Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask hakkında (çok önemli lütfen okuyun)

Scudo
kesinlikle, kullanıldığında insanı bisiklet vs. üzerinde güvende hissettiren aksesuarlardan biri....

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
@neslihan ferah

Harika, zaten bu yazıyı paylaşmamın temel amacıda bu zaten.. :in:

Önce güvenlik. Bisiklete binerken sadece kask değil her türlü giyime dikkat ederim. Tepki göstrenler ve alay edenler oldu ve hiç kimsenin söylediğini umursamadım. Eldiven nasır oluşumunu ve düşmelerde ellerin soyulmasını engelliyor. Ter atan özel giysiler spor sırasında terin toplanmasını engelleyerek üşütmemi engelliyor. Eğer bisiklet üzerinde karizmam çizilmesin diye düşünüyorsanız kasktan vazgeçeceğinize o düşüncenizden kurtulmayı deneyin ;)

sizin ve sizin gibi duyarlı arkadaşların sitede yazdıklarını okuduğum anda kaskımı, eldivenimi ve gözlüğümü aldım.
ilk başlarda utana sıkıla taksamda çok kısa bir süre içinde onlar olmadan çıplak gibi hissediyorum kendimi.

duyarlılığınız için çok teşekkürler iyi ki varsınız

• Beğen
Bisikletimi almaya gittigimde eve kadar kask olmadan sürdüm. Ama eskisehirde olanlar bilirler ki aniden arabalar çıkıyor, trafik akışı karısık ve bir de tramvay riski var.

Bundan sonraki her sürüsümde kask ve eldiveni mutlaka takıcam. Gözlüge şehir içinde pek gerek duymuyorum ben.

• Beğen
@Kaşif

değil yakın mesafe tuvalete giderken bile tak arkadaşım kaza yapanlardan biri olarak ben ole yapıyorum :) ıstanbul bakkaldan alınıyor ehliyet yayalar tam facia yolun ortasında ole kala kalıyorlar ışık görmüş tavşan gibi kazada haliyle kaçınılmaz oluyor. ...

• Beğen
çok geçmiş olsun...kask'ın önemi gerçekten tartışılmaz.2 hafta bende size benzer bir kaza yaşadım...çarpmanın etkisiyle kaskımın önündeki rüzgarlık kırıldı,ya kafamda kask olmasaydı

• Beğen
Geri