Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Scudo
@Yldrm07 yol bisikleti kullanıcısı iseniz sipersiz, mtb kullanıcısı iseniz siperli kullanılır.
Yol bisikletine siperli kask, hem görüntü olarak hem teknik(aero) olarak uygun değildir.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Yldrm07 yol bisikleti kullanıcısı iseniz sipersiz, mtb kullanıcısı iseniz siperli kullanılır.
Yol bisikletine siperli kask, hem görüntü olarak hem teknik(aero) olarak uygun değildir.
Ben de öyle düşünüyorum ama bu üründe siperlikli olanı daha uyguna buldum. Eğer aradaki fark sadece siperlik ise çıkartıp kullanmayı düşünüyorum.

@Yldrm07 eğer aynı-benzer ürünse o zaman cok mantıklı çıkartip kullanabilirsiniz, pahalı olana hic gerek yok derim👍

merhaba. Sanırım kaskınızdan memnunsunuz. Ben de siparişi vereceğim. Sadece merak ettim siperli mi sipersiz mi almalı? Siz ne dersiniz?
Merhabalar hocam. Çok memnunum
Sipersiz tercih edin. Telefon numarası yolladım özelden fiyatı konuşun, sipersizi de siperlinin fiyatına alırsınız.

Selamlar
Lazer Compact için fikirlerinizi rica edebilir m miyim Özellikle şehir içi işe gidip gelirken kullanacağım.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@ekinires Bisikletim le beraber bu kaskıda yanında almıştım lazer markası kötü bir marka değil yanlardan ve arkadan ayarlanabilir özellikte f/p ürünü diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: ekinires
Yol bisikletinde sipersiz kask kullanılır, siperli kask kullandım yüksek hızda alnından biri tutuyormuş gibi geriye çekiyor seni :D Başını indirsen bu sefer rüzgar seni eğmeye zorluyor. Siperi çıkarıp kullandım bi sure, yine uymadı. Vanrysel roadr 500 alarak rahatladım. Direnç yok, basını arkaya, öne baskı yapmıyor hem hafif..

• Beğen
Tepkiler: fakafuka
@Anonim Bisiklet demiyorum kask diyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: ozic
Kaza yapıp kafayıda yere vurunca, kask görevini yapıp emekliliğe ayrıldı. Bende hem indirime girmesi hem forma ve bisikletin rengiyle uyumlu olduğu için Giro Agilis i aldım. 50 dolar + vergiyle birlikte 410 liraya geldi.

Tr de bu fiyat bantında Lazer’den baska seçenek yoktu. Giro yanlardan en az 1 parmak daha aşağıda kafayı daha iyi sarıyor, bantları kulağın hemen dibinden bitmiyor bu bende daha konforlu bir hisse sebep oldu.

Diğer artısı ise gözlüğü artık iple boynumda taşımıyorum, ters çevirip kaskın hava girişlerine takıyorum :)

489B42D4-EBCD-450F-A612-0F92372BA940.jpeg

@MertV kargo ücreti ne kadar alıyor?

@MertV 😀😀 denedim. İlk başta 108 dolar Alışverişe ücretsiz falan yazıyor. Bir yerde göremedim. Satın al diyip abone işlemlerini yapmaya da üşendim açıkçası. Bakarım ama sorun değil. Sizin için sorun olacaksa 😊

@Yldrm07 Ürünü sepetinize ekleyip sepetten bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Geri