Gel vatandaş gel, işsizin biri senin için ucuz kask araştırması yaptı
Sayfa 30 dan beri okuyorum, güncel olarak yeni gelenler ve benimle aynı durumdakiler için özetlemek istiyorum
100-350 tl aralığında bulduğum kasklar şunlar:
Öncelikle Decathlon kasklarıyla başlayalım;
ROADR 900 VAN RYSEL: 270 tl 210tl kullanıcıları tarafından beğenilen bir kask olduğunu söylemek doğru olur, oldukça rahat ve hafif bir ürün. Şuanda indirimde ve (mat siyah ve mavi-beyaz renkleri oldukça hoş) ancak kayışları bazıları tarafından beğenilmemiş bu nedenle mümkünse mağazada denemeniz ve kafanıza oturmasına bakmanız çok faydalı olacaktır (%95 ihtimalle bu kaskı alacağım) M boy 260 gr emin değilim ama ışık takılabiliyor (bu kaskla düşüp sağlam kalan abimiz aynı kasktan tekrar almış) Havalandırma başarılı.
XC ROCKRIDER: 290 tl 220tl 230 gr ağırlığı ile bir bereden daha hafif!! Roadr900 serisinden ne farkı var anlamış değilim farkını bilen varsa beni aydınlatabilir
ROCKRIDER500:190tl Kullananlar genel olarak memnun, Kronik hastalığı: içerideki padler sökülünce cırt cırtları da geliyor tekrar yapışmıyor, dikkatli olmakta fayda var (Eğer çıktıysa straforları eritmeyen model uçak yaparken kullandığımız ''Uhu Por'' ürününü kullanabileceğinizi düşünüyorum) havalandırma deliği bol olmanısa karşın terlettiği söyleniyor. MTB kaskı olduğu için biraz etli ama hafif ve rahatmış.
ROADR 500 VAN RYSEL:190tl Tam bir fiyat performans canavarı, 4-5 saat üzeri sürüşlerde rahatsız etmediği söyleniyor. kafanıza oturanı alırsanız oldukça rahat, ViooClip uyumlu ışık takma yerisi bile var. Havalandırma iyi.
ROADR 100 VAN RYSEL:120tl 230 gr(M beden) olduğu söyleniyor. Süngerleri çabuk deforme oluyormuş. Bisiklete binmeyi yeni öğreneceklerin tercih edebileceği bir kask. AMAA bu kask bir hayat kurtarmış işte kazazedenin üründeki yorumu: ''Galata köprüsü üzerine 45 ile seyrederken eminönüne doğru sağa dönen viraja girdim. Yerler ıslaktı. Düştüm direk kaskın alna gelen bölgesi aldı darbeyi. Yüzüm kan içinde kaldı. Dişim kırıldı ama kask olmasa ölüydüm.'' Kasksız gezmekten iyidir
500 BTWIN ŞEHİR BİSİKLETİ KASKI:140tl 280 gr (M beden) Şehir içi için uygun, arkada ViooClip ışık takma yeri var, Bu fiyatta alınabilecek en iyi ürün. Sürüşleriniz 1 saati geçmiyorsa gözü kapalı alın.
Aha bir kazazedenin üründeki yorumu ''Yaklaşık İki yıldır bu kaskı kullanıyorum. Geçtiğimiz pazar günü bisiklet faaliyetinde kaza yaptım takla atmışım.. Hatırlamıyorum. Bu kask başımda idi ve beni Allah'ın yardımı ile o korudu... Ucu kırılmış ve çatlamış.. Benim kafam yerine kendisi çatlamış. Görevini tam olarak ifa etti.... Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ediyrum... '' ancak 1 saat sonrası söylenene göre hafif terletme ve kayış sıkması yapıyor.
ST 100 ROCKRIDER: 100 tl 85tl 320 gr Kullananlar memnun ama bunu alayım agresif kullanayım derseniz terlersiniz. Arka kısmı geniş, beyinciği iyi koruyor. Sakin sakin gezeyim, ekmek almaya gideyim diyorsanız alabilirsiniz.
Son 3 kask sakin sürüşler için uygun, bisiklet yolundan giderim, en fazla yayaya çarparım, Arkamda hanım ve 3 tekerlekli bisikleti olan çocuğumla kedi köpek seve seve gezerim diyorsanız alabilirsiniz bu kasklar tam size göre. Boşuna diğer markalarda vakit harcamayın. İmkanınız varsa alırken mağazada lütfen deneyin.
3 haftadır gece gündüz araştırıyorum bu araştırmalarda adı geçen kaskları da bırakıyorum, belki bakarsınız.
KED TRONUS
BELL TRACKER KASK (çok kullanılan bir kask)
Giro Bronte
Prowell f44
Giro revel
Okuduğunuz için teşekkürler: Bu emeğe bir beğeni bırakırsanız çok sevinirim 👍
Bu arada Lazer Vandal çok tatlı duruyor, ürün hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum