Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask kullanıyor muyuz?

Kask Kullanıyor muyuz ?

• Kasksız hiçbir yolculuğa çıkmam

• Yaz günü bazen sahil boyunda vb. yerde takmadığım olur

• Araç trafiğinde takıyorum sadece

• Kask gereksiz bir şey, Zaten terminatör gibiyim ben

• Beyin bedava, attım kaskı kafaya çıktım yola

• Toplam katılım
    446
@Ozy Görüntü cok hos ama insan motor kasklarini nicin takamayacagini yokuş çıkarken cok iyi anliyor. Kafasinda volkanlar patlar sicakliktan.:)

Scudo
@KırmızıBereli hahaah haklısın tabi hocam. şaka yapıyorum. genel olarak motosiklet kıyafetlerini beğeniyorum ben. uzay giysisi gibi. insanı havaya sokuyor giyince. bu arada 70-80 km hızlarda bisiklet kaskı ne kadar koruma sağlar bilemiyorum. o hızlarda kaza yapanın işi şansa kalıyor sanırım biraz.

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBereli
İnternetten aldım ve bugün geldi.
Her ne kadar çene altındaki ve ense kısmındaki daraltmayı kullansam da küçük geldi ve miğfer gibi durdu. İade edeceğim :(

20160909_112832.jpg

Kask takmakta kararsız kalan arkadaslar için bugün yaşadığım kazadan bir kaç fotograf paylaşmak istiyorum.kask sayesinde kafama darbe almadim.

Dosyalar

• IMG_20170715_203442_567.jpg
    75,6 KB · Okunma: 113
  • IMG_20170715_203149_707.jpg
    IMG_20170715_203149_707.jpg
    60,5 KB · Okunma: 180
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
2017 itibariyla genelde kullaniyorum. Allah'a sukur o kadar dustum-kalktim ama bu yasima kadar bir sey olmadi. Durust olmak gerekirse bazen takmadigim olur. Kendimi boslukta gibi hissederim :D

@Imlampre geçmiş olsun.

Ben kaska o kadar alıştım ki bir dönem dışarı yürümeye gittiğimde bile eksikliğini hissettim :kptmya: çoğu zaman bir dağa tırmanırım.tırmanırken kaskı olabildiğince gevşetip çıkardığım olur ama inerken sıkarım eve gidene kadar. :)

bizim bir arkadaş dağ turunda düştü kaskı olmasaydı sivri bir taş kafatasını dağıtacaktı. kask takın ama sağlam kask takın. 3 5 yıllık kaskınız varsa yenisini alın.

bazen takıyorum bazen takmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@venom09
Cidden böyle mi düşünüyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: venom09
sahilde gezerken takmam nedenini bilmiyorum , onun haricinde her zaman takarım

@N0YAN
Sabah erken saatlerde çık o zaman tak ben öyle alıştım. Eh düşmelerimin de etkisi oldu.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: venom09
@N0YAN
hayır tabiki de hocam. :)işin şakasıydı.. nette uyumlu çok güzel kasklar var. tercihim gorerek almak. sıra gelmedi daha. dışarıya çıkamıyorum şu ara.

Kask hayat kurtarır dün harfiyat kamyonu sıkıştırıp çarpması sonucu köprücük kemiğim ve omuzum yerinden çıktı kask olmasa şuan durumum çok daha ciddi olabilirdi basit köpük olarak görmeyin

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@Hayatikiteker
Çok geçmiş olsun. Tüm araçların arka çaprazlarının, hafriyat kamyonlarının 4 yanının kör nokta olduğunu unutmamalı. Bu sıkıştırma olayının en temel sebebi bu kör nokta durumu.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Geri