Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask hakkında (çok önemli lütfen okuyun)

Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah bidaha böyle bir olayla karşılaşmazsın.
Kaskın işe yaramadığını düşüenlere bu konuyu okutmak lazım.

Scudo
öncelikle çok geçmiş olsun kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyor geçen bende 60 la kasise girdim kasiste çok uzun ve büyük ölüyodum resmen bisiklet uçtu bisiklete hakim oldum yolu göremedim resmen dedim gittim ben kasisi geçtim hemen frenlere asıldım durdum bisiklette bişey varmı diye ama orda lastigin biri kaysa ne olur bilemiyorum artık tekrar geçmiş olsun tedbiri elden bırakmamak lazım

Bende sizler gibi yakın mesafelere giderken kask takmıyorum. Bundan sonra kesinlikle kasksız yola çıkmayacağım. Paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: karatascaner
@Kaşif
başlık 1 kişiye bile ulaşmışsa amacına nail olmuştur. umarım ne yakın mesafede ne uzun turlarda ihtiyaç duymazsınız kaska,ama ya duyarsanız...umarım öle bir an gelirse kaskınız başınızda olur... Bende artık işe gidip gelirken dahi takıyorum... (1-2 kmarası)

saygılar

• Beğen
Tepkiler: karatascaner
Maalesef bir çoğumuz yakın mesafelerde bir şey olmaz diye düşünerek kask takmıyoruz.

Birkaç hafta önce Altınoluk tarafına doğru giderken karşı şeritten gelen bir kamyonun attığı yumruk büyüklüğünde bir taş kafamı-suratımı adeta sıyırdı. Taşın rüzgarını hissettim, sesini duydum. Önümden uçtu ve yandaki levhaya büyük bir sesle çarptı! O anki şoku anlatamam...

O taş kafama gelseydi kim bilir ne halde olurdum. Öyle durumlar vardır ki ölüm iyi, mutlu bir son oluyor. Fakat maalesef işin ucunda sakat kalmak, bir ömür boyu birilerine muhtaç olmak ve o birilerine üzüntü vermek de var.

Allah hepimizi korusun, sevdiklerine bağışlasın.

Sabah bu konuyu okudum.Akşam kask ile arabanın camını patlattım.Kask,eldiven ve gözlük camlardan beni korudu ama yüzümde omzumda dikişler mevcut.Gözlükte akşam takılır mı demeyin.Her zaman tam donanımlı olun beyler-bayanlar.

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Tolga bey zaten kask olmasa büyük ihtimal ilk kafamı vurduğum için ya boynum kırılacaktı yada önemli ölçüde hasar alıcaktım.Kask camı kırdı ve içeri bir nebze olsun girdim.Gözümde gözlüğün olmasıda + bir avantaj o küçük cam parçaları hep gözlükte kalmış.Gözlük olmasa Allah korusun gözlerim bile hasar alabilirdi

• Beğen
Çok geçmiş olsun Tolga. geç haberim oldu foruma hiç girmediğim için. Bu vesileyle herkes bir kez daha anlamıştır kaskın önemini. kazasız sürüşler,

• Beğen
ewt aynı durumu bende yasadım ama ufak bı sıyrıkla atlattım ve kaskım yoktu Allah hepimizi korusun..geçmiş olsun..

• Beğen
Büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun. Umarım yaraların hızla iyileşir. Selamarımla,

• Beğen
Geçmiş olsun kardeş.Allah bidaha göstermesin. Ben bu işe progosyonel anlamda yeni yeni başladım sayılır kask almayı düşünüyodum ama senin yazdıklarından sonra ssadece düşünmeyecem gidip alıcam.

• Beğen
@Şenol ÇOKGÜLER
Yaşasın! İşte bunları duyunca çok seviniyorum, belki istemeden birilerine çook büyük iyiliğim dokunacak.. Yaşasın İyilik yapmak !

@tolgayalcin

Geçmiş olsun.. büyük tehlike atlatmışsınız...

Başa gelmeyince şaka gibi geliyor ama bir arkadaşımız turda ön fren takımı bozulup kilitlenmişti,takla attı kafa üstü düştü ... kask da asfaltttan dolayı çukur çukur olmuştu :-(
Kask olmasa Allah korusun kafa yarılmasını boşverin boyun kırılır..
Kask kafayı koruduğu gibi ,yuvarlanmaya da yardımcı oluyor -.

Tekrar geçmiş olsun , paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Geri