Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartepe Turları

Maşukiyeden planlıyoruz ama toprak kısım azsa diğer tarafı da düşünecektik. 7.7 km fazla ama bizim bisikletler kaldırmaz.

Scudo
hocam valla çok dik ve bozuk yoldu toprak yol bencede maşukiyeden çıkın :)

Maşukiye de şuan yol çalışması var dikkat edin.

Teşekkürler . Düz yol olsa bukadar yorulmazdım dik rampalar ve ve soğuk gerçekten zorladı bizi :)

biz hep kartepeye maşukiyeden çıktık asfalttan bu arazi yoluna nasıl çıkabiliriz nerden bağlanırız ?

koü arslanbey yerleşkesinin hemen önünde yukarıya çıkın köprüyü geçin sağ'a dönüş var sağa dönün ordan yukarıya çıkın camiyi geçince toprak yol var solda ordan dalın yukarıya nfs carbondaki yol gibi aynı dön allah dön bi türlü bitmedi :D

Sizleri tebrik ediyorum, böylesine bir yokuşa bisikletle çıkmak gerçekten zor iş.

Bu yıl Mart ayında biz araçla çıkmakta zorlandık. (Wv Crafter minibüs henüz yolun başında inflak etti :) )

Maşukiye tafarından çıktığınızda hemen hemen yolun tamamı asfalt fakat epey dik yokuşlar var.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@M.Biilikci çok teşekkürler :) bi hevesle çıktık hava güzel olsaydı daha güzel olacaktı ama kısmet :)

Herşeye Rahmen Deydiğini Düşünüyorum. Çokta Güzel Fotolar Olmuş. Yaşamadan Anlatılmaz. Ayaklarınıza Sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Kudret Kurtcebe

Maşukiye'den de bir çıkış olduğunu görüyorum. O çıkışı hiç denediniz mi?

@Ali Uzel

maşukiyeden çok çıktık ,maşukiyede araç fazla olduğu için suadiye çıkışı bana hep uygun idi ayrıca maşukiye çok ters oluyor istanbuldan ,istanbuldan araç kullanmadan gittiğimiz için en kestirme yol anadolu yakadan bostancı-eskihisar ve oradan topçular-suadiye köyü dönüş yalova toplam 203 km,
ama araç ile gidilirse kuzey yolundan maşukiye yapılır, yalnız maşukiye 1 km daha fazla, 17 km rampa orası, ama suadiye çıkışı 16 km eğim,
eğimler maşukiyede daha sert, ama suadiyede eğimler önce köy içinde 12 sonra 7 eğimde sabitleniyor.

(link) suadiye-kartepe stravaki segment. bu yol çok pistir yollar bozuktur ama daha az eğimlidir. maşukiye ise daha dik,daha uzundur ve yolları kaymak gibi asfalttır ramazandan sonra çıkıcam idman için.

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
@Melih Çolak

dostum melih ,

(link)

burada grade eğim olduğu anlaşıldı bilmediğim bir şeyi öğrendim iyice bakar isen ok yardım ile grade ' lerin yüzdelerinin değiştiği görürsün, bu şu demek 15 km rampa boyunca eğim 7 değil 15 ' leri gören yer var ora 700 metre ,sonra 300 metrede 13 eğim var senin anlayacağın eğimler aynen değişiyor en düşükten en büyüğe, en büyüğü 15 oluyor.

@Kudret Kurtcebe
Abi stravanın eğimi yanlış ölçme gibi bir sorunu olamaz. En küçük eğim artışını grade kısmında gösterir. Ayrıca Strava hesabını mapmyride uygulaması ile birleştirirseniz gittiğiniz yolun eğim haritasını stravadan daha detaylı çıkartabilirsiniz.

@Hamza Hakkı

teşekkürler kesin olarak şu anlaşıldı grade eğim demek ama yüzde 7 değil suadiye eğimi yani 15 km boyunca yüzde 7 de kalmıyor yüzde 15 lere çıkıyor bunun için aşağıdaki çizelgeden ok yardımı ile grade ' i yani eğimlerin yüzdesine bakmak lazım neyse bunuda öğrendim kazançlı çıktım,

(link)

kudret abi kartepenin yavrusu bu yol (link) %23 e kadar çıkıyor eğim kısa ama çok can yakan bir yol :)
birdahaki kartepe etabında beraber çıkmak isterim zaman uyarsa :)

• Beğen
@Melih Çolak

dostum melih
bu yoldan biz inmiş idik seneler evvel ,acaip bi iniş tabi oranın tersi acaip dik tabi 11 eğim deniyor ama 21 olan yer var,cidden sert oranın tersi.çene dağına bostancıdan gittik mollafenari üzerinden devam edip çene dağına ulaştık izmit ayaklarımızın altında idi sonra dağdan direk izmite inmiş idik güzergah güzel idi..
evet 151 metrede 21 eğim vay anasını derim şimdi..

@Kudret Kurtcebe

para verseler ordan inmem abi çok pis yer sürekli kaza oluyor inişte kamyonların minibüslerin freni patlıyor gerisi can pazarı. sadece çıkarım güç kazanmak içi harika bir yol küçük kartepe :)
buda oraya çıkmaya çalışan bisiketçiler
(link)

• Beğen
Geri