Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi

BK, HK, YK... Konyalı Kartal ailesi, bisiklet camiasının üzerine bir lanet gibi çökmüş desenize :)
Özceylan ailesi var bir de onlardan genelde memnunuz herhalde ?
Kartal bike shoptan arka aktarıcı aldım vazgeçeyim bari

Scudo
KRON tx150 HD modelini almıştım. ancak bisikletin maşası 3 eksende de eğik bir şekilde geldi. 3 tane bisikletçi gezmesine rağmen maşa düzeltilemedi bende bu kadar para verip aldığım bisikletin böyle olmaması gerektiğini düşünerek hiç iletişim kurmadan iade ettim, bilgilendirme içinde satıcıya yazdım. Arkadaşlar bana "fabrika montajlı bisikleti fabrika iade kabul etmiyor" :)) diye karşılık verdiler.
Konu dışı ama;
Hala Kron iyi marka, yerli milli diyen var mı? Tamam yerli vs ama, bir kerede şahit olsak "benim hatam, üretimden kaynaklanıyor" deyip birinin yarasına merhem olduğuna..Sürekli gittiğim bisikletçi Kron bayi, çok methediyor ama boya küpü kadrolar..Kaynaklar doğramacı kaynağı..
@MAERKEK Çok iyiler...

Konu dışı ama;
Hala Kron iyi marka, yerli milli diyen var mı? Tamam yerli vs ama, bir kerede şahit olsak "benim hatam, üretimden kaynaklanıyor" deyip birinin yarasına merhem olduğuna..Sürekli gittiğim bisikletçi Kron bayi, çok methediyor ama boya küpü kadrolar..Kaynaklar doğramacı kaynağı..
@MAERKEK Çok iyiler...
Bisan varken ülkemizde diğerleri sadece rekabet unsurudur.

Bisan varken ülkemizde diğerleri sadece rekabet unsurudur.

konuyu çok baltalamadan ve dışına çıkmadan bisanın izmirdeki fabrikasında bisiklet satışı var mı bilginiz var mı ? Bisan TRX 8400&8500 modellerinden birini düşünüyorum bende
Konu dışı ama;
@MAERKEK Çok iyiler...

Bisikleti sürme imkanım pek olmadı tecrübe ettiğim kadarıyla çok yol katetmeleri gerekiyor. Bisiklet kaza yapmış gibi her yeri ayrı oynuyor pedallar, tekerlekler, ruble ne kadar hareketli parça varsa işte, kesinlikle denenip alınması gereken bisikletler arasında umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

@SmtCyln Krona asla yaklaşmam zaten...Çok iyiler 'i Özceylanlar için yazdım, karışmış biraz..😊

Bilmeden ağzı yananlar grubuna katıldım ben de üç gün önce. Kadro arası çanta almıştım en ucuzu arayarak. Gelen ürün üçgen çanta çıktı:)) bir de iade talebi oluşturmak isteyince hata veriyor çünkü ürün aldığım mağaza olan Turkey Cyclist mağazasında yok ayrıca bana gelen ürün de mağaza da yok :))) kargo da göndericiyi Burhan Kartal görünce aa dedim bu Kartal Bike Shop'un şeysii. Foruma bir bakayım dedim belki cevap bulurum ama bu başlığı buldum :) Hasarsız, sorunsuz alışverişler diliyorum hepiciğimize.

Kartal Bike' tan geçenlerde bir zincir aldım. Ve ucuz da olsa, zincir iyi gibiydi. Şimdi aldığım zincir ve gönderilen zincirin fotolarını atıyorum. Yorumu sizlere bırakıyorum. Saygılar...

Aldığım zincir ve Kutusu arkadaşlar;
9808962388018.jpgunnamed.png

Buda bana gönderdikleri zincir;
10254838366258.jpg

Ve hala bu firmadan alış-veriş yapılıyor..
Firma, pandemi nedeniyle mi işlerini devam ettirebiliyor?
Forum dışında bu denli olumsuz geri dönüşler yok mu acaba?

Maalesef konuyu Google aramasında gördüm. 113 lük göbek alınca nasıl 117 gönderdiler diye merak etmiştim ve cevabını bu konudan aldım.😓
Burada kargo şansı kısıtlı zaten virüs de var şimdi uğraş dur.
Screenshot_20200909-202255-01.jpeg
Az önce satıcı firmalara bakarken Turkey Cyclists'i gördüm. Tam bundan alayım derken bilgi kısmında Kartal soyadını görünce koşarak uzaklaştım.

😓 bisikleti yedeğe ayırmadan eskiyen parçaları uygun yollu yenileyeyim dedim yine denk gelmiş..

Ürün daha gelmedi ne gelir tahmini olan var mı?
Screenshot_20200909-203200.png

Dosyalar

• IMG_20200909_202530.jpg
    IMG_20200909_202530.jpg
    1,3 MB · Okunma: 34
Son düzenleme:
Benim anlamadığım bir nokta var arkadaşlar. Bu forumdaki neredeyse herkesin en az bir kez mağduriyet yaşadığı, bu forumda olmayan daha nicelerinin de bir şekilde yanlış ürün aldığı bu zatı muhterem in gitti gidiyor mağaza puanı %91. N11 mağaza puanı %97 hepsiburada da ise 10 üzerinden 9,1. Bunlara bakarak değerlendirme yapan bir tüketici için muteber bir satıcı olarak duruyor gayette. Yalnızca Google yorum puanı 5 üzerinden 2,9. Yani bir tek o gerçeği biraz olsun yansıtmış. Özetle şu yukarıda saydığım sitelerin mağaza puanları zerrece güvenilmez mi bana mı öyle geliyor.

Forumda niyeyse konyadaki bisikletçilerden hepsi kötü bir tek özceylan iyi. biz mağazaya gittiğimizde yüzümüze bile bakmayan adamlar :hımm:

• Beğen
Tepkiler: M. Sami
@everhard Magza puanları tamamen şişirme tek gerçek yorumlar bence yorumlar iyiyse ürün alınır yoksa 10 yıldızlı olsa bulaşmam

• Beğen
Tepkiler: everhard
Forumda niyeyse konyadaki bisikletçilerden hepsi kötü bir tek özceylan iyi. biz mağazaya gittiğimizde yüzümüze bile bakmayan adamlar :hımm:
Hay bin yasayin. İnternetten alisverisle dukkana giderkenki muamele taban tabana zit herhalde ozceylanda. Ozellikle bu sezon ne muhatap bulabildik ne karsilayan oldu. En son bi aksesuar sordum ac internetten bak valla (kutu acmakla bozulmayacak bir urun, ac kapa goster yapacaklar 10saniye) kutusunu acamiyacam dedi adamlar :) bir daha sormak icin bile durmadim, internet sitelerinden bile fiyat bakmaz oldum. Konya esnaf konusunda cok zayif malesef.

@vusalazeroglu Artık devir internet devri, eskisi gibi ilgi alaka yok.

Barend elcik bakıyorum kaç zamandır. Turkey Cyclist mağazasına denk gelmiştim. Dedim burası uygun yollu bir yere benziyor diye. Harika oldu bu başlığa baktığım. Beni uğraş uğraş bir beladan kurtardı.

Bu firmayı ve firma sahibini şikâyet etsek olmaz mı yaa Bimer Ciner vs.bir yerlere. Mağdur olmuş arkadaşlar Tüketici hakem heyetine başvurup sonra ticaret bakanlığına bildirse bu durumu. Bi sonu gelsin yani sürekli e ticaret sitelerinde farklı isimler altında insan kazıklamak olacak iş değil.

Geri