor musunuz? Sorarım size 😁 karbon, karaktere işliyor arkadaşlar. Sadece işin mekanik/ekonomik boyutu yok, psikolojik tarafının yaşattıkları daha da acı biz Aliminyum lular için 😊 bu arada çok çok üst düzey, çoğu karbon orta seviye kadrodan daha hafif ve rijit aliminyum kadro sahipleri var. Onları nereye koyacağız 🤨