Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

@BooJack Yanlış anlamayın fakat kaska bu kadar yatırım yapılmasına gerek yok. Aynı görevi gören ama düşük fiyatlı bir kask alıp geri kalan miktarı bisiklete harcamanız daha mantıklı.

Scudo
@gg bebe
Bir memnuniyetsizliğiniz oldu mu bell den?
Aktif pedaldan dönüş alamadım bir haftadır ondan sordum aslında satıcılardan alışveriş yapan var mı diye

@BooJack Bell kullanmadım daha önce ama o fiyatları hak edecek segmentlerde ürün yaptıklarını düşünmüyorum. Kasklar konusunda internette çok fazla incelemesi bile yok. Daha düşük fiyatlar olsa, olabilirdi.

Kaskların bir kullanım ömrü yok diye biliyorum kendi araştırmalarım sonucunda, ama kesin olarak doğrudur diyemem. Bu konuda araştırmanızı yapın, eğer siz de kaskların kullanım ömrü olmadığını düşünürseniz önerebileceğim Kask Protone'lar var, bazı bisiklet mağazaları uzun süredir ellerinde bulunduğu için outlet olarak görece daha uygun fiyatlardan satıyorlar. O da bir seçenek olarak değerlendirilebilir.

@safex 5 yıl ile darbe alana kadar konusu biraz tartışmalı bir konu, o yüzden arkadaşa kendi araştırmasını yapmasını önerdim. Ben kullanım ömründe bir kısıtlama olmadığına ikna olmuş taraftayım mesela.

@safex 5 yıl ile darbe alana kadar konusu biraz tartışmalı bir konu, o yüzden arkadaşa kendi araştırmasını yapmasını önerdim. Ben kullanım ömründe bir kısıtlama olmadığına ikna olmuş taraftayım mesela.
Kullanılan malzeme köpük ve türevi olduğu için yıllar geçtikçe, güneş gördükçe vs. sertleşme ya da özellik kaybetme gibi durumlar olası. Ben 3 senede bir ne olur ne olmaz değiştiriyorum. Sonuçta 1 defa kullanılan bir ürün, işim düştüğünde işime yaraması gerekiyor :)

229468 dosyayı görüntüle229469 dosyayı görüntüle
Merhaba, bu iki kask modeli arasında kaldım.Aktif pedala kırmızıdan başka rengi gelecek mi diye sordum ama dönüş alamadım malesef.Siz olsaydınız hangisini alırdınız?Daha önce bu satıcılardan alışveriş yapan oldu mu memnun musunuz?Bunlara alternatif kask önerisi olan var mı?
Kask marka kasklarda güzeldir. Döviz fırlamadan önce kask mojito almıştım. Ama şu anda kasklar arasında fiyat farkları çok büyük. Hepsi sonuçta köpük. Aralarında ne tür güvenlik farkı var bilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Kask marka kasklarda güzeldir. Döviz fırlamadan önce kask mojito almıştım. Ama şu anda kasklar arasında fiyat farkları çok büyük. Hepsi sonuçta köpük. Aralarında ne tür güvenlik farkı var bilen var mı?

Genelde hepsi aynı seviyede güvenliği sunuyor. Fiyat farklarını oluşturan hafiflik, konfor, aerodinami ve marka değeri durumları.

Lazer tonic almayı düşünüyorum.Kullanan var mı?
Ben yeni kullanmaya başladım, oldukça hafif bir kask ve çok rahat. Kafam tıraşlı olduğu için çok ter atarım kafanın üst kısmından, bu kaskta havalandırması yeterli geldiği için aşırı ter atma yaşamadım. Fiyat olarak da uygun bir model.

Sahip olduğum tek kaskımı bu akşam birisine hediye ettiğim için yeni bir kask almam lazım ve hemen yarın almam lazım ki bisiklete binmeye devam edebileyim.
Model olarak da böyle agresif görünümlü bir şey istiyorum.Bütçem de aşağı yukarı 250 lira. Buna benzer kask önerileriniz nedir? Tabii bir de İstanbul'da gidip yerinden almalıyım. Kargo vs çok uzun süreç.
(link)
(link)
Bu da bir ihtimal ama fiyatı biraz fazla.
(link)

Son düzenleme:
Bugün bisikletçideyken Bell Tracker aldım. Çok uygundu fiyatı. O sırada bisiklet montajı yaptıran bir abi de iki tane kalmış Cratoni'lerden birini çok ucuza aldı. İkisini toplasan bir kask parası ediyor. İnternetten almadan önce bisikletçilere sormak lazım.

20200611_150731.jpg

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
@YagizY memnunsunuz herhalde. Tavsiye eder misiniz?

Decathlon dan Roadr 500 dağ versiyonunu alıp iade ettim. Neden iade ettim bende bilmiyorum. Aynı modelin şehir versiyonunu alıp deneyim birde.

Son düzenleme:
Ben yeni kullanmaya başladım, oldukça hafif bir kask ve çok rahat. Kafam tıraşlı olduğu için çok ter atarım kafanın üst kısmından, bu kaskta havalandırması yeterli geldiği için aşırı ter atma yaşamadım. Fiyat olarak da uygun bir model.

Yukardaki iletiyi yazdığım gün internetten aldım satıcı göndermedi.İptal edip başka mağazadan aldım.O da uzun süre bekletti sonra sizin aldığınızını başkasına satmışız dedi.Her ikisini de satıcılarıyla konuşup stok teyit ettikten sonra almıştım halbuki.İlginç bu bisikletçiler.Velhasıl vazgeçtim.Şimdi daha uygun olan zozo mv29 almayı planlıyorum.

@m3r3n bende almayı düşünüyordum. Hangi mağazalar bunlar? Boşuna sipariş varmeyeyim 😊

@Yldrm07

N11 sismanbisiklet, bisikletpro mağazaları.Bu mağazalar ile satın almadan önce konuştum.Satın aldıktan 4-5 gün sonra da stok yok diye dönüş yaptılar.Şu an düzeltme yaptılar.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
(link)
(link)
MTB kullanıcısıyım şehirde dağda toprakta her alanda kullanıyorum tek bir kullanım yeri söyleyemeyeceğim.
120 TL bütçem var. Bu iki kasktan başka tavsiyeniz var mı? Bunlar beni ne kadar korur? ST50 ve ST100 modeli arasında ne fark var?

Arkadaslar aranizda Catlike marka kask kullanan veya hakkinda bilgisi olan var mi? Baya hos ve degisik tasarimlari var. Dikkatimi cekti.

Dosyalar

• 90A4FE26-3B9D-47B7-9452-D39EF20AE354.jpeg
    90A4FE26-3B9D-47B7-9452-D39EF20AE354.jpeg
    31,4 KB · Okunma: 42
  • Beğen
Tepkiler: abidin3714
Ben gayet memnunum kasktan, tavsiye ederim kesinlikle. Yazın beyaz renk olması özellikle faydalı olur.

Ben karar verip alana kadar fiyatlar uçtu 😢

Şimdi ne alsam diye dolanıp duruyorum. Lazer tonic 300 tl olmuş. Sizce verilir mi?

Geri