bende öyle düşünüyorum bugün yarın Ispartadan bi kaç abimle görüşeceğim buralarda satan bi yer bulabilirsem fiyatda fazla olmazsa alırım. eğer bulamazsam en uygun çınar bisiklette var sanırsam. ordan alırım..
özel mesajına cevap atamıyorum 50 masej dolmadığı için k.b . bende bi kaç firmayı arayıp f59 ve herhangi bi eldiven için pazarlık yapıcam 2sini 70 e ayarlamaya çalısıcam.
bi soru için konu açmak istemedim. bişe soracağım.
geçen gün kaskla topa kafa attım istemsiz olarak. bu kaskı değiştirmek gerekir mi? orta yapılan bi top değildi bu arada. havadan yere düşüp sekmişti o kadar.
normalde kaskla kaza yaptığınızda kafayı yere vurduysanız değiştirmeniz gerek. kasklar tek kullanımlıktır. içindeki sıkıştırılmış köpük çarpışmadan sonra özelliğini kaybeder ve sizi artık olması gerektiği gibi korumaz.
evet ıspartadayım ve dün bianchi yetkili servisine gittik arkadaşlarla.f59 a 60 lira dedi bende biraz daha pazarlıkla 55e almaya çalışacağım.Fiyatı int.ten alsakda aynı paraya geliyo.
Toker ticaretide tam olarak bilmiyorum ama bulurum.
Kesikbaş diye biyer var onun önünde. eğer gidebilirsem bugün gidemezsem yarın alıcam kaskı. kalan parayada jelli eldiven buldum onu alıcam.
Tur yapıyoruz.Ama herkez ayrı telden çalıyo
cevap biraz geç oldu kusura bakma.
yani herkez toplanmıyo tur yapılırken . herkez 3-5 kişi buluşup yapıyo.
Gölcük, sidre, senir, yakaören gibi yerlere gidiyoruz. eğirdir planımız var
60-70 TL yi geçmeyecek şekilde şehir/tur bisikletinde kullanılmak üzere hangi marka kaskı öneririsiniz.fiyat/kalite açısından alınabilecek marka ve nereden en uygun fiyat ile alınabileceği belirtilirse sevinirim.