Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask kamerası hakkında araştırma ve fikir paylaşımı

Valla kalem şeklinde bir camera aldım zamanında malum kullandığmız kaskların arası kalem sokmaya müsait bir şekilde sıkışdırdım dahili hafıza 8gb idi.8 gbda kart desteği vardı 5 mp çözünürlüğü vardı ve kaskın içinde belli bile olmazdı şu lazerler varya anahtarlık şeklinde hani ışıkları ile kedileri felan delirtiriz:))))onun kadar ebatı hemen hemen şarjlı kalem pille çalışıyor.en az 5 saat felan çekim yapardım.bana yeterdi ama daha uzun bekleme ve çekim süresi olan varmı bilmiyorum aklıma geldi paylaşayım dedim.

Scudo
Bu kamera çeşitliliği git gide artıyor. Artık kafamız daha çok karışacak gibi görünüyor :)

Hazır camera'lardan konu açılmışken boşuna başlık açmadan aklımda bir şey var belki daha önce yazıldı çizildi ama söylemek isterim şu bağdat caddesi bisiklet yolunda camera'lar olsa mobese gibi daha iyi olmazmıydı. Bak ben bilmiyordum bisiklet yolunda camera olduğunu;yeni öğrendim onada sanırsam ordaki zabıta bakıyormuş bide oralarda dolaşan güvenlikler var.bazen yaya bazen bisiklet ile görmüşdüm niye soruyorum yaklaşık 1 ay önce arkadaşımın bisikleti çalındı orda acaba bulma şansı olurmu ?bilgisi olan varsa bu konuda sevinirim.dalyan klübe kadar camera var sonrasında yok buda ilginç geldi bana.

Ürünü 11 ekim gibi sipariş verdim ebaydan.Beklemedeyim daha Türkiyeye Giriş yapmamış.Gelince bende bişeyler çekerim :)

@Abdullah.R

Abdullah bey selamlar,

Ne yaptınız kamera işini? Bir karar verebildiniz mi?

Abdullah bey kafanızı karıştırmak gibi olmasın Techmoan'ın yeni bir kamera incelemesi var :)

(link)

Merhaba Bülent bey,

Önce SJ1000 lehine karar vermiş, SJ1000 hatalarının biraz daha ayıklanması için bahara ertelemiştim. Daha sonra GoXtreme-Nano kamerayı görünce ikisi arasında gidip gelmeye başladım. Bahara kadar Nano hakkında inceleme yazıları ve kullanıcı yorumları peşinde olacağım. Bahara kadar ikisi arasında kararım netleşir sanırım. Hatta belki üçüncü bir seçenek daha çıkar o zamana kadar - belki de çıktı bile. :)

Şu an alacak olsaydım... zor tercih ama, risk alıp Nano'yu seçerdim sanırım. Boyutları açısından bana daha uygun. Boyut önceliğim olmasaydı risk almaz SJ1000 seçerdim. Ama hem SJ1000 son versiyon (V.3) gelmesini garantilemek, hem de sene sonu ucuzluğu yakalamak için siparişi Aralık ortasında verirdim.

bisiklet sürerken kendi elektrik enerjinizi üretebilirseniz sorun ortadan kalkacaktır.

abdullah bey,

siz hangi modeli alırsanız ben de onu alacağım artık :)
haberlerinizi bekliyorum :)

saygılar,

Ayın 11'inde ebaydan sipariş verdiğim. SJ1000 Action cam Bugün sabah elime ulaştı. Kutu içeriği gerçekten çok zengin, kullanım klavuzu ve bağlantıların nasıl yapılacağı, nereye ve nasıl takabileceğimiz bir broşürde içinde mevcut. Fakat alırken pek dikkat etmedim SD kart gelmemiş içinde belkide o yüzden biraz ucuza geldi. Fotoğrafları çektim, inceleme yapıcam fakat makinenin hem usb kablosunu hemde sd kartını kaybettim. Bir de ilginç olan, Kargonun Türkiye'ye girişinden 2 gün sonra yani bugün sabah 10'da elime ulaşmış olması.Ptt bazen böyle şakalar yapıyo bize.

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
hocam hayırlı olsun ben de almayı düşünüyorum ancak ali expresste koruma kabı 3 ve 5 düğmeli olan 2 model mevcut. 3 düğmeli olanların yeni üretim olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum sizinki hangisi ve de satıcının linkini paylaşabilir misiniz? incelemeyi de bekliyoruz.

(link)

Dediğin şey buysa Benimkiyle aralarında hiç bi fark yok?

(link)

SJ100 alan arkadaşlar;

Kamera gayet iyi görünüyor, küçük ve hafif ve de en önemlisi ucuz fakat hiçbir satıcı tam teknik detay vermemiş. Bu kamera 1080p de kaç FPS video çekiyor? biriniz vçektiği videonun detaylarını ekleyebilir mi?

Diğer merak ettiğim konu; kamerada görüntü sabitleme ya da titreşim önleme var mı? hareketli çekimlerde performansı nasıl?

Bu sorulara cevap verirseniz memnun olurum :) varsa detaylı inceleme linki de alabilirim.

Osman selamlar,
Kameranın detaylı incelemesini bu sayfada bulabilirsin.
(link)

İncelemenizi merakla bekliyoruz.

Kamerayı kaska monte ederken zorlandım ve kayış koptu.Kaska sabitlenirken yapışkanlı bir aparat ve 2 tane kayışla sabitliyorsunuz tabi ben yapamadım kendi imkanlarımla sabitlemek zorunda kaldım ama iyi oldu :D Tek kötü yani bazen ağırlığı yüzünden kaskı oynatması :D

Kasa kamerayı nasıl bağladığnız? Fotoğrafını çekip bizimle paylaşabilir misiniz? Bende de Gopro HD var bende kaskın arka üst kısmına monte etmiştim. Malesef ağırlıktan dolayı titreme yapıyor ama onu da bağlantı kayışında boşluk bırakmadan olabildiğinde sıkı bağlamanız lazım. Kayış ne kadar gevşek olursa sarsıntı da o kadar fazla oluyor. Birde ne kadar çok ağırlık merkezine yakın olursa sarsıntısı azalır. Yani ön kısma takarsanız hem szi yorar hemde sarsıntılı olur. Ben ilk zamanlar ön tarafa takmıştım çok yorucu oluyordu sonra üst kısma aldım.

Üstadlar bu konu ne oldu? ne alacağız şimdi? Zaten dolar fırlamış ...

Selamlar Abdullah bey nasılsınız? Kamera işini ne yaptınız? Kafanız da netleşen bir model var mı? Bu arada Techmoan SJ2000 inceleme videosu hazırlamış ama kamerayı pek beğenmemiş. Videoyu forumda paylaştım.

Doğrusu kış uykusuna yatırmıştım kamera işini. Techmoan SJ2000 incelemesinden de haberim yoktu. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Geri