Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

@mummy01
Teşekkürker, aslında sormak istediğim yan tokaları ayarlanmadığı için kulağınıza temas oluyor mu veya ayarlanma seçeneği var ama ben mi gözden kaçırdım
kulağımın önünden ve arka kısmından geçiyor temas yok beni rahatsız eden bir durum olmadı.

• Beğen
Tepkiler: BooJack
Scudo
Lazer tonic almayı düşünüyorum.Kullanan var mı?

Arkadaslar selam. Decathlondaki kasklarin van rysel 500 serisi ve 900 serisi arasinda ciddi fark var mi? Almisken 900 mu almak lazim yoksa 500 alip gecelim mi?

@Anonim Bende Roadr 500 kullanıyorum içinde ki kafa bantlarını temizledin mi hiç? Söküp temizlemeyi düşünüyorum ama tekrardan aynı şekilde tutar mı diye düşünüyorum.

@beermug nedenlerini açıklar mısınız?
900 kullanıyorum, almadan önce çok araştırdım ve deneme yaptım. Bu kask çok daha pahalı ürünlerle muadil diyebilirim. 500' göre daha hafif ve konforlu, görünüm olarak da daha ince.

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
@vusalazeroglu kalite olarak hemen hemen aynılar. Roadr 500 modelinde arka ışık bağlantı yeri var 900'de yok.

Roadr 900, 15 gram daha hafif 500'e göre(m beden için).

Kısaca, aman aman fark yok. Şekil olarak hangisini begendiyseniz onu alın.

• Beğen
@Anonim Bende Roadr 500 kullanıyorum içinde ki kafa bantlarını temizledin mi hiç? Söküp temizlemeyi düşünüyorum ama tekrardan aynı şekilde tutar mı diye düşünüyorum.
Kask için Yedek içi pad satılıyor sanırım.

@vusalazeroglu kalite olarak hemen hemen aynılar. Roadr 500 modelinde arka ışık bağlantı yeri var 900'de yok.

Roadr 900, 15 gram daha hafif 500'e göre(m beden için).

Kısaca, aman aman fark yok. Şekil olarak hangisini begendiyseniz onu alın.
Ek olarak kayışlar aynı. Köpük malzemesinde bir fark yok.

• Beğen
Tam sayfayi yenilerken yeni urun dustu :) hayirli olsun, bir de boyle bir secenegimiz var artik. Meraklasina..

Dosyalar

• 4BF2D9FA-1EE4-45ED-9FAD-F8F8515A0BBA.png
    4BF2D9FA-1EE4-45ED-9FAD-F8F8515A0BBA.png
    112,6 KB · Okunma: 177
  • Beğen
Tepkiler: Nis, MakRo ve sspl
@amasseia Valla cok. Van rysel serisinden devam biz :) 900 tam karar verdim L beden stokta kalmamis :(

@vusalazeroglu bekleyin stoga girer bi iki güne, surekli takipleyin ya da magazadan alabilirsiniz.

• Beğen
Amerika fiyatı ile aynı aslında ülkemizde pahalı olan bir kask değil gene de. Kur farkından dolayı fiyatlar uçuyor

• Beğen
Söküp geri takmıştım temizlerken, cırtcırtlı zaten kolayca takılıp çıkıyor. Ama tamamı sökülmüyor sanırım dolgulu yumuşak kısım sökülüyor olması lazım hatırlamıyorum

Screenshot_20200608-142347.pngScreenshot_20200608-142258.png
Merhaba, bu iki kask modeli arasında kaldım.Aktif pedala kırmızıdan başka rengi gelecek mi diye sordum ama dönüş alamadım malesef.Siz olsaydınız hangisini alırdınız?Daha önce bu satıcılardan alışveriş yapan oldu mu memnun musunuz?Bunlara alternatif kask önerisi olan var mı?

@BooJack Satıcıların ikisi de fiziksel mağazaları olan, sektörde bilinen firmalar. Hangisini alırdınız sorusuna cevap veremesem de, Bell marka bir kaska o kadar fiyat vermezdim ben olsam.

Geri