Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask kullanıyor muyuz?

Kask Kullanıyor muyuz ?

• Kasksız hiçbir yolculuğa çıkmam

• Yaz günü bazen sahil boyunda vb. yerde takmadığım olur

• Araç trafiğinde takıyorum sadece

• Kask gereksiz bir şey, Zaten terminatör gibiyim ben

• Beyin bedava, attım kaskı kafaya çıktım yola

• Toplam katılım
    446
Kafamı seviyom... kaza sonrasında bu neyin kafası demesinler sonra bide

Scudo
@AKTÜRK ALİ@ GEOTECH kask var elimde kullanmadığım. 300860937 sahibinden ilan numaram,düşünürsem göndereyim..

@@AKTÜRK ALİ@
Kardeş benim 56cm m kullanıyorum hem de arkasında ayar kısmı da yok tam oturuyor

Arkadaslar herkese tesekkur ederim kaskimi temin ettim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun
@@AKTÜRK ALİ@

hayırlı olsun bol pedallamalar

teşekkür ederim arkadaşlar

bu arada bütün türkiye nin başı sağolsun rabbimden vatanı için canını hiçe saymadan çarpışan ve şehadet şerbetini tatmış aziz yüce şehitlerimize rahmet diliyorum

Bakkala dahi kasksiz gitmem ama nedensen her disari ciktigimda en az bir sigir “Heh ne ise yarar ki bu ?” diye gereksiz sorular uretiyor. O yuzden olabildigince duraksamadan surmeye calisiyorum. Hele birde ustume kiran soforler yuzunden kaskimda kameram var bir keresi de adamin teki sen beni neden cekiyon lan diye durdurduydu. Cok garip ulkeyiz vesselam.

(link)

Bence bu saygıdeğer hanfendi bu işi özetlemiştir.Lütfen Okuyun

Kask olmasaydı şu anda bu mesajı yazabileceğimi sanmıyorum. Kasksız bisikletin yanına bile yaklaşmıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: YavuzAkbay
Kaskın yaz kış durumu yok

Dün hava yine sıcak,kask kafamdaydı;saçma sapan bi şekilde düştüm ve kafamı kask korudu

bunun hatırlatılmasına bile gerek olmamalı, burası bisikletforum, buradakilerin kask takma işini beyinden değil omurilik soğanından yapması gerekiyor artık.

• Beğen
Tepkiler: five
Tabi ki de. 1 aydır bisiklet dünyadındanım. Evden 2 km uzaklaştım unutmuşum kaskı. Bisikleti demire kitledim koşa koşa eve gelip kaskımı aldım geri koşa koşa gidip bisiklete bindim devam ettim :D :D

• Beğen
Tepkiler: five
Kask bu bere degil..

• Beğen
Tepkiler: sayginyilmaz
Bu arada bu tarz konular açıp lütfen yeni başlayacak arkadaşların aklında soru işareti bırakmayalım.Türkiyede kask takmaya mecbursun sağlığını düşünüyorsan.

Kaskınızı kaç yılda bir değiştiriyorsunuz arkadaşlar? Bunların da bir ömrü var herhalde. Ben alalı 3 yıl oldu, hala kullanıyorum.

Hasar olmazsa 5 yıl kullanılabilir.

Hayatta belki de bir kere ihtiyacınız olur, umarım o zaman da kafanızda olur..

Geri