Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Scudo
@Gökhan Toros
Kefeni cebi yok maalesef. Hayat paylaşmaktır. Çok paranın haramsiz çok laf Yalansiz olmaz. Bu da yüzyıllardır böyle biline.

@Mehmet Levent Hiç takmayın üzülmeyin prof olanlar zaten belli ama sırf ego tatmin edenlere,hava atanlara diyorum aklınca aşağılamaya çalışanlara ben diyorum''ki hadi kardeşim az laf çok iş rampaya yada yokuşa gel bakalım nasıl bisikletcisin görelim!!!! bazıları hemen başlıyor işde vaktim yok,işim var öyle sahil yollarında tin,tin gitmeye benzemez bu işler.

Sahil yolunda sürenleri bilmem. Belli bir tempo ile giderken bir yandan mangal dumanı, bir yandan parketmiş otolar ve vızır vızır akan trafiği takip etmekten selam vermeye fırsatları olmuyor olabilir. Kimseni günahını almamak lazım... Çok fazla uzun turum olmadı, ama uzun turlarlarda da ne zaman bisikletçilere denk gelsem büyük çoğunluğu selam vermiştir ve verdiğim selamı almıştır. Hatta aralarına tanıştıklarım dahi olmuştur. Bu tür jestler bence aynı spora profesyonel yada amatör ruhla gönül vermiş herkesi birbirine daha çok yakınlaştırır... Kişisel kibirinden ötürü bir selamı esirgeyenlerin aramızdan bulunabileceğini pek sanmıyorum :) ama varsa da canları sağolsun...

• Beğen
Tepkiler: Volg
Burda çok önemli bir ayrıntı atlanıyor . Çakma karbonmu yoksa gerçek karbonmu bence bunun açıklığa kavuşturulması lazım önce

Karbon bisiklet bir sınıf atlama aracı olarak görülüyor sanırım bir kısım bisikletçi taifesinde. Oysaki bir bisikletsever biraz kendini zorlasa 4-5 bin teleye dumanı üstünde tüten bir karbon alır. 150-200 telelerin bisiklet için fazla görüldüğü bir ortamda 3-5 binin ister istemez lafı ediliyor. Bu mevzu, bu haliyle bir tabakalaşmanın, bir sınıf ayrımının konusu bile olmayacak sığlıktadır.
Fekat tayt-dropbar-spd (70 li yıllarda drug-sex-rockn roll üçlemesi geçer akçeydi) ile donanan bazı bisikletçilerde bir mizaç değişimi bir dellenme hali bir suret değişimi yaşanmıyor da değil.

@Emre Yönlüer valla çanakkale'de çok grup halinde bisikletleri ile dolaşan kız görüyorum selam vermeye korkuyorum.Daha doğrusu vermişliğim de yok.

Önce söylenene bakarım selam mı diye,sonra söyleyene bakarım bisikleti karbon mu diye :kptmya:

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Başar B.
Her tarafı karbon olan bir bisikletim var.Şimdi Hı-Tenn veya alimuminyum bisikleti olanla ben birmiyim yani ? Olabilirmi böyle bir şey ?

Zaten Alimuminyumculara full gıcığım. Utanmadan yolda birde yarışmaya kalkmıyorlamı ? Sanki yetiecek , geçebilecek gibi tempo atmalar falan. Sırf bunları sopalamak için sulukları çıkartıp yerine Beyzball sopası taşıma planlarım var. Hi-tenn cilerede elektrik şoku verme düşüncelerimde var. Hemde hareket halinde. unun için bir protatip geliştiriyorum

Ayrıca düşük donanımlı bisikleti olanlara extra gıcığım. Pis fakirler , daha doğru düzgün bir donanımı yok, bir spd ayakkabısı bile alamamış birde yollara çıkıp , haybeye trafik yapmazlarmı . Deliriyorum resmen , bisiklet senin neyine. Otur evinde . Birde yanaşıp " bende bunun aynısından alacağım demiyorlarmı ? Gelde çıkdırma. Nasıl alacaksın ? Hemde aynısı, hadi lennn Paran yetmez.

Hee çakallık yapıp karbon görünümlü kaplamada yaptıran olur. Tamamen Karboncuların felsefesine ve töresine aykırı.Karbonun kokusunu ve görüntüsünü 50 metreden tanırız biz.

Arabamın arkasınada şöyle bir sticker yaptırdım. " Karbonlu ve öfkeli"

Yolda birde utanmadan selam vermiyorlarmı . Iyyyy , iğrenççççç. Şimdi adam yerine koyup birde bunlara selam mı verelim.? Karizmamı asla bu kadar düşüremem. Kimse kusura bakmasın.

Ama karbonlu bisiklet görürsem olay değişir. Karbonlu adam kendisini sürüşünden belli eder .Karbon candır gerisi yalandır.

Gibi cümleler kurmamı mı bekliyorsunuz ? Boşuna beklemeyin.

Selam verdim almadı. Kesin altındaki karbon bisiklet yüzünden küçük görüyordur gibi bir çıkarımla , çeşitli varsayımlarda bulunmak yanlış olur.

Başlık hakikaten gereksiz olmuş.

Benim de ön maşa karbon Kadro Aluminyum, o yüzden tam selam vermiyorlarmış :p

Şaka bir yana, selam veren herkese selam veriyorum ama gidondan elimi kaldırmıyorum. Kafa sallama yöntemi yeterli bence.
Malum istanbul yollarında nerden süpriz çukur çıkacağı belli olmuyor :)

Maşasına kadar karbon değilse, kaskı KASK marka değilse, orjinal CUBE forması yoksa selam vermiyorum prensip meselesi :p

Daha dün 15 Km selamlaşmadan kapıştığım bir abi vardı :) İki market bisiklet uzun uzun kağıştık yolun sonunda selamlaştık ve kolay gelin diyip ayrıldık :)

Geri