Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Scudo
Arkadaşlar hazır karantinadayken kasklarınız takılıyken çekip atsanız fikrimiz olur.Markasınıda yazsanız 😉Bu arada @TeamO2.cc hocam senin kask incelemeni bekliyoruz.Unutma ha😉🚴‍♂️

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Arkadaşlar hazır karantinadayken kasklarınız takılıyken çekip atsanız fikrimiz olur.Markasınıda yazsanız 😉Bu arada @TeamO2.cc hocam senin kask incelemeni bekliyoruz.Unutma ha😉🚴‍♂️
Bu pazar bir video hazırlamayı planlıyorum inşaallah.

Arkadaşlar merhaba.Kask rapido kullananlar var mı?Varsa görüşlerini yazabilir mi?

Arkadaşlar merhaba.Kask rapido kullananlar var mı?Varsa görüşlerini yazabilir mi?
Ben kullanıyorum bu başlık altında da paylaşmıştım tam bir fiyat performans ürünü görsel olarak da güzel geniş hava kanalları hafifliği sayesinde de konforlu bir sürüş keyfi veriyor

Ben kullanıyorum bu başlık altında da paylaşmıştım tam bir fiyat performans ürünü görsel olarak da güzel geniş hava kanalları hafifliği sayesinde de konforlu bir sürüş keyfi veriyor
Hocam kafa ölçünüz kaç ve kaç beden kullanıyorsunuz?Benim 58 ile 59 arası L beden düşünüyorum.Birde kafada nasıl duruyor?Fotoğraf varsa atabilir misiniz?
Hocam kafa ölçünüz kaç ve kaç beden kullanıyorsunuz?Benim 58 ile 59 arası L beden düşünüyorum.Birde kafada nasıl duruyor?Fotoğraf varsa atabilir misiniz?
Fotoğrafı gördüm hocam kırmızı hatta yorumda yapmışım😉 Beden konusu aklımı karıştırıyor

Fotoğrafı gördüm hocam kırmızı hatta yorumda yapmışım😉 Beden konusu aklımı karıştırıyor
Tamam beden de sizin 58 L almışsınız.Kusura bakmayın mesajları yeni okudum.Sağolun

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Arkadaşlar elimden geldiği kadar bir video hazırladım.
@ghosstt

Geçmiş olsun öncelikle.Hocam gayet güzel inceleme olmuş.Tanıtım gayet yeterli ve sade.Giro ayrı bir güzel durdu.Kafada nasıl durduğunu göstermeniz ayrıca çok önemli😉🚴‍♂️

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Geçmiş olsun öncelikle.Hocam gayet güzel inceleme olmuş.Tanıtım gayet yeterli ve sade.Giro ayrı bir güzel durdu.Kafada nasıl durduğunu göstermeniz ayrıca çok önemli😉🚴‍♂️
Çok teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.
Çok geçmiş olsun, aydınlatıcı bir video olmuş, elinize sağlık.
Çok teşekkürler.Elimden geleni yapmaya çalıştım.Beğendiğinize sevindim.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Hocam şu Giro'ya baktım da... en ucuz 199,99€'ya buldum. Benim için çok pahalı.😅
İşte o senin orda öyle.Sen gel birde Türkiye'den sipariş ver bakalım kaç euroya geliyor ? :D

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhabalar, mevcut prowell kaskımı değiştirmek istiyorum hem hava kanalları olarak çok hava aldığını düşünmüyorum hem de gevşek kaldımı sallanıyor sıkıştırdın mı iz bırakıyor 2 senedir kullanıyorum ön tarafı siperli olan model, şehir turları günübirlik köy turları, zaman zaman uzun turlar yapacağım bir kaska ihtiyacım var hafif olması ve hava almasını istiyorum bunların yanı sıra renk olarak bisikletime de uygun olursa güzel olur diye düşündüm bir kaç model baktım bu modeller bisiklet kullanım amacım ve renk uyumuda sağlarsa ne iyi olur konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Bisikletin rengi mat siyah marka yazısı mat beyaz
3C3618E1-DA14-44CB-942B-AA8FF59BA6ED.jpeg
Lazer Camaleon Mat Beyaz
E70DFAF6-FF9A-4272-9A07-088793ECA2CD.jpeg
Lazer Camaleon Mat Siyah
AA129112-9D7B-402D-8CA7-AF45E050139C.jpeg
400444FC-28FF-486F-BA9F-07790086990F.jpeg
28569651-170F-48CC-AB74-F5D7384D8646.jpeg
Aralarında fiyat farkı var biliyorum değer mi bunların dışında kullanım anacına göre tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın teşekkürler

Limar, fakat şu aralar yenilerini bulamıyorum TR'de.

Merhabalar bu listeye göre daha mı f/p ürünü
Hafifliği ve kalitesi daha çok hoşuma gitmişti, aldığım dönem yurtdışından almıştım, muadili giro kasklarla aynı fiyattaydı ortalama

Merhaba. Önümüzdeki ay Kanada'dan gelecek birine kask siparişi vereceğim. Bütçeme göre iki model arasında kaldım. Birisi yurtdışı amazon sitelerinde satılan SUNRIMOON diye bir marka. Diğeri de Kanada'da bir mağazadan alınabilecek olan MET marka kask. Linkleri de paylaşıyorum. Markalar ve kastlar hakkında bilgisi yorumu olan varsa paylaşırsa sevinirim.

(link)

(link)

Geri