@KırmızıBereli hahaah haklısın tabi hocam. şaka yapıyorum. genel olarak motosiklet kıyafetlerini beğeniyorum ben. uzay giysisi gibi. insanı havaya sokuyor giyince. bu arada 70-80 km hızlarda bisiklet kaskı ne kadar koruma sağlar bilemiyorum. o hızlarda kaza yapanın işi şansa kalıyor sanırım biraz.
İnternetten aldım ve bugün geldi.
Her ne kadar çene altındaki ve ense kısmındaki daraltmayı kullansam da küçük geldi ve miğfer gibi durdu. İade edeceğim
2017 itibariyla genelde kullaniyorum. Allah'a sukur o kadar dustum-kalktim ama bu yasima kadar bir sey olmadi. Durust olmak gerekirse bazen takmadigim olur. Kendimi boslukta gibi hissederim
Ben kaska o kadar alıştım ki bir dönem dışarı yürümeye gittiğimde bile eksikliğini hissettim çoğu zaman bir dağa tırmanırım.tırmanırken kaskı olabildiğince gevşetip çıkardığım olur ama inerken sıkarım eve gidene kadar.
bizim bir arkadaş dağ turunda düştü kaskı olmasaydı sivri bir taş kafatasını dağıtacaktı. kask takın ama sağlam kask takın. 3 5 yıllık kaskınız varsa yenisini alın.
@N0YAN
hayır tabiki de hocam. işin şakasıydı.. nette uyumlu çok güzel kasklar var. tercihim gorerek almak. sıra gelmedi daha. dışarıya çıkamıyorum şu ara.
Kask hayat kurtarır dün harfiyat kamyonu sıkıştırıp çarpması sonucu köprücük kemiğim ve omuzum yerinden çıktı kask olmasa şuan durumum çok daha ciddi olabilirdi basit köpük olarak görmeyin
@Hayatikiteker
Çok geçmiş olsun. Tüm araçların arka çaprazlarının, hafriyat kamyonlarının 4 yanının kör nokta olduğunu unutmamalı. Bu sıkıştırma olayının en temel sebebi bu kör nokta durumu.