Scudo Sports

Kask takmak anormal mi?

Bu konuda daha önce de yazmıştım (birçok kişi de yazmıştı)

Mühim olan sağlık, gülenler kendi cehaletlerine gülsünler..

Özellikle o kızlar gidip aynaya bakıp kendilerine gülsünler...

Scudo
Valla bana da gülenler oluyo, ben de "ne kadar komik değil mi? az önce uzaydan geldim" falan diyip geçiyorum.. fazla takmıycan abi..

Başkalarına aldırış etme.Bende İzmir'de kullanıyorum bisiklet çıkıyor ara sıra öle komik ruhlu insanlar.;)

valla kask bisikletteki emliyet kemerimiz gibi bizi hayata bağlıyor kim ne derse desin nasıl gülerse gülsün gülen kişiye bende gülerim hiçç takma kardeş ..

elalemi salla ya, güvenliğin önemli. bana da çoğu kişi gibi tepki veriyorlar. anlamadıkları işle dalga geçiyolar sadece. kask sana güzel geliyorsa güzeldir. sağlamsa da görevini yapıyordur. gerisi hikaye...

o kızların yaptıklarını hiç tasvip etmiyorum.. ki bu kızların yaptığı ayıbı bi çok insan yapıyor türkiyede..:boese157: :boese157:

şunu da belirtmek istiyorum; kaskınız gerçekten değişik-enteresan bişeymiş:eek: ..
bunu da şu sebebten ötürü söylüyorum; cidden o ilginç kaska bayıldım yaa, çok farklı-alışılmışın dışında bişi.. tek kelimeyle süper;) :rolleyes:

Kask cok guzel ya bosversene kım ne derse desın her zaman yaptıkları sey toplum ıcıne taytla gırdıgınde de aynı tepkıyı verıyorlar.ortamın ıcınde olmayıp hıc bır seyden haberlerı olmadıkları ıcın yaptıkları davranışlar kalee alıncak seyler degıl.ya ama merak ettım o kask sungerımsı bısımııı kopuk mu varr ? neyden yapılma oo ?

Yalovada Takmıyorum ben herkes beni tanıyor.Utanıyorum senelerdir ne ben kaskıma nede yalovalılar kasklı birisine alıştı.Bu durumdan şikayetçiyim en yakın zamanda kask almam lazım ama bu utangaç durumumu ne zaman yenebilirim bilmiyorum.

Birde başkası gülüyor diye kızmaya hakkım yok benim ailem bile yerlere yatarak gülüyorlar bana başkasına ne desem boş:D

valla benim düşüncemi en güzel şekilde imzamdaki yazı tarif ediyor. onemli olan o bence gerisi boş benim için.

• Beğen
Tepkiler: S26 ve emreden
kask takmaya hep öndem göstermişimdir, arkadaşlar bilir kardeşimi kaskı olmadı için grup gezilerine bir süre dahil etmedim. 1 ay önce geçirdiğim trafik kazasında ise bunun önemini bir kere anladım başımı asfalta vurduğumda...

sözün özü onlar gülsünler istedikleri kadar, kask ve eldiven emniyettir...

Romantık arkadas sanırsam bısıkletten cıddı bır sekılde dusup kafanı yere daha vurmamıssın :) ıns da vurmazsın.bır seyın degerını kaybedınce anlamaktansa kaybetmeden onlemını al derım.

:p ben bu kaskları çok seviyorum aynısından bende de var . çok keyifli bir kask takınca çok mutlu oluyorum ama açıkcası bana çok güven vermiyor .. Yinede hiç olmamasından sa olması çok çok daha iyi ..
http://img248.imageshack.us/img248/4007/bylesiokgzelbz9.jpg
Görünüş olarak ve verdiği his olarak çok eşsisz ,bence harika bir kask ,takınca kendimi eski bisikletciler gibi hissediyorum..:p

Not: ben hala daha izmir'e ne zaman geleceğinizi nerede kacağınızı bilmiyorum :( tel nomu verdim umarım kısa bile olsa görüşürüz. malum haftasonu bisiklete binmek istiyoruz . dostlarla birlikte siz de olursanız çok mutlu olurum. hele bu işin tozunu toprağını yutmuş yollara ter damlatmış kardeşim ve aslan oğluyla tanışmak beni çok mutlu eder .
umarım görüşürüz

Bence kaskı hiç çıkarma sana çok yakıştığına eminim boş ver sana böyle alaycı bakanlarlar zaten senin için değerli olamazlar ,benim için onlara bu dünyada yoklarmış gibi davran lütfen :)

@OnurCalp

Düşmez olurmuyum İznik gezisinde düştüm sırt çantam vardı ucuz yırttım.Ama gecen sene iş çıkışı cok yavaş olduğum halde bisikletle kaygan zeminde düştüm.Kafamı yere cok hafif çarptım ama heryerim soyuldu.En kısa zamanda kaskımı(alıcam) takıcam.

ben 2 kere ciddi anlamda düştüm mü uçtum mu sürüklendım mı desem bilmiyorum.ikisinde de kaskım olmasa idi suan bunları konusamıyordum :) Kafa üstü çakılıp kıvılcım çıkartmayı iyi bilirim.kafamın üzerine düsmeme rağmen 1 hafta yattım bacak agrısından :)

http://img168.imageshack.us/img168/8164/resm1pe1.jpg

Not: ben hala daha izmir'e ne zaman geleceğinizi nerede kacağınızı bilmiyorum :( tel nomu verdim umarım kısa bile olsa görüşürüz. malum haftasonu bisiklete binmek istiyoruz . dostlarla birlikte siz de olursanız çok mutlu olurum. hele bu işin tozunu toprağını yutmuş yollara ter damlatmış kardeşim ve aslan oğluyla tanışmak beni çok mutlu eder .
umarım görüşürüz

Bu gün Ankara' ya yola çıkıyoruz.15:30 civarı. Yarın Ankara' dan 15:00 gibi çıkıp Afyon' da konaklamayı planlıyoruz. Cumartesi sabah erkenden yola çıkıp öğle saatlerinde İzmir' de oluruz inşallah.

@cazzKalacak yer konusuna sıkıntı yok bütün İzmir bizden. siz de dahil olmak üzere:) :) :)

o insanların kask takanların düşünsel düzeyine ulaşabilmelerini umalım.eğitimsiz insanın bu entel/elit gördüğü insanlarla dalga geçmesini ancak yine eğitimle önleyebiliriz.sen takma kafana.sende onlara gülebilirsin.acı acı gülmek,kafa sallamak falan çok işe yarıyor üstlerinde,bizzat çoğu kez denemişliğim vardır...
bu arada kaskın çok hoşmuş,üzerindeki cinelli amblemi yeter,yurtdışında koleksioncular kaçırmıyor bunları...bende bisiklet kepi hastasıyım...
http://www.theage.com.au/ffximage/2005/08/23/sp_lastword_2408_wideweb__430x335.jpg

Arkadaşlar, benim için kask takan kişiler gerçek bisikletçidir. Yolda gördüğüm bisikletçilerin önce kıyafetlerine sonra bisikletine bakarım. Utanmayın, belki de hayatınız boyunca kaska hiç ihtiyacınız olmayacak ama ihtiyacınız olduğunda yerinde olmazsa sizin için çok geç olabilir. Ayrıca bisikletten düşüp o gülen kızlar gibi olmaktansa, sizin onlara gülebilmeniz bence daha iyidir.

Türkiye'nin gelişmiş-gelişmemiş hiçbir yerinde durum farklı değil, kask takana "uzaylı" bakışı atıyorlar...
Biz Ataköy'de kız arkdaşımla bisiklete binerken ikimiz de kaz takıyoruz, millet hıyr gibi bakıyor... Sanki hayatlarında ilk defa görmüşler, çok acayip birşeymiş gibi...
Motosiklet de kullanıyorum aynı zamanda, motosikletim küçük ama motora dair hiçbir korumamı giymeden yola çıkmam, bizim insanımız motosiklete bile kasksız binip kask takanları "artiz" sandığından ancak belki torunlarımız bisiklete binerken kask taktığında daha iyi karşılanacaktır.

motorsikletlinin kaskına kimse gülmez askerin miğferine kimse gülmez işcinin baretine kimse gülmez ama iş bisiklet olunca anlamıyorum neden gülüyorlar boş ver dostum sen bildiğin gibi yap kafandan kaskı cıkarma sonucta bu senin sağlığın icin gerekli bir donanım gülen insanalara gelince onlarda ağlanacak zavallı eğitimsiz hallerine aynaya bakıp ta gülsün hemde katıla katıla

Geri