Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

@Berke K.

Ben mantık yürütüyorum bu topiği açmanın mantığı hakkında. Bir adama selam verirsiniz senin dediğin gibi yola baktığı için görmez vs. böyle bir durumda selam vermediği için alınırmısın? Belli ki görmemiştir değilmi? Ha ama adam geçerken gözünün içerisine bakar selam verirsin ama onun suratında bir kas oynamaz, işte bu karakter meselesidir. Ha tabi selam vermek zorundamıdır? Kesinlikle değildir, o çok ayrı bir konu...

@bora kaya

Oooow bende oralarda sürüyorum genelde... Beyaz Specialized görürsen genelde SKY formalı olan benim. Selam vermezsem laf etme arkamdan emi! görmemişimdir kesin :komik::komik::koptum::koptum:

Scudo
6 kg.lık bisikleti var türlü türlü huyu var :) diyelim işte :)

Karbon ne bu arada???? asıl onlar beni görünce selam verecek niyemi çünkü ben geçme kadro gerçek bir klasik kullanıyorum full orjinal:D:D:D.

Sallandıracaksın Taksim meydanında bu karbonculardan bir ikisini bak bir daha yapıyorlar mı? Netekim...

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny ve Volg
Bu arada yol bisikleti hızla yanınızdan geçerken karbon mu alümü yoksa çelik mi nereden anlıyorsunuz kuzum?

@Decsan karbon bisikletlerde kaynak izi olmuyor böyle rahatlıkla anlaşılabilir.

• Beğen
Tepkiler: YigitOzturk
@Soner H. Arslan

Aslında aynı yol düzlemini kullandığınız için bir nevi yoldaşsınız zaten :D

@ertanmrtz
Ancak bu durumda kaynak izine mi bakıcaz yoksa karşıdakinin yüzüne mi?

• Beğen
Tepkiler: CandanC
bu arada selaaaaaam

not: böyle ciddi topiğe böyle ciddi cevap gider ancak.

Merak etmeyin sizin selaminizi almiyorsa kendi hatasi zaten selam almiyorsa ve sizi kucumsuyorsa o bisikleti hobi olsun diye degil artislik icin almistir

@Memet çiftsüren
Merhaba, ben de 4. Levent'ten taksime gidip geliyorum. Ama bu ara biraz rahatsızım. Kısmet olursa yol arkadaşı olabiliriz. Buralarda pek kimse görmüyorum bisikletli.

Ya bugün bir sahile çıkayım dedim 3-5 kez selam verdim her selam verişimde bu konu geldi aklıma :D

• Beğen
Tepkiler: Volg ve C. Yavuz
@bora kaya
Bence sizin karbon bisiklete selam verdiğiniz lutfedip onlara selam vermediğinizi saniyor olabilirler uzerindekiler ;) bana da denk geldi. Efendinin altında 5 haneli fiyatta bir bisiklet var bize sizi gidi fakir 4 haneliler diye bakıyordu. 5 haneli bir bisiklet alacak bütçem yok. Olsun, yine de almam. Bu kadar da büyük konuşuyorum. Bir bisiklete eğer yarışçı değilse 5 haneli fiyat verenlere üzülüyorum. Hele hele bir de asagilar tavirlardaysa daha da çok üzülüyorum. Paraca zengin olan biri bisikleti seven ama parası olmayan birine neden bir bisiklet hediye etmez de böyle gösteriş yapar anlaşılır gibi degil

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Atacan
Geri