Arkadaşlar merhaba...
Moralimin bozuk olması sebebiyle dışarı yol bisikletimle geziye çıkmıştım(şehir içini gezmeye) Bundan yaklaşık 50 dakika önce sol şeritte tahminen 35-45 km hız ile ilerlerken bir araç hem önde hem arkada çakar lambası olmasına rağmen beni farketmeyip sol yola dönüş yapmaya çalıştı taki bana çarpana kadar...Aracın çarpmasıyla birlikte bir anda kendimi havada bisikletimi ise 2 metre ileride gördüm, kaskımı ise kafamda hissettim şimdi baldırlarda incime dışında çok şükür bir sorunum yok ama Allah korudu ki ölme riski çok yüksek bir kazaydı.
Şimdi bunun kask ile ne alakası var diyeceksiniz eğer ki o halde kafamda kask olmasaydı ben şuan bu mesajı yazamıyordum.
Siz siz olun, kask kullanın... Durumu olmayan bisikletci abilerim, kardeşlerim ise bana özel mesaj yoluyla ulaşırlarsa kaskın masrafını kendim karşılayabilirim.(utanmanıza gerek yok)
Not: Şehiriçinde dolaşmama rağmen kask takılıydı ancak kazadan ortalama 20 dakika önce kaskın kemerini çıkartıp yine kazadan 300-400 metre önce kaskın kemerini takmıştım.