Her tarafı karbon olan bir bisikletim var.Şimdi Hı-Tenn veya alimuminyum bisikleti olanla ben birmiyim yani ? Olabilirmi böyle bir şey ?
Zaten Alimuminyumculara full gıcığım. Utanmadan yolda birde yarışmaya kalkmıyorlamı ? Sanki yetiecek , geçebilecek gibi tempo atmalar falan. Sırf bunları sopalamak için sulukları çıkartıp yerine Beyzball sopası taşıma planlarım var. Hi-tenn cilerede elektrik şoku verme düşüncelerimde var. Hemde hareket halinde. unun için bir protatip geliştiriyorum
Ayrıca düşük donanımlı bisikleti olanlara extra gıcığım. Pis fakirler , daha doğru düzgün bir donanımı yok, bir spd ayakkabısı bile alamamış birde yollara çıkıp , haybeye trafik yapmazlarmı . Deliriyorum resmen , bisiklet senin neyine. Otur evinde . Birde yanaşıp " bende bunun aynısından alacağım demiyorlarmı ? Gelde çıkdırma. Nasıl alacaksın ? Hemde aynısı, hadi lennn Paran yetmez.
Hee çakallık yapıp karbon görünümlü kaplamada yaptıran olur. Tamamen Karboncuların felsefesine ve töresine aykırı.Karbonun kokusunu ve görüntüsünü 50 metreden tanırız biz.
Arabamın arkasınada şöyle bir sticker yaptırdım. " Karbonlu ve öfkeli"
Yolda birde utanmadan selam vermiyorlarmı . Iyyyy , iğrenççççç. Şimdi adam yerine koyup birde bunlara selam mı verelim.? Karizmamı asla bu kadar düşüremem. Kimse kusura bakmasın.
Ama karbonlu bisiklet görürsem olay değişir. Karbonlu adam kendisini sürüşünden belli eder .Karbon candır gerisi yalandır.
Gibi cümleler kurmamı mı bekliyorsunuz ? Boşuna beklemeyin.
Selam verdim almadı. Kesin altındaki karbon bisiklet yüzünden küçük görüyordur gibi bir çıkarımla , çeşitli varsayımlarda bulunmak yanlış olur.
Başlık hakikaten gereksiz olmuş.