StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.283
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
(link)Bu sanki mtb kaskı gibi yaaa..
Çok güzelmiş ama. Başka var mı öneri
(link)Bu sanki mtb kaskı gibi yaaa..
Çok güzelmiş ama. Başka var mı öneri
30 derece ve üzerinde kullanırım kesin.Eğer 30 derece üstü sıcaklarda kullanmıyorsanız Decathlon kaskları idare ediyor. Ancak sıcakta havalandırması çok başarısız ve içinde çok ped olduğu için kafanız hem çok sıcak hem de su içinde kalıyor. Ben Antalya da bir yaz kullanmaya başladım ancak çok rahatsız olup değiştirdim.
Artislik degil ama normal bi şey alıp keyfinize bakın. Dolandırıcılar 3-5bine bisiklet kaskı satıyorlar. Cebi söğüşleme bildiğin.Rahatmis, hafifmiş, seksiymiş vss seçmece hikayeler. Yol yarışı ve Arazide kullanıyorsan normal üstü bisey al gerisi palavra.
(link)Yol bisikleti kaskı alacağım. Bütçem 500-750tl arası. Marka model önerileriniz nelerdir
👍İnsanlar tarz ve marka peşinde biraz. Ünlü markalar hep sorgulanmadan tüketiliyor. Sosyal medya ve reklam gücü bunda çok önemli, etkili.Artislik degil ama normal bi şey alıp keyfinize bakın. Dolandırıcılar 3-5bine bisiklet kaskı satıyorlar. Cebi söğüşleme bildiğin.Rahatmis, hafifmiş, seksiymiş vss seçmece hikayeler. Yol yarışı ve Arazide kullanıyorsan normal üstü bisey al gerisi palavra.
siyah olanı indirimde 390 liraymış şu an.(link)
👍İnsanlar tarz ve marka peşinde biraz. Ünlü markalar hep sorgulanmadan tüketiliyor. Sosyal medya ve reklam gücü bunda çok önemli, etkili.
Yurt dışında olsak evet alınabilecek seviyede hepsi ama Türkiye şartlarında çok zengin de olsam 5-10 bine kask almazdım herhal.
Bir dağ inişi dönüşünde hızımı alamayıp yol kenarında bir takla atıp (sanırım çünkü vücudumun sağı, yüzümün solu dağılmıştı) kendimi üç metre aşağıda buldum. Kaskın arka kısmında da bir kırık vardı ama görsele çekmemişim.Kask konusunda en geçerli sözü buraya bırakayım herkes kendine göre kararını versin. Kafanıza ne kadar değer veriyorsanız o kadar kaliteli kask alın. Bir düşüşte kaskınız bu hale gelip başınıza birşey gelmeyebiliyor. Güvenli bir kaskınız olmazsa neler olur siz tahmin edin. 293057 dosyayı görüntüle
Bir dağ inişi dönüşünde hızımı alamayıp yol kenarında bir takla atıp (sanırım çünkü vücudumun sağı, yüzümün solu dağılmıştı) kendimi üç metre aşağıda buldum. Kaskın arka kısmında da bir kırık vardı ama görsele çekmemişim.
Kask Décathlon'un 900 serisi kaskı. Görevini gayet başarılı tamamladı. Hatta şu an kullandığımda aynı kasktan.
Bence diğerlerine göre ucuz diye gömmeyin bu firmayı.
293090 dosyayı görüntüle293091 dosyayı görüntüle
Sayın @Bıyıkov sizin yazınızı alıntılayınca size söylemiş gibi oldum, özür dilerim. Ancak insanlar arasında çok yaygın bir hastalık bu bilindik markaları kullanma hevesi. Sözüm meclisten dışarı, lütfen yanlış anlamayın. 🙌
Şansa bak yaaaa.Arkadaşlar bu kasktan almayı düşünüyorum. Dağ bisikleti kaskı diyor ama bir MTB kaskı kadar hantal durmuyor, zarif ve hoş. Görünüş olarak da eğlendim.
Kullananınız var mı bu kasktan?
Ürün linki de burada:
(link)
Bunu alma diyorsanız ne alayım?
293010 dosyayı görüntüle
(link)
Alinti yaptigim lindeki iki linkdeki Kasklarin yani (Specialized S-works Evade2 = 7.700TL) (Bontrager Wavecel XXX = 7.160TL) fiyatlari dogrumu?????(link)
BU kasktan 2 adetkırmızı renk aldım çok güzel kask tavsiye ederim
TR fiyatları doğru, yurtdışı daha uygundurBu iki linkdeki Kasklarin yani (Specialized S-works Evade2 = 7.700TL) (Bontrager Wavecel XXX = 7.160TL) fiyatlari dogrumu?????
Eger dogru ise büyük kazik yani tam iki katinin daha fazla fiyat. O halde alacak olanlara ben satayim Bontrageri 5000TL'ye ve S-Works'ü 5500TL veririm. Yanlis anlasma olmasin magzadan alip direk size satacam faturasi dahil olmak üzere. Hic yoktan bende 4000 yerine sadece 2000 fazla ödemis olursunuz. Acik konusayim Bontrageri 3000TL ye aliyorum ve S-Works'ü 3200TL ile 3600TL arasi aliyorum.
Yukaridaki linkdeki magzalarda toptan aldigi icin belki benden biraz daha ucuza aliyorlardir.
Bu tarz ürünler sadece bize pahalı, @Scofield8347 dediği gibi yurt dışı fiyatları uygun oluyor sonuçta orada adamlar her şeyi 16 ile çarpıp almıyor.Alinti yaptigim lindeki iki linkdeki Kasklarin yani (Specialized S-works Evade2 = 7.700TL) (Bontrager Wavecel XXX = 7.160TL) fiyatlari dogrumu?????
Eger dogru ise büyük kazik yani tam iki katinin daha fazla fiyat. O halde alacak olanlara ben satayim Bontrageri 5000TL'ye ve S-Works'ü 5500TL veririm. Yanlis anlasma olmasin magzadan alip direk size satacam faturasi dahil olmak üzere. Hic yoktan bende 4000 yerine sadece 2000 fazla ödemis olursunuz. Acik konusayim Bontrageri 3000TL ye aliyorum ve S-Works'ü 3200TL ile 3600TL arasi aliyorum.
Yukaridaki linkdeki magzalarda toptan aldigi icin belki benden biraz daha ucuza aliyorlardir.
Linkleri tekrar buraya ekliyorum.
(link)
(link)