Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartepe Turları

Kartepe bizim için amaç değil araçtır...
antreman güzargağı olarak mükemmel vazgeçilmez bir yer fakat daha öncede yazdığım gibi hotelden sonraki off-road a bisikleti vurmak istemem o bir kere oldu ve bitti ha illa gidiş dönüş için bir kez daha vurulması gerekirse vururum...
gidiş - dönüş tek tabanca çok zor çavuş

evet Gelibolu 270km idi fakat yol bisikleti ile yapıldı ayrıca geçen seferki rüzgar beni çileden çıkarttı hatırlarmısın bilmem tam Çanakkale ertesi seninle Yeşil Vadi bi yer yapmıştık KEŞİF TURLARI kAPSAMINDA rüzgarın seni nasıl uçurduğunu hatırlaman lazım o turda inanılmaz acılarla sana ayak uydurmaya çalışmıştım tekrar tekrar söylüyorum tek tabanca çok zor bu çarşamba bi şaşkınlık olmazsa denemesini yapacağım ama çok zor bir kişi daha olsa garantisini bile verebilirim şöyle aklı başında bir sürücü....

@Yalçın Çanak

Bursalımısın kadifeli gelin çaydanmı geçtin...
Sefa yı uludağ zirveye çıkartım zirve taşının yerine onu dikeceğim...

Scudo
kır kafandaki zincirleri aytekin gidersin adamı delirtme önümüzdeki hafta git senden başkası bu işi başaramaz beni kızdırıyorsun bu laflarınla
bal gibi yapacağını biliyorsun eveleme geveleme sende hırs var bu yeterli bu işi senden başkası kıvıramaz bu işi başardığın vakit bizede ilham kaynağı olacak sın evet 14 km asfalt rampa yol sonrası kuzu yaylasından giriş orda birinci sağa girme sola gir hemen orda izmit tabelası nı görürsün düz devam et sonra yol ayrımı gelir sağa girme soldan devam et yol kayalıklı offroad yola devam et tekrar yol ayrımı gelir orda sol yola girme hemen sağdan kaç o yol seni zirveye götürecek 1640 antenlerin oraya çocuk oyuncağı bu iş

çavuş
Suadiyeden çıkıp hOTELİN ALTINDAKİ FUTBOL SAHALARINI GEÇİNCE off-road başlıyo o güzargahı biliyorum ben şimdi birde yol arama ile uğraşmayayım
ayrıca cesaretin için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Aytekin abi Sen beni 2500 metre'ye uludağ zirvesine götür. Uğraştıırma kartepeyle, gidelim güzel güzel uludağ'a çııkalıım :D:D Forumda her yerde kartepe resimleri var bııkmadıınız mıı inip çııkmaktan anlamııyorum ki sizi ey dostlar ?

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Tek kelimeyle harikasınız. Performansınıza hayranım. Siz gidin o kadar yolu tepin Kartepe'ye çıkıp Bebek'e gelin enerji bitmesin. Bir de sahil yolunda bizimle beraber tt yapın. Bu nasıl bir şeydir anlamadım. Mutant gibisiniz :) Ayaklarınıza sağlık. Fotoğraflar da süper olmuş. Hele Yalçın o ağaçtan ne yiyor bilmiyorum ama süper olmuş. O fotoyu avatar yapmalısın Yalçın. Neyse şu 2500 de benim yanıma performansı bana yakın bir adam bulmamız lazım. Yalnız kalmayım geride. :)

Yolda illaki öyle olacak yoksa rüzgar olursa biterim. Tırmanış başladıktan sonra dedim ama yinede tırmanışta da geride kalmamak için elimden geleni yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Değerli Pedalsever,arkadaşlar,dostlarım...

Görev başarı ile tamamlanmış ve Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu pankartımız zirveye dikilmiştir.:in: Bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı Kartepe Kayak Evi arkadaşım Fatih'e,Trek faaliyetleri sorumlusu Süleyman arkadaşıma,Zirve yolunda karşılaştığımız Doğa Sporcusu ve Bisiklet dostlarıma,göstermiş oldukları Azim,Yüksek Performans,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Ekibime,emeği geçen,bizi Gezimiz süresince arayıp soran,merak eden Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli,Anlamlı,Mesajlı,Rampalı,Kilometreli Gezilere İnşallah....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Gezimize ilişkin fotoğraflarımızı,bu başlık altına ekleyebilirsiniz.Teşekkürlerrr:winkenlux

Görev başarı ile tamamlanmış ve Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu pankartımız zirveye dikilmiştir.:in: Bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı Kartepe Kayak Evi arkadaşım Fatih'e,Trek faaliyetleri sorumlusu Süleyman arkadaşıma,Zirve yolunda karşılaştığımız Doğa Sporcusu ve Bisiklet dostlarıma,göstermiş oldukları Azim,Yüksek Performans,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Ekibime,emeği geçen,bizi Gezimiz süresince arayıp soran,merak eden Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli,Anlamlı,Mesajlı,Rampalı,Kilometreli Gezilere İnşallah.

Çok güzel bir gezi olmuş kar manzarası harika, gıpta ile bakıyorum.teşekkürler

gercekten buyuk bı iş basardınız . O gunun her ayrıntısını bılmek ıstıyorm mert abı bı gun ımkanımız olurda aynı bı tura katılırsak buyuk bı zevkle dınlerım sızı :) teşekkürler

Geri