Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba lazer kask kullanan var mi?Lazer camelon almayı düşünüyorum

Scudo
Selamlar. Lazer Compact modeli almayı düşünüyorum. Yol bisikletimde kullanacağım. Önündeki siperlik çıkarılabilir şekilde mi? Kullanan yada bilgisi olan var mıdır?

Ve kaskı tavsiye eder misiniz :)

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Selamlar. Lazer Compact modeli almayı düşünüyorum. Yol bisikletimde kullanacağım. Önündeki siperlik çıkarılabilir şekilde mi? Kullanan yada bilgisi olan var mıdır?

Ve kaskı tavsiye eder misiniz :)
Çıkar çıkmasına da yalnız kaskın fit sistemi dediği sıkma bağlantısı ip gibi ince bir plastik parça. Biraz zorlandığında veya bir kaç yıllık kullanımda kırılıyor ve kaskın şakülü kayıyor.
Güzel bir kask tam bir F/P ürünü ama böyle de bir olası sıkıntısı da mevcut.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Naçizane tavsiyem koruyucu donanımlar ve lastikten tasarruf edilmez tabi ki imkanlar dahilinde kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar fotoğraf paylaşmanız ,aklında ürün olanlar için çok iyi oluyor.Umarım devamı gelir ve tüm ürünlerde böyle paylaşımlar olur

Arkadaşlar limar ultra hafif kask 170gr, hafifliği güvenliğini düşürür mü?

IMG_20200731_221003_1.jpg

Rockrider kask ve gözlüğü. Amatör seviye için ucuz bir f/p çözümü olabilir. Decathlon'da hala var mi bunlar bilmiyorum. :) Ciddi vurmalı, kırmalı sürüşleriniz yoksa yetiyor da artıyor bile..

• Beğen
Selamlar forumda yeniyim kask fiyatları beni pek mutlu etmediğinden burada sizlere danışmak istediğim şeyler var. Öncelikle Hepsi Burada sitesinde Moon marka bir kask satılıyor 150tl fiyatı var. Sizce alınabilir mi? Ve daha uyguna bir şey bulmam mümkün mü 😂 Çok agresif süren biri değilim. Genelde şehir sokaklarında turlamayı seviyorum. Ama arada ortalama 40km gidiş 40km dönüş turlar yapmayı da düşünüyorum. Onun dışında nadiren ufak çaplı dağ iniş çıkışları yaparım belki(gerçekten ufak çaplı ve temiz yol). Tavsiyelerinizi bekliyorum.

@ghostt hocam gözüme seni kestirdim baskalari da cevap verebilir tabiibir kask alacagim da M olani 55-58 L olani ise. 58-61 isin kotu mu iyi mi bilemedigim yani ise benim kafa 58cm geldi :D ne yapmam gerekiyor medium mu large mi almaliyim
Screenshot_2021-03-25-12-33-19-907_com.pozitron.hepsiburada.jpg

• Beğen
Tepkiler: Grantou
@imtarık selam, ben L tercih ederdim, tercih sizin tabii. Kışın kafanıza birşey giydiginiz zaman sıkmasın. En iyisi deneyerek almak.

M beden 59 a kadar çıksaydı M tercih ederdim bu arada.

Van Rysel yol serisi tam modelini hatırlıyorum ama fena kask değil. Yanlış bilmiyorsam (roadr-500).
IMG_20201210_095826_385.jpg

• Beğen
@ghostt hocam gözüme seni kestirdim baskalari da cevap verebilir tabiibir kask alacagim da M olani 55-58 L olani ise. 58-61 isin kotu mu iyi mi bilemedigim yani ise benim kafa 58cm geldi :D ne yapmam gerekiyor medium mu large mi almaliyim
259491 dosyayı görüntüle
L alın.Ama alırken değişim imkanınızın olup olmadığını sorun😉
259491 dosyayı görüntüle
Ben de 58 ölçtüm .Alırsam L alacam.Ama model seçemedim kafada tencere gibi durmasından korkuyorum 😂

@Cihan Ali Hocam Delta da kask zamlanmış. Şuan 782 lira.

@ghostt hepsiburadadaki moon marka 151 tllik kask sade ve hos duruyor satici da baya ilgili ve kibar arayip konustum :harika: tavsiye ederim siz de arayip sorabilirsiniz

• Beğen
20210203_195705.jpg
Lazer Blade+.Decathlon'da piyasasının baya altında bir fiyattan almıştım. Ama stoklar tükenmek üzereydi en son.

Giro Revel. 2019 yılında 260 liraya almıştım. Arka taraflarında düşmemesine rağmen çatlaklar oluştu.
IMG_5284.PNG

• Beğen
giro da kullandım lazer de. 2 yıldır bitwin roadr 900 kullanıyorum şu anki muadili van rysel roadr 900 imiş. kask çok iyi. tavsiye ederim.

• Beğen
Geri