TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 11.476
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
BekliyoruzVideo hazırlayacağım 3 kask için yakında
261969 dosyayı görüntüle261970 dosyayı görüntüle261971 dosyayı görüntüle
Kışında kullanacaksan large al bence,alta bere filan giyersen anca olurBenim de kafam 58 çıktı. Lazer chiru almak istiyorum ama M 55-59 L 58-61 diyor. Hangisini almalıyım?
Hayır zaman karşı kaskı değil , fakat aero kask özelliği var tabi.@TeamO2.cc zamana karşı aero kaski mı acaba
Kışında kullanacaksan large al bence,alta bere filan giyersen anca olur
Bu pazar bir video hazırlamayı planlıyorum inşaallah.Arkadaşlar hazır karantinadayken kasklarınız takılıyken çekip atsanız fikrimiz olur.Markasınıda yazsanız 😉Bu arada @TeamO2.cc hocam senin kask incelemeni bekliyoruz.Unutma ha😉🚴♂️
Ben kullanıyorum bu başlık altında da paylaşmıştım tam bir fiyat performans ürünü görsel olarak da güzel geniş hava kanalları hafifliği sayesinde de konforlu bir sürüş keyfi veriyorArkadaşlar merhaba.Kask rapido kullananlar var mı?Varsa görüşlerini yazabilir mi?
Hocam kafa ölçünüz kaç ve kaç beden kullanıyorsunuz?Benim 58 ile 59 arası L beden düşünüyorum.Birde kafada nasıl duruyor?Fotoğraf varsa atabilir misiniz?Ben kullanıyorum bu başlık altında da paylaşmıştım tam bir fiyat performans ürünü görsel olarak da güzel geniş hava kanalları hafifliği sayesinde de konforlu bir sürüş keyfi veriyor
Fotoğrafı gördüm hocam kırmızı hatta yorumda yapmışım😉 Beden konusu aklımı karıştırıyorHocam kafa ölçünüz kaç ve kaç beden kullanıyorsunuz?Benim 58 ile 59 arası L beden düşünüyorum.Birde kafada nasıl duruyor?Fotoğraf varsa atabilir misiniz?
Tamam beden de sizin 58 L almışsınız.Kusura bakmayın mesajları yeni okudum.SağolunHocam kafa ölçünüz kaç ve kaç beden kullanıyorsunuz?Benim 58 ile 59 arası L beden düşünüyorum.Birde kafada nasıl duruyor?Fotoğraf varsa atabilir misiniz?
Fotoğrafı gördüm hocam kırmızı hatta yorumda yapmışım😉 Beden konusu aklımı karıştırıyor
Geçmiş olsun öncelikle.Hocam gayet güzel inceleme olmuş.Tanıtım gayet yeterli ve sade.Giro ayrı bir güzel durdu.Kafada nasıl durduğunu göstermeniz ayrıca çok önemli😉🚴♂️Arkadaşlar elimden geldiği kadar bir video hazırladım.
@ghosstt
Çok geçmiş olsun, aydınlatıcı bir video olmuş, elinize sağlık.Arkadaşlar elimden geldiği kadar bir video hazırladım.
@ghosstt
Çok teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Geçmiş olsun öncelikle.Hocam gayet güzel inceleme olmuş.Tanıtım gayet yeterli ve sade.Giro ayrı bir güzel durdu.Kafada nasıl durduğunu göstermeniz ayrıca çok önemli😉🚴♂️
Çok teşekkürler.Elimden geleni yapmaya çalıştım.Beğendiğinize sevindim.Çok geçmiş olsun, aydınlatıcı bir video olmuş, elinize sağlık.
Hocam şu Giro'ya baktım da... en ucuz 199,99€'ya buldum. Benim için çok pahalı.😅Arkadaşlar elimden geldiği kadar bir video hazırladım.
@ghosstt
İşte o senin orda öyle.Sen gel birde Türkiye'den sipariş ver bakalım kaç euroya geliyor ?Hocam şu Giro'ya baktım da... en ucuz 199,99€'ya buldum. Benim için çok pahalı.😅
Merhabalar bu listeye göre daha mı f/p ürünüLimar, fakat şu aralar yenilerini bulamıyorum TR'de.
Hafifliği ve kalitesi daha çok hoşuma gitmişti, aldığım dönem yurtdışından almıştım, muadili giro kasklarla aynı fiyattaydı ortalamaMerhabalar bu listeye göre daha mı f/p ürünü