Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Ben karar verip alana kadar fiyatlar uçtu 😢

Şimdi ne alsam diye dolanıp duruyorum. Lazer tonic 300 tl olmuş. Sizce verilir mi?
Erdoganlardan aldim 2019 indirim kodu ile Lazer Tonic. Bugun geldi. Gayet guzel begendim, hafif şık ve guven verici. Baya da bakindim almadan o fiyat bandinda alinabilecek en mantikli kask lazer tonic gibi geldi bana. Mutluyum kararimla. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Scudo
@vusalazeroglu kaça aldınız? 256 tl falandı ben alana kadar bitti sanırım. Şimdi 420 tl galiba.
520 tl olmuş 😢

Son düzenleme:
@vusalazeroglu kaça aldınız? 256 tl falandı ben alana kadar bitti sanırım. Şimdi 420 tl galiba.
Hocam siz deyince baktim şok oldum. 520₺ yaziyor fiyatta. Cumartesi gunu ben bu kaski 275₺ gibi bir rakama aldim. Bugun kargosu geldi sabah. Gozlerime inanamadim valla bir gun icerisinde akil alir gibi bir zam degil.

@vusalazeroglu aynen. Ben alayım mı almayayım mı derken siz son kaskı da almışsınız 😀 hayırlı olsun. Güzel bir kask ise bir yerlerde 300 tl civarına bulursam alayım mı ne dersiniz?

@vusalazeroglu aynen. Ben alayım mı almayayım mı derken siz son kaskı da almışsınız 😀 hayırlı olsun. Güzel bir kask ise bir yerlerde 300 tl civarına bulursam alayım mı ne dersiniz?

Bence alinir. Lazer bilindik ve kaliteli marka. Urun guzel ve kullanisli, oldukca hafif. Ben de alis arefesinde @YagizY hocama sormustum kullanici olarak onermisti sagolsun. O fiyat bandina alinacak mantikli urunlerden kanimca.

• Beğen
Tepkiler: YagizY
@Yldrm07 bence araştırmaya devam edin hocam o kadar fiyat bir anda artmış olamaz bir yanlışlık yapmışlardır diye umuyorum. Yurtdışından daha uyguna getirilir çünkü.

@vusalazeroglu evet bende sormuştum. Önermişti. Şimdi sizde öneriyorsunuz. Daha fazla düşünmeden alayım o zaman
@YagizY bir yerde gördüm 300 tl civarı. Onu alacağım eğer stoklarında yanlışlık yoksa. Sonuçta bu kask van rysel 500 ve 900 den iyidir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Van rysel kaskları da güzel ama sanırım kafaya oturmada sorun yaşayan kullanıcılar olmuş, dechatlonun ürün yorumlarından okumuştum. Lazer tonic için ise hep iyi yorumlar okuduğum için aldım, baya da memnun kaldım.

Kask ölçüsü 53 54 cm yazıyor kafanın çevresimi oluyor? Şehir bisikleti alacağım şehir içi kullanım için tavsiyede bulunursanız sevinirim. Bunu buldum ama ölçü olayını anlamadım.

(link)

Arkadaşlar merhaba bende ekipmanlarımı yavaş yavaş alıyorum,decathlonda st100 kaskınımı yoksa rockraider 500 ü mü önerirsiniz

Geotehc karbon modeli sizce alınır mı.

Arkadaşlar merhaba bende ekipmanlarımı yavaş yavaş alıyorum,decathlonda st100 kaskınımı yoksa rockraider 500 ü mü önerirsiniz

ST500'ün eski modelini kullanıyorum. Hatta profil fotoğrafımda da o kask var :) Çok memnunum! Aradaki fiyat farkını kesinlikle hak ediyor. ST100'den havalandırması biraz daha iyi, ek olarak vizörü çıkarılıp takılabiliyor. Şimdilerde genelde vizörsüz kullanıyorum ama yağmurda vs. kullanırken takıyorum, gözlüğe su gelmesini engelliyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkaann
Merhabalar yol bisikletimde giant'ın bu kaskını kullanıyorum. Sizce yol kaskı edinmeli miyim? Bu sırıtır mı?

• Beğen
@celotr bence kask olduğu için güvenlik açısından sorun olmaz,ama yolda deneyimlek lazım ekstra rahatsız edici bir kullanımı varsa degistirebilirsiniz ama eldekini sonuna kadar tüketmek en mantıklısı
Teşekkür ederim cevap için. Yolda deneyimledim hiç bir sıkıntı yaşamadım açıkçası sadece görsel açıdan merak ettim.

• Beğen
Burada gördüğüm bir mesaj üzerine, atladım bisiklete, esnaf bir gezeyim dedim. Ama malesef bisikletci bana kafayı yedirtti. Google haritalarda 1 yıldız vermek zorunda kaldığım 7-8 satırlık bir yazı yazdırdı sağolsun.

Şimdi sadece internet alışverişi yapacağımdan eminim.

Benim kafam 57,5 - 58 çevreye sahip. Bu durumda sizce L mi Yoksa M mi almalıyım.

100-150 civarında bir kask almayı planlıyorum. MTB kullancısıyım.

Aşağı yukarı bir Yol bisikleti kaskının ne olduğunu anlıyorum.

Ama MTB kaskı Downhill kaskından farklımı onu idrak edemedim. Downhilcilerin kullandığı yarı açık kaskları kastediyorum bu noktada.

images.jpg

Ama sağda solda gördüğüm MTB' kullananların klasik kaskı şu; Daha cok bu Ortalamada kasklar yani.

bell-trace-mtb-kask-16296-mtb-kasklari-bell-trace-47470-16-K.jpg
Bu öndeki plastiğin, uzunluğunun ne önemi var bunu bilmiyorum.

Ayrıca öneri kasklarınız varsa da söyleyin. Dağlarda korkum yok, sadece yollarda dengesiz cok geçen oluyor yanımdan. Herkesin acelesi var, ve zamanları değerli malesef.

İyi forumlar

Burada gördüğüm bir mesaj üzerine, atladım bisiklete, esnaf bir gezeyim dedim. Ama malesef bisikletci bana kafayı yedirtti. Google haritalarda 1 yıldız vermek zorunda kaldığım 7-8 satırlık bir yazı yazdırdı sağolsun.

Şimdi sadece internet alışverişi yapacağımdan eminim.

Benim kafam 57,5 - 58 çevreye sahip. Bu durumda sizce L mi Yoksa M mi almalıyım.

100-150 civarında bir kask almayı planlıyorum. MTB kullancısıyım.

Aşağı yukarı bir Yol bisikleti kaskının ne olduğunu anlıyorum.

Ama MTB kaskı Downhill kaskından farklımı onu idrak edemedim. Downhilcilerin kullandığı yarı açık kaskları kastediyorum bu noktada.

234855 dosyayı görüntüle

Ama sağda solda gördüğüm MTB' kullananların klasik kaskı şu; Daha cok bu Ortalamada kasklar yani.

234857 dosyayı görüntüle
Bu öndeki plastiğin, uzunluğunun ne önemi var bunu bilmiyorum.

Ayrıca öneri kasklarınız varsa da söyleyin. Dağlarda korkum yok, sadece yollarda dengesiz cok geçen oluyor yanımdan. Herkesin acelesi var, ve zamanları değerli malesef.

İyi forumlar

1- Kask ölçüleri markadan markaya değişiyor. Bu ölçüyü genelde markalar m,l ibaresinin yanına ekler. Benim bir kaskım M iken diğeri L.
2- Mtb ve downhill kaskı farklıdır, downhill kaskları fullface (motorsiklet kaskı gibi) oluyorlar. Yarı açık da olsa, kulağı kapatıyorsa downhill kaskı kapatmıyorsa mtb kaskıdır.
3- O plastiğin uzunluğu size güneşten ve yüzüstü düşerseniz suratınıza koruma sağlar.

• Beğen
Tepkiler: Ozz ve ozic
@ManEssence bahsettiğiniz fiyat aralıklarında Decathlonda güzel kasklar bulabilirsiniz. Standartlara uygun bir kaskı, güvenilir ve ürününün arkasında duran bir firmadan almış olursunuz.

@Burak Altaç merhaba. Hangi marka aldınız? Memnunmusunuz?
@Mustaac merhaba. Siz hangi kaskı kullanıyorsunuz?

@Yldrm07 Merhaba. Ked Wayron kullanıyorum ben.

Geri