Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbonun ömrü

Selamlar.

Halihazırda 7005 alu kadrolu bir mosso kullanmaktayim. İnanılmaz hafif ve çok memnun olduğum bir kadro. Sadece geometrisi endurance olmadığı için değiştirme hevesi var içimde. Benim bisikletim 2017 model.

Sahibinden'de specialized tarmac sl4 ilanı var. 2014 model. Sizce geçmeli miyim bu kadroya ? 2014 model karbon kadronun bir dezavantaji var mıdır ? Ya da vereceğim paraya değecek bir fark yaşar mıyım sadece bu kadro değişikliği ile ?
alu kadrolu bir bisikletten karbon bir bisiklete geçeceksiniz, kişiye göre değişir,ben karbon tercih ederim,sl4 'de endurance değil bildiğim kadarı ile,yarış odaklı,2017 kadroyu görmek lazım ,hor kullanılmadısıyla ,vuruğu çatlağı yoksa uzun yıllar götürür tahmini olarak,öncellikle kullanıp test etmeniz lazım,birde kadro boyunuza uygun mu.

Scudo
Selamlar.

Halihazırda 7005 alu kadrolu bir mosso kullanmaktayim. İnanılmaz hafif ve çok memnun olduğum bir kadro. Sadece geometrisi endurance olmadığı için değiştirme hevesi var içimde. Benim bisikletim 2017 model.

Sahibinden'de specialized tarmac sl4 ilanı var. 2014 model. Sizce geçmeli miyim bu kadroya ? 2014 model karbon kadronun bir dezavantaji var mıdır ? Ya da vereceğim paraya değecek bir fark yaşar mıyım sadece bu kadro değişikliği ile ?

2013'ten beri aynı karbon kadroyu kullanıyorum. İlk günki gibi. Karbon kadro performans olarak bence çok bir şey katmaz eğer profesyonel değilsen ama konfor ciddi oranda artar. Titreşimleri sönümlemesi için bile karbon tercih edilebilir. Özellikle Samsun'un beton yollarında çok vakit harcıyorsan :)

Yurtdışında millet karbon kadro almadan önce x raydan geçiriyormuş. Bi kaza ile çatlak oluşabilir. Belki de tamir edilmiş bir kadro olabilir. Bu konuda dikkat etmek lazım.

Kazası belası yoksa ve de özellikle specialized tarmac ise ihtiyacım varsa alırdım. Çok uzun yıllardır aynı karbon kadroyu kullanan arkadaşlarım var hepsi memnun.

Merhaba dostlar, hiç aklım da olmayan bir konu sağolsun bir büyüğüm tavsiye etti. Bisiklet alıcam malum 0 piyasası uzay da olduğu için yönü 2 ci ele çevirdim, karbon kadro ömrü diye bana yazdı hiç aklım da olmadığı için, siz değerli bilgili insanlara sormak ve tavsiye almak istiyorum, en az hata ile bir bisiklet almak istiyorum, bisiklet 2016 model cervelo R5 duraace setli sizce almaya değer mi. Yoksa 2020 ve üzeri mi tercih mi etmeli bu şekil olunca gurup set düşük oluyor tabi haliyle belli bütçem var.

Merhaba dostlar, hiç aklım da olmayan bir konu sağolsun bir büyüğüm tavsiye etti. Bisiklet alıcam malum 0 piyasası uzay da olduğu için yönü 2 ci ele çevirdim, karbon kadro ömrü diye bana yazdı hiç aklım da olmadığı için, siz değerli bilgili insanlara sormak ve tavsiye almak istiyorum, en az hata ile bir bisiklet almak istiyorum, bisiklet 2016 model cervelo R5 duraace setli sizce almaya değer mi. Yoksa 2020 ve üzeri mi tercih mi etmeli bu şekil olunca gurup set düşük oluyor tabi haliyle belli bütçem var.
2016 model bisikletin üzerinde ki sette 2016 model duraace tır. Shimano mantığıyla yeni modeller de 105 e tekabül ediyordur. Cervelo r5 güzel kadro ona lafım yok ama grup set düşük olacak diye başka modellere bakmamazlik yapmayın derim.

Merhaba arkadaşlar 2017 yılında bisiklet sporuna başladım dağ-şehir-şehir-yol olarak yılar içinde bisikletlere geçiş yaptım şuan 1 ön 1 yol bisikleti var fakat performansımı yıllar geçtikce gelişti şuan ki yol bisikleti karbon maşa alüminyum kadro sora set ve artık bana yetmiyor geliyor uzun yollar yapıyorum İstanbul düzce(düzce de üni okuyorum) Düzce Bolu , düzce Zonguldak gibi uzun turlara çıkıyorum ve artık karbon bisiklete geçmeye karar verdim aklımda bisiklet var 2017 model KTM revelator 5000 r8000 ultegra set fakat 17 model modeli bi tık eski gibi sizce öylemi , sizce 2017 model karbon bisiklet alınır mı ?

Geri