Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartepe Turları

Super bir turdu SADO'cum , ilk baslar abartı sıcakdı, sanırım yagmurun sıkıntısı vardı ama sonra yukseldikce gercekden keyifli oldu... Buldugun su kaynagi bence superdi:) Ellerine, ayaklarına saglik...

Gercekten birlikde pedal basmak cok keyifli...

• Beğen
Tepkiler: sado
Scudo
bülent dostum
sayıların dışında herkez tek çıkarken acaba neler hissetti benim için bu önemli tek çıkarken müthiş bir huzur hissettim içimde ve bu huzuru
sıcaklık bozdu bir ara ve tempomu çekerek kendimi yormadım ve tekrar iç huzurumu yakaladım yavaş bir tempoyla ilerledim
özellikle kayalıklı offroad yolda bende filim koptu orda çok zevk aldım tabi zirveye doğru gene tempomu çektim kuzu yaylası girişinde yeni dökülmüş olan mıcır yolu sevmedim rahatsız oldum
tepede beraberdik sen sado hasan ve sonradan yetişen vural dostum
sığınacak doğru dürüst bir yer olmaması kötü oldu 5 temmuz kartepe gezisinden çok daha zevkli idi bu tur neden dersen o bulutlar var ya aklımı başımdan aldı

Selamlar,
Sizleri ve çabanızı tebrik ve takdir ediyorum. Ben de bu dağımıza çıkmayı çok istememe ve grup olarak çıkmanın dayanılmaz cazibesine rağmen aranızda olamadım.:mad:
İlimizin her yerinde''Çalışınca oluyor.'' Lafla olmuyor.:D
Yolunuz açık olsun...

@sado

Emeğine sağlık Sado anlatım, fotoğraflar hepsi çok güzel özellikle bu kısımda koptum. Bulduğun su kaynağı da çok güzeldi gerçekten bizi de yoldan çıkarttı. :) Herşey için teşekkürler sizinle pedallamak büyük zevkti.

• Beğen
Sado Resimler Çok çok çok çok çok çok ço vede çok harika olmuş. Ellerine sağlık. Süper kareler yakalamışsın. Direk tebrik ederim.

(link)(link)

bu resimde bisikletlerin hali öyle bir hava yaratmış ki sanki hapse düşmüşler de kurtaranları yokmuş gibi korkmuşlar birbirlerine sokulmuşlar zavallıcıklar:bayrak:

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver
evet dostum haklısın onlar hapsedildiler 1 buçuk saat kadar sonra biz onları o hapisaneden kurtarıp bulutların arasına çıkardık özgürlüklerine kavuşturduk bisikletlere
hizmet ettik

evet darub konseyinin aldığı son kararlar
1-eylül
2-ekim
3-kasım
4-nisan
5-mayıs
bu beş ayın ilk pazarları 1640 a gidilecektir duyurulur
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
bu önümüzdeki ay ramazana denk geldiğinden eylül ayı kartepe düşünülmemektedir

Kudret abi forum bile sıkıldı Kartepeden artık baksana topiğe pek uğrayan yok.
Çıkmayalım artık yeter:D

• Beğen
1-albay hasan -14 km lik rampayı hiç durmadan 15 kiloluk ümit bisikletle 1 saat 27 dakikada çıkmıştır
rampa hızı 9.6 dır
2- yarbay kenan arpaç 14 km lik rampayı hiç durmadan 1 saat 28 dakikada çık mıştır rampa hızı
9.5 dir
3-binbaşı bülent bayer 14 km lik rampayı durmadan 1 saat 42 dakikada çıkmıştır rampa hızı
8.2 dir
4- or general kudret kurtcebe 14 km lik rampayı durmadan 1 saat 52 dakikada çıkmıştır ve sınıfta kalmıştır rampa hızı 7.5 dür sıcak malesef beni durdurdu hızımı kesti 14 km ye doğru yağmur başladıysada başta çok vakit kaybettim
5- yüzbaşı şevket 14 km lik rampayı hiç durmadan
bir saat 53 dakikada çıkmıştır rampa hızı
7.4 dür
6-üsteğmen kaşif 14 km lik rampayı 2 saat 5 dakikada çıkmıştır rampa hızı 6.7 dir
7-teğmen gökhan 14 km lik rampayı hiç durmadan 2 saat 12 dakikada çıkmıştır rampa hızı 6.3 dür
sado dostum ise 1640 a ilk çıkandır offroad u yutmuştur
bu vesileyle kendisi demir yumruk adını almıştır
ve vural bolat dostumda yarış tekerleri ile kayalıklı offroad yoldan 5 km tırmanmıştır kendisini kutlarım vural bolatın bisikleti dağ bisikletidir ama tekerleri yol tekeri dir
yukardaki tüm sonuçlar mtb lerle alınmıştır bu dereceler bizi yine oraya çekecektir

Oofff offff hic bir derecede yokum ben. Arka takım kaptanıda olamammı hic arkayı bırakmadım ama:D

Evet Sado'cum sana diyorum gel duphnisa yapalım, koroğlu dağları yapalım, erciyez yapalım diyorum...

Yanımızada güzel bir pankart alalım yollara asalım:D

• Beğen
@OrionForEver

Senin hiç bir dereceye ihtiyacın yok ki Keremcim sen özgür darubçusun:D
Bu arada Dupnisa da olur Uludağ da sen kalk gidelim de yeter

• Beğen
Ben Kartepe'den sıkılmadım. Hatta bağımlılık yaptı diyebilirim. Bence Kudret abi'nin dediği gibi konsey toplantılarına bağlı kalarak Kartepe'yi sürekli fethedelim.

@Kaşif

kaşif son haberler kötü doğu ekspresinden yük vagonu kalkmış bu duruma
sinirlendiğim için 240 km gidip geleceğim sabahın 05.00
den itibaren gerekirse gece yarıları eve gelirim

Geri