@Melih Çolak
dostum melih ,
4 yıl önce idi turumuz,bostancıdan çıkmış idik sonra pendik-kurtköy bağlantısından devam ettik ve balçığa oradan mollafeneri ve akabinde ta çene dağına gitmiş idik.
valla giderken eğimler az idi kısa ve etkili eğimler var idi uzun inişler var idi bu yolun tersinde eğimler uzun olur .mollafeneriye kadar gelir isen eğimler olacak uzun olanlar var ,çene dağına yaklaşırken köyden bi köpek koştura koştura geliyor idi ,sivas kangal hemen bisikletten indim ve dizlerimin üstüne çöktüm ,başımı öne eğdim ,asla köpek ile yüz yüze gelmedim, bu olay mollafeneriden sonra oldu ,1 metre ötemde bağırdı durdu ,aslan pençeli idi.sonra yanıma geldi, omzuma yavaşca pençe koydu, yalamaya başladı, koca dili ile ,çoban koştura koştura geldi, ağbi dedi bu köyde kimse senin yaptığını yapamadı dedi,
dedimki ,sen sen ol köpeğine sahip çık, başka bir bisikletli benim yaptığımı yapmaz ,kaçmaya çalışır ,
sivas kangal asla affetmez, aynen saldırır ve düşürür ,bi arkadaşın başına bu durum geldi o da erikli şelale dönüşü yokuş aşağı inerken ,
evet köpek gördüğün an seleden in dizlerinin üstüne çök üşenme bu hareketinin karşılığını göreceksin hayvana asla bakma bu sadece sana tehditkar şekilde bağıran köpekler için ,
mollafeneride asfalt iyi bozuk yerlerde var ama uzun zaman olduğu için şu an ne durumda bilmiyorum ,,