bu arada bütün türkiye nin başı sağolsun rabbimden vatanı için canını hiçe saymadan çarpışan ve şehadet şerbetini tatmış aziz yüce şehitlerimize rahmet diliyorum
Bakkala dahi kasksiz gitmem ama nedensen her disari ciktigimda en az bir sigir “Heh ne ise yarar ki bu ?” diye gereksiz sorular uretiyor. O yuzden olabildigince duraksamadan surmeye calisiyorum. Hele birde ustume kiran soforler yuzunden kaskimda kameram var bir keresi de adamin teki sen beni neden cekiyon lan diye durdurduydu. Cok garip ulkeyiz vesselam.
bunun hatırlatılmasına bile gerek olmamalı, burası bisikletforum, buradakilerin kask takma işini beyinden değil omurilik soğanından yapması gerekiyor artık.
Tabi ki de. 1 aydır bisiklet dünyadındanım. Evden 2 km uzaklaştım unutmuşum kaskı. Bisikleti demire kitledim koşa koşa eve gelip kaskımı aldım geri koşa koşa gidip bisiklete bindim devam ettim
Bu arada bu tarz konular açıp lütfen yeni başlayacak arkadaşların aklında soru işareti bırakmayalım.Türkiyede kask takmaya mecbursun sağlığını düşünüyorsan.