Selamlar dostlar,
Bir Kartepe turuyla daha sizlerleyiz yine yeni yeniden
Valla bu son artık yeter dedim, dedik ama yine yüzbin kere tövbe eder yine Kartepe yoluna düşeriz büyük ihtimalle:rolleyes:
Pazar sabahı yine Haydarpaşa Tren istasyonunda toplandık.
Yükledik bisikletlerimizi yük vagonuna bir de baktık ki tahta bir kafesin içinde şirin bir köpecik seyahat hazırlıklarında
Kendisine iyi yolculuklar dileyip geçtik yemek vagonuna. Ara istasyonlarda bize katılan arkadaşlarımızı alıp Arifiyede Bülentle buluştuktan sonra bastık pedala.
Yol üstünde Kerem de bize katılınca tam kadro yollardayız.
Yine Maşukiyede market alışverişi yaptık. Tabi ben marketten alışveriş yaparken bir deney yapmaya karar verdim
Muz,dondurma,burn,çikolata evet bunların hepsini ardarda hop mideye.
Bir de baktım ki tur DAYİG değil DARUB turuymuş
Bu yediklerim rampada bana baya zor anlar yaşattı.
Hatta geçen ay başabaş çıktığımız Hasan hayatımdan endişe edip sık sık aradı cepten beni sağolsun.
Baktım olmayacak bir su kaynağını görünce durdum bol bol su içtim kafayı gözü yıkadım buz gibi kaynak suyuyla. Arkadan yetişen baya bir arkadaşımı da ayartıp yollarından alıkoydum su çok güzel acayip lezzetli diyerekten ehehee
Sonra yağmur bastırındca tam oldu
Mesire alanının girişinde bizi bekleyen ön grupla buluşup başladık off-road tırmanışa.
Asfaltta hezimete uğradığım için çok fena gaza gelip iron maiden nameleriyle inleyen kulaklıklarımı kulağıma tıkayıp maraton lastiklerin havasını biraz indirip koptum guruptan.
Zirveye ilk çıkmama yetti bu motivasyon ama zirvenin buz gibi havasında sırılsıklam olan zavallı beni ısıtmaya yetmedi.
Diğer arkadaşlarımı beklerken bir oraya bir buraya koşuşturdum üşütmemek için.
Hep beraber zirveyi gördük ve çok güzel bir tur oldu.
Bir iki ufak kaza atlatan arkadaşımız oldu ama neyse ki ciddi bir problem söz konusu değil.
Bir sonraki Kartepe turu makalesinde buluşmak üzere esen kalın.
İşte fotoğraflar(video çekimi projem malesef çok başarılı olamadı ama aradan montajlayıp bişeyler çıkartabilirsem sizlerle paylaşacağım)