Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartepe Turları

@Melih Çolak

dostum melih ,valla öyle bi kamçıladınki beni 21 eğim ,şimdi uykularım kaçacak ,öyle bi güzergah çizmeliyimki tabi istanbuldan geleceğim dönüşü 21 eğimden alarak direk mollafenari olur valla bu etap anca malesef sevmediğim kuzey yolu olur bostancı -tuzla-gebze -hereke-izmit dönüş izmitten aynen yukarı 21 eğim akabinde mollafenari ve de balcık ve de aydos ve de idealtepe bostancı bunun için erken çıkmak gerekecekte, bu iş ekime olabilir ama kartepe 14 üncü seferi nisan 2015 'e atarım ,valla ciddi ciddi düşünmeye başladım, bu arada bi rota yapayım ,buraya koyayım bakalım kaç km çıkacak ,

Scudo
abi yalovadan gelsen yalova-izmit 77 km hem yol daha güvenilir hem daha kısa mesafe eğerki gelicem dersen izmitte buluşuruz eşlik ederim sana

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
@Melih Çolak

melih dostum yalova ters olur şimdi ekim ayına ayar çekelim kesin kafaya yazdım zati biliyorsun tek tabanca takılıyorum ama son anda erkan bana takılabilir zati eylülde antremanlar başlayacak şile-tekede bu 84 km de mola sayısı az olur tempo olur saat en geç 07.00 de bostancıdan hareket durumu ,3 saatte alabiliriz zati acelemiz yok vakit müsait saat 10.00 da aynen 84 kmde buluşmaca en geç 10.30 ,haritada yer belli cepten irtibat olur, sana özelden cebi veririm ,orada mola az olur ,15 dakika ve hemen 150 metredeki 21 eğime odaklanırız akabinde biz devam ederiz ,sen eğimlerin bittiği yerde bırakırsında ama aşağı inme olayında artık bilemiyorum ne yaparsın riskli dedin ,evet yukarı dönüş yolu daha önce aldığımız için ama sadece gidişi yapmış idik buranın tersindede eğimler var sıkı ,evet bu iş ekim ayı ortaları ve ya sonuna doğru olur bu topiğe kesin mesajları bırakırım daha zaman var 2 ay sonra hazırız

@Kudret Kurtcebe

tamamdır abi bana uyar.%21 lik eğimden sonra yol umuttepeye gidiyor ordada baya sağlam rampalar var %18 gibi ordan sonrası inişli çıkışlı bir yol eşlik ederim bir süre yalnız bırakmam seni :)

• Beğen
@Melih Çolak

teşekkürler melih dostum,
neyse alnımızın akı ile bu işten çıkmaya çalışacağız evet haftaya kısa mesafe antreman çalışmaları var ekibe yeni elemanlar geldi ,yeni dostlar ile çalışacağız istanbulda ,evet bu topiğe mesaj atacağım melih dostum biz hazırız diye ama kesin bu işi oldu bil çünki kartepe olayını düşünüyorduk ama ekim sonu zirve oldukça soğuk olur 2014 mayısında 1300 rakım 12 derece idi esasında kartepeye en uygun aylar nisan mayıs ayları..

@Kudret Kurtcebe

Abi stravayı veloviewer ile eşleştirirsen eğim artış azalışlarını daha iyi analiz edebilirsin. Senin ilacın Konya'da aslında abi 5.5 km %7 eğim var. %38.4 max eğime sahip yer yer. Bacaklarındaki yanma sana her şeyi unutturur :)

(link)

Bu da strava linki:

(link)

@Melih Çolak

orası hiç olmadığı kadar çok dik. bi kere çıkayım dedim çıkamadım yürüyerek çıktım. öyle bir yokuş başka varmıdır bilmiyorum. inişinde frenler sağlam değilse çok tehlikelidir. salmada salamazsın fren yapmak gerek.

@İskender Şerit

ben mart ayında çıkmıştım 2-3 kere mola ile %23 eğim kısmında karnıma ve bacaklarıma iğneler batmıştı o derece bir rampa :) şimdi bir daha denicem bakalım neler olacak

• Beğen
Bana bir sefer nasip oldu Kartepe'ye tırmanmak. Eğimin %12'ye ulaştığı yerler oluyor, bu yüzden buna çıkış değil tırmanış demek daha mantıklı. :p

@Tahir Keskin

bayramdan sonra çıkıcam gelmek istermisin :) full tempo ile :D

• Beğen
@Melih Çolak
Yemez adamım. Havalar serinleyince, Eylül gibi belki.

@Melih Çolak

Melih sen artık yakuptan başkasıyla çıkma :) istanbulda Doğuhan var senin yaşıtın bak oda çok iyi bir yetenek onunlada tanışıp çıkabilirsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Tahir Keskin

takılıyorum abi sana zati :) eylülden sonra oraya kış gelir temmuz-ağustos iyidir çıkmak için :)

@kerem oktar

valla süper olurdu ama uzağız birbirimize :) sen varsın abi çıkarız yine :)

• Beğen
@Melih Çolak
Doğru diyorsun Melih.
Aslinda bir kez daha çıkmak istiyorum. Lakin siradaki Kartepe değil, Uludağ olabilir. :)

@Tahir Keskin

valla oraya bende istiyorum ama çok uzak :)

@Melih Çolak
Ilk gün buradan Bursa'ya gitmeye, sonra dinlenip Uludağ'a çıkmaya niyetim var.

@Tahir Keskin

yol durumu nasıl acaba ? kafama yatarsa basar giderim :)

@Melih Çolak

Çıkarız tabi melihcim Kartepe dediğin nedir ama benim öle tempo yapabilecek durumum yok :) bisiklete bu yıl vakit ayıramayacağım sadece kopmamak adına bineceğiz artık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu uludağ kartepeye göre eğimi az ama mesafesi uzun 30 km en fazla eğim %8 bursaya normal tempoda gidilip enerji aldıktan sonra uludağ'a full tempo çıkılabilir (link)

(link)

izmitten 137 km aslında gidilir ama yol durumu nasıl tırcılar öpmesin :)

• Beğen
Yol durumu iyi. Senelerce o yoldan gidip geldim ben. Bisiklet açısından sorun olacağını sanmıyorum.
Sadece. Boraz bol rampası var. O yüzden ilk geve kamp atıp öyle çıkmak lazım. Ya da varsa Bursa'da bir akraba orada kalınabilir.

Geri