5 temmuz 1996 günü hava karardıktan sonra Kerpe' de lanet bir otopark zincirine 20-25 km gibi bir hızla takıldıktan sonra başımda iyi bağlanmamış kaskım olmasına rağmen kafa travması geçirmiştim. Sonraki günlerde kafamdaki kırık parçalar ameliyatla alındı ve 5 gün hastanede yattım. O kazada kafamda kask olmasaydı kimbilir ne kadar hasar alırdım.
Benle birlikte tura çıkacak olanlara kask mecburiyeti getirdim. Sırf kask takıyorum diye benle dalga geçen insanlara alıştım. Hellolar mellolar... Boşş laflara gerçekten kulağım tıkalı. Birisi bisiklet kılığıma bir tepki gösterdiği zaman kıs kıs gülmeye başlıyorum. Ne yapayım, onların davranışları da benim komiğime gidiyor.
Bu arada kaskı her zaman takıyor olmak lazım, çünkü trafikte diğer araçlar size daha büyük bir saygı gösteriyor. Bu kesin bir şey. Kesinlikle saygı gösteriliyor. Ki şahinciler diye bildiğimiz maganda tipler her zaman sorun yaratabilir. Bu yüzden ister kasklı olalım ister olmayalım tofaş marka araçlara (şahin, doğan, kartal) çok dikkat edelim.