Scudo Sports

Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi

Scudo
Ben de geçenlerde kısa parmak M boy bir eldiven sipariş etmiştim hem farklı bir model ve renk hem de L boy bir ürün geldi. Tam oturduğu ve yolladıkları modelde hoşuma gittiği için iade etmedim ancak bir daha aynı firmadan alışveriş yapacağımı sanmıyorum.
Ben defalarca yaptım üzerlerine gidiyorum arkaşların :ssrtcbya:
@citk60 Dünyadaki en şanslı insanlardan biri olduğunun farkındasin değil mi :)
2020 benim açımdan güzel geçiyor, son dakika sürprizi olmasa tabii:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
az önce twitterda gördüm. Yine birilerine saçmalamışlar;

Yanlış ürün gönderip bir de orjinal pakedi açılan ürünü iade almayız diyorlar.
Müşterinin tüketici heyetine gideceğim demesini "tehtit vari" olarak algılayıp, "bisikletiniz de paranız da bizde kalır" diye kendilerini haklı görebiliyorlar...

1620030456955.png

Mecburiyetten geçen hafta spd kali almak zorunda kaldım dükkanından bu zatın. Bisiklet hakkında bilgisiz bir insan zaten. Konya'yı da çok yanlış temsil ediyor. Konya'da nice güzel esnaflar varken bu türlerin görülmesi sadece hoş değil.

@Noldor "tehtit vari kelimeleriniz bisikletiniz ve paranız bizde kalır fakat zararımı karşılanır ise gerekli desteği sağlarız."

Bu adam bu türkçeyle nasıl vergi levhası almış dükkan açmış iş yapıyor enteresan :koptum:

Son düzenleme:
@Noldor "tehtit vari kelimeleriniz bisikletiniz ve paranız fakat zararımı karşılanır ise gerekli desteği sağlarız."

Bu adam bu türkçeyle nasıl vergi levhası almış dükkan açmış iş yapıyor enteresan :koptum:
Google translate yapmış bence.

Bambaşka şeyler gönderiyor bu neyine güveniyorsa UZAK DURMAK lazım

Ben şansımı denedim eldiven aldım belki bisiklet gelir heyecanla bekliyorum. :):):)
Şaka şaka.
bisiklet araştırıyorum da ucuza bisiklet buldum işimi garantiye almak için işyerinize gelsem daha iskontolu verirmisiniz diye msj attım :D

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
az önce twitterda gördüm. Yine birilerine saçmalamışlar;

Yanlış ürün gönderip bir de orjinal pakedi açılan ürünü iade almayız diyorlar.
Müşterinin tüketici heyetine gideceğim demesini "tehtit vari" olarak algılayıp, "bisikletiniz de paranız da bizde kalır" diye kendilerini haklı görebiliyorlar...

262767 dosyayı görüntüle
Bu adamlardan yüklü miktarda malzeme alıp kargodan geri çevirip hava parası niyetine kargo ödeteceksin. Bak o zaman hizaya geliyor mu..

• Beğen
Tepkiler: everhard
Bu adamlardan yüklü miktarda malzeme alıp kargodan geri çevirip hava parası niyetine kargo ödeteceksin. Bak o zaman hizaya geliyor mu..
Kargoyla anlaşmayı senelik sınırsız olarak yaptıkları için değişen bir şey olmaz. Ha bin tane yollamış ha onbin, ona bişey farketmiyor. İstenilen ürünü değil de düşük fiyatlısını göndermelerinin sebebi de bu zaten. "Biz kitleyelim, bakarsın uğraşmak istemez kalsın der fazladan kar yaparım. Ha yemez geri iade ederse geri alır başkasına satarım sıkıntı yok" kafası.

Bende hepsiburada üzerinden hedef bisikletten (link) siparişi verdim, onun yerine Xbyc 6018 arka ışık yolladılar.

1 Ocak 2019 yılında açılmış konuda defalarca hatalı ürünler ile ilgili yazılar gördüm. Hem hepsiburada değerlendirmesine baktım (10/9,1) hem de google yorumlarına baktım ( 5/4,5 yıldız). Bunu nasıl beceriyor o zaman şaşırmamak elde değil.

Adamlarda ne var bilmiyorum ama 10 kişi kapıda ödeme bisiklet isteyip teslim almazsa anlarlar.

Mozambik'te bir esnaf var. O da aynı bunlar gibi işi fanteziye çevirmiş. Geçen gün ''birader ayıp değil mi niye böyle yapıyorsun?'' dedim. ''Koskoca Mozambik'i yönetenler halkı soyuyor bir 💩 olmuyor ben 3-5 kişiyi dolandırmışım çok mu?'' dedi. Cevap veremedim.

Geri