Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartal'da Şirin Bisiklet'ten uzak durun!

Hakkaten o seviyede üsluptaki insanların çıkarıp 400 TL yı geri vermiş olmaları bir mucize diye düşünuyorum. Geçmiş olsun. Aynı duruma düşsem heralde parami geri alabilecegim aklıma gelmez ama hiç yoksa canlarını sıkmaya gider tartışır gerekirse kavga çıkartırdım.

Scudo
Şirin Bisiklet 2015 listesinde ve 2016 listesinde halen devam eden model önemli olan bazılarının bu ülkede hala dolar 1.80 misgibi vura vura çirkin birsekilde
almaya çalışması ve dip fiyatlar verildikten sonra da ya kilit hediye et zili ni de ver bukadar mal aldım peşin para verdim ne olur bundan bişey almasan daha neler neler
Beğen · Yanıtla · 8 dk.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/c7.0.32.32/p32x32/199343_10151080217811299_1611282369_n.jpg?oh=39e87da12a32017082f436b8298661d4&oe=57F6AB11
Ogün Demir o yüzden mi 30 lira kar ediyoruz diyio 400 lira iade ettiniz ve insallah araba çarpar diye beddua ettiniz
Beğen · Yanıtla · 7 dk.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/c7.0.32.32/p32x32/199343_10151080217811299_1611282369_n.jpg?oh=39e87da12a32017082f436b8298661d4&oe=57F6AB11
Ogün Demir keza %20 indirim diye reklam yapıp hangi kafayla %20 aslında %10 + %10 matematigi yaptınız. insanların pazarlık yapması ve hediye istemesi sizi 2015 modeli 2016 diye satma sahtekarlıgına mı güdüyor ?
Beğen · Yanıtla · 1 dk. · Düzenlendi
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/c4.0.24.24/p24x24/1010803_607511392663838_1615092475_n.jpg?oh=7623be5d287c3b7a4f504382d1497a95&oe=58069217
Şirin Bisiklet Evet biraz önce dediğim gibi önemli olan karşıdaki insanın cirkefligi biz ürünün komple parasini verip ürünü geride alalım dedik ama arkadaş işte bu ürün 2015 de burda suna alın mış şurda buna satılmış ne istiyorsun ister ürünü ver yok ben bu paraya almak istiyorum dedi tamam hayranı gorcekmisin evet geçen sene bu paraya satılmış dedi al ozaman sana 400 tl işte bide orda olsanız fikirlerini daha farklı olacak ama uzatmaya gerek yok bilen biliyor amaç içim rahatladım iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: yusuf340809
@bisquit

Tepki gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Hala iade teklifini yapmış olmasının onu haklı çıkaracağını zannediyor. Yalan ve sahtekarlıktan neden kaçınmamız gerektiğine dair önemli dersler verdiler. Yıllardır kandırdıkları onlarca insanın hakkı onlardan çıkacak elbet. Sizin gibi duyarlı arkadaşlar eleştirdikçe yaptıkları sahtekarlığa son verme olasılıkları daha yüksek.

"inşallah arabanın altında kalırsın" ...Bu adamlar "soygun yaparken bana direndi" diye sizi şikayet edebilecek adamlar ...

• Beğen
@yusuf340809 Sizden de korkulurmuş ama :D böylesi bir "esnafın" cebinden o 400 TL'yi geri almak hiç kolay bir iş değildir, geçmiş olsun tekrar :harika:

@Anonim

Bir sorun yok, demek istediğinizi anladım. Facebook'tan mesaj yazanlara beni o şekilde tanıtıyorlar, ben de espri yapayım dedim :D

Hocam konuyu direk şirin bisikletin facebook adresinin altına atın derim. Millet görsün de anlasın nasıl insan olduklarını.

@Auron Sanchez

Ben de düşündüm ama kendileriyle muhatap olmak istemiyorum. Facebook hesabı olanlar konunun linkini Şirin Bisiklet sayfasında paylaşabilirler.

Ayrıca bizim buradan gösterdiğimiz tepkinin yanında facebooktan da tepki gösterirsek ancak yaptıkları sahtekarlığın kendilerine müşteri kaybettirdiğini ve bunu yapmamaları gerektiğini anlayabilirler.

Benim merak ettigim, herhangi bir aletin veya arabanin uygun bir yerinde uretim yili yazarken bisikletlerde neden yazilmaz bu? Bildiginiz bir sebebi var mi? Ben de 2014 yilinda 2013 NG650'yi 2014 fiyatina almistim. O zamanlar bisikletlerde model yili diye birsey oldugu bilmiyordum.

Valla bizim burada Muratoğlu var,evimede yakın bisikletlerimide ekipmanlarımıda oradan alırım,2 mağazaları var 1'i caddenin sokağında biri cadde üstü,valla türkiyedeki en güzel dükkana sahip olmalarının yanı sıra bana kardeşleri gibi davranırlar sadece bisiklet için değil normal zamanda muhabbete gittiğimdede çok iyi davranıyorlar bende onları çok seviyorum haliyle.Keşke heryerde böyle işletmeler olsa diyeceğim ama 5 parmağın 5i bir olamaz maalesef

@Saikou
Hangi bisikletçiden almıştınız?

Sağ olsun bir arkadaşımızın yaptıkları sahtekarlığı facebooktan sorgulaması üzerine aralarında geçen diyalog :

şirin3.png

Bence burada siz de haklı değilsiniz. 400 lira iadeyi neye göre belirlediniz? 1230 - 400 = 830 TL'ye bu bisikleti hiçbir yerden alamazdınız.
Üstelik paranızın iadesi teklif edilmişken 400 lira iade ile biaikletin sizde kalmasını talep etmeniz bana pekte iyi niyetli gelmedi.
Neden paranızı tamamıyla iade alıp size göre berbat olan firmayla irtibatınızı kesmediniz?
Onlar kötü niyetli tacir ise (ki bende fiyatları biraz yüksek ve müşteriye yaklaşımları biraz kaba diye Şirin Bisikletten pek alışveriş yapmamak taraftarıyım) sizde kötü niyetli müşterisiniz bence.
Şirin bisiklet ve siz arasında kalsam şirin bisikleti seçerdim.
Paylaşımı okuyup yorum yazan arkadaşların da biraz hesap ve empati yapmalarının iyi olacağını düşünüyorum...

@Mustafa_YILMAZ 2015 olan bi ürünü 2016 diye satmışlar. Geri götürdüğünde,evet bi hata yaptık paranı iade edelim veya bi şekilde anlaşalım dememişlerki. Öle olsa haklısın.üzerine üzerine gitmişler bide arabanın altında kal diye beddua etmişler.madem beddua edicek duruma haksızlığa geldin, insan bi özür diler baştan,hatasını kabul eder dimi??

• Beğen
@Mustafa_YILMAZ
Kandırılacağımı bilerek bisikleti satın alıp sonrasında 400₺ koparmak amacıyla bu işe girmiş olsaydım tabi ki size hak verirdim. Fakat benim gibi onlarcasını kandıran ve yüzünüze sürekli yalanlar söyleyen "esnaf"a merhametli davranmak bana göre kerizliktir. 600₺ vereceğine inanacak olsam emin olun o kadar isterdim.

Ayrıca bu konuyu burada açmamın sebebi, daha başka insanları kandırıp haksız kazanç elde etmemeleri. Dileyen arkadaşlar Şirin Bisikleti tercih edebilir, alışveriş yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: Alizee
Arabanin altinda kal nedir abi ya cok guldum bide arkadaslar bu fiyatlara bisiklet aliyorsunuz nolur 20 tl 30 tl sine ziline bilmem nesine takilmayin ya mezarcilik yapmayin bende sevmem oyle insanlari hic degilse karsinizdaki insanin diline dusmeyin 20 tl 30 tl icin simdi adamin durumu yoksa diyeceksinizde gecin o durumu yoksa muhabbetlerini yani durumu olmayan insan hepimiz gormusuzdur

@lampsakos
Hatayı kabul etmek bir tarafa, hatalı olanın ben olduğumu söylemeye çalıştılar. En son bisikleti alıp ayrılıyorken de "Sen nerede çalışıyorsun?", "abi bulacağım ben bunu" gibi tehdit söylemlerinde bulundular.

Geri