Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartepe Turları

Kartepeye bu aralar çıkacak olursa, özel mesaj atarsa sevinirim. Zamanım olursa Gölcük'den katılabilirim.

Scudo
@Tahir Keskin

yok be abi ne kampı sabah erken çıkıcan normal tempoda gidicen :) rampa sorun değil yolun durumu müsait olsun yeter bana :)

@Yusuf Ziya Özen

bayramdan sonraki günlerde düşünüyorum performans idmanı olarak çıkıcam haberdar ederim

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
@Melih Çolak
Yusuf, bu Performans dedi ya. Sen hic bulaşma! :p

Yoo doğru gelmiş.
Yaklaşık 1 sene önce açtığım bu başlığa şans eseri denk gelmiş ve günlük hayatta tanıdığı, birlikte pedal çevirdiği arasında bir samimiyeti olan şahsıma ufak bir espride bulunmuş. Bunun tribünle olan bağlantısı neymiş?

@Sefa.

ilk mesajlara bakmadım sadece son 2 sayfaya baktım senin ismini görsem yorum atmazdım. arkadaş sefa reis diyince dalga geçtiğini düşündüm. tribünden şu alaka gfb tribün lideri sefa reis :)

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

abi mollafeneri yolu hakkında bilgi verirmisin asfaltmı eğimi nasıl umuttepeden oraya gitmeyi düşünüyorum da köpek falan varmıdır ?

• Beğen
@Melih Çolak

dostum melih ,
4 yıl önce idi turumuz,bostancıdan çıkmış idik sonra pendik-kurtköy bağlantısından devam ettik ve balçığa oradan mollafeneri ve akabinde ta çene dağına gitmiş idik.
valla giderken eğimler az idi kısa ve etkili eğimler var idi uzun inişler var idi bu yolun tersinde eğimler uzun olur .mollafeneriye kadar gelir isen eğimler olacak uzun olanlar var ,çene dağına yaklaşırken köyden bi köpek koştura koştura geliyor idi ,sivas kangal hemen bisikletten indim ve dizlerimin üstüne çöktüm ,başımı öne eğdim ,asla köpek ile yüz yüze gelmedim, bu olay mollafeneriden sonra oldu ,1 metre ötemde bağırdı durdu ,aslan pençeli idi.sonra yanıma geldi, omzuma yavaşca pençe koydu, yalamaya başladı, koca dili ile ,çoban koştura koştura geldi, ağbi dedi bu köyde kimse senin yaptığını yapamadı dedi,
dedimki ,sen sen ol köpeğine sahip çık, başka bir bisikletli benim yaptığımı yapmaz ,kaçmaya çalışır ,
sivas kangal asla affetmez, aynen saldırır ve düşürür ,bi arkadaşın başına bu durum geldi o da erikli şelale dönüşü yokuş aşağı inerken ,
evet köpek gördüğün an seleden in dizlerinin üstüne çök üşenme bu hareketinin karşılığını göreceksin hayvana asla bakma bu sadece sana tehditkar şekilde bağıran köpekler için ,
mollafeneride asfalt iyi bozuk yerlerde var ama uzun zaman olduğu için şu an ne durumda bilmiyorum ,,

tamam abi sağlasın gidiş bol rampalı diyorsun başımıza geleni çekeriz :) köpeklere benim yönetemim mataradaki suyu fırlatmak ve güçlü bir şekilde bağırmak oluyor 1 kere kangala denk geldim bisikletten inmiştim benim 2 katım baya korkmuştum :)

• Beğen
@Melih Çolak

bence bağırma ,suda atma, içinde korku hissetme, korku negatif bi enerji ,çoğu bisikletli bunu başaramaz ,
korkunu, köpek korkunu yenmeye çalış
ve soğukkanlı ol ,en önemlisi ise şu ,
köpekleri besle, sana havlayan köpeği besler isen aynen susar ,çoğu bisikletçi bu forumda bunu yapmıyor,
halbuki çok basit iş, evet çukulata zararlı , bizde zararlı olmayan besinler ile besleriz,
ne kadar kişi bu işi yapar ise ,köpekler bize bağırmayacak, bilecekki bunlar bizi besliyor ,hayvana ters gelen dönen jantlar bide kafadaki kask ,

kartepeye araç ile gidip zirveye ulaşan varmı ben eylül başında gittim "The Green Park Hotels Resort Kartepe" bu otelin girişinden araç geçişine izin vermiyolar
girişi şurada:
(link)

haritalara göre zirvede şurada:
(link)

@kizak
kazdağını gördüğüm her konuya yazıyorum aradığım cevabı tam bulamadım. o yüzden burayada yazıyorum: kaz dağlarının zirvesine çıkılabiliyormu haritalarda askeri üs gösteriyor daha önce mahya dağına gittim ordada aynı şekilde zirvede askeri üs vardı 5 km den fazla yaklaşılmıyordu. kaz dağlarında da bu durum varmı

İznik üzerinden Bacıköy'e ulaşıp güneyden yol bisikletiyle tepeye tırmanmak istiyorum.
Köy yollarının bazılarına taze asfalt atılmış diye duydum ama durum nerede nasıl hiç bilgim yok.
Taze bilgisi olanlara sormak istiyorum. Zirveye veya otelin bulunduğu bölgeye kadar yol bisikletiyle çıkabileceğim bir rota mevcut mudur?

İznik üzerinden Bacıköy'e ulaşıp güneyden yol bisikletiyle tepeye tırmanmak istiyorum.
Köy yollarının bazılarına taze asfalt atılmış diye duydum ama durum nerede nasıl hiç bilgim yok.
Taze bilgisi olanlara sormak istiyorum. Zirveye veya otelin bulunduğu bölgeye kadar yol bisikletiyle çıkabileceğim bir rota mevcut mudur?
3 rota var tepeye cikan. En zoru derbent cikisi 2. Kuzuyayla 3. ise serindere yuvacik tarafindan. Yollari gayet bozuk hepsinin. Özellikle inerken dikkat edin.

3 rota var tepeye cikan. En zoru derbent cikisi 2. Kuzuyayla 3. ise serindere yuvacik tarafindan. Yollari gayet bozuk hepsinin. Özellikle inerken dikkat edin.
Kuzeydeki rotalardan bahsetmiyorum. Güney cephesindeki köy yollarını bilen var mı diye soruyorum.

Kuzeydeki rotalardan bahsetmiyorum. Güney cephesindeki köy yollarını bilen var mı diye soruyorum.
Guneydede tek yol var zaten bacikoy >>pazarcayiri uzerinden yuvacik tarafindaki cikisa baglaniyor. Yolda temiz sayilir idi en son ugradigimda. Bacikoy ve pazarcayiri arasi çok guzel bir yol.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri