@onur mutlu
Teşekkür ederim. Para iadesi teklif etmiş olması, beni kandırdığı ve kazıklamaya çalıştığı gerçeğini ortadan kaldırmıyor. 2015 modelin onlara maliyeti 830₺ den belki de aşağıdadır. Ellerinde 3 adet kalmıştı bisikletten. Biri 46 kadro idi ve dışarıda duruyordu. Fakat bisikletin bazı vidaları vs. artık paslanmıştı. Bunu bana satmaya çalıştılar, ben ise henüz paketinden çıkan bir bisiklet istediğimi ve 46 kadro bir model tedarik edebileceklerini söyledim. Onlar ise hayır ama biz nereden bilelim belki elimizde kalacak dediler. Ve sonuç olarak ben 51 kadro olan bir bisikleti getirtip aldım. Bugün sizi dolandıran bir şahıs ve ya kuruma dava açtığınızda onların sizi dolandırdıklarından bir kuruş fazla almazsınız bu kadar "iyi" niyetliyseniz. Yaptığım şeyin çok doğru olduğunun farkındayım, teşekkür ederim. Ben sadece 400₺ geri aldım fakat şu ana kadar kandırdıkları insanlardan kazandıkları haksız kazançlar da onlardan tek tek çıkacak.
Hatalarını düzeltmeleri şu şekilde olurdu :
Kusura bakmayın, bir hata yaptık. Daha önce baya tutuyordu bu kazıklama yöntemimiz, siz yemediniz. Bu bisikletin ederi 1000₺ dir. Dilerseniz o fiyattan size vermiş olalım. Ya da 2016 model bir tane getirelim ve size verdiğimiz fiyattan vermiş olalım. Hakkınızı helal edin.
Onların hatalarını "düzeltme" yöntemleri :
Yalan, kabullenmeme, yalancı şahit, tehdit, beddua...
Sizden ricam bir dahakine biri sizi kandırırsa sırtını sıvazlayın, yaptığı işi kimseye de anlatmayın ki onları da kandırsınlar.
@Ersin Yılmaz
Görünüşte herkes iyidir ama sahtekarlık yapan kimseye iyi diyemem.