Çıkar çıkmasına da yalnız kaskın fit sistemi dediği sıkma bağlantısı ip gibi ince bir plastik parça. Biraz zorlandığında veya bir kaç yıllık kullanımda kırılıyor ve kaskın şakülü kayıyor.Selamlar. Lazer Compact modeli almayı düşünüyorum. Yol bisikletimde kullanacağım. Önündeki siperlik çıkarılabilir şekilde mi? Kullanan yada bilgisi olan var mıdır?
Ve kaskı tavsiye eder misiniz
Sağol hocam.Aklımda ki seçeneklerden biri .Duruşuda güzel .Bakalım😉👍@ghostt selam, kullandığım kaskın fotolarını gözlük konusuna eklemiştim. Tekrar olmasın, bakmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.
Kask mojito, çok hafif, 220gr.
Bisiklet gözlüğü önerisi
L alın.Ama alırken değişim imkanınızın olup olmadığını sorun😉@ghostt hocam gözüme seni kestirdim baskalari da cevap verebilir tabiibir kask alacagim da M olani 55-58 L olani ise. 58-61 isin kotu mu iyi mi bilemedigim yani ise benim kafa 58cm geldi ne yapmam gerekiyor medium mu large mi almaliyim
259491 dosyayı görüntüle
Ben de 58 ölçtüm .Alırsam L alacam.Ama model seçemedim kafada tencere gibi durmasından korkuyorum 😂@ghostt hocam gözüme seni kestirdim baskalari da cevap verebilir tabiibir kask alacagim da M olani 55-58 L olani ise. 58-61 isin kotu mu iyi mi bilemedigim yani ise benim kafa 58cm geldi ne yapmam gerekiyor medium mu large mi almaliyim
259491 dosyayı görüntüle