Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Benim de kaskımı değiştirmem gerekiyor yavaş yavaş..
Hafif fiyat/performans kask önerisi alabilirim.

Scudo
Kask Rapidoda iki farklı sertfika var.
EN 1078
CPSC 1203
bu iki sertfika için 300-350 TL vermeye değer mi ?
Decathlon un roadr 500 kaskına bende bakıyordum. Youtube da kaskı araştırırken
bu videoya denk geldim, videodaki arkadaş yeterli hava kanalları bulunmadığından yeni bir kaska geçiş yapmış. Almadan önce izlemeni tavsiye ederim.

Decathlon un roadr 500 kaskına bende bakıyordum. Youtube da kaskı araştırırken
bu videoya denk geldim, videodaki arkadaş yeterli hava kanalları bulunmadığından yeni bir kaska geçiş yapmış. Almadan önce izlemeni tavsiye ederim.
Forumdan ancak nickini hatırlayamadım :)

Arkadaşlar kask değil ama kaskı sırt çantasına sabitleyecek bir şey arıyorum.Kask tutucu olacak yani.Çantanın köşelerdeki halkalı bağlantı noktalarından tutturabileceğim bir şey.Ağ şeklinde çanta önlerinde oluyor tam olarak o diyebilirim. Amazon sitesinde 1 tane buldum ama küçük görünüyor.

Arkadaşlar kask değil ama kaskı sırt çantasına sabitleyecek bir şey arıyorum.Kask tutucu olacak yani.Çantanın köşelerdeki halkalı bağlantı noktalarından tutturabileceğim bir şey.
.
Hepsiburada ya “Arva Ultra Hafif Kask Tutucu” yazarsanız tarifinize yaklaşık bir ürün çıkıyor. Üyelik tecrübem yeterli olmadığı için linkini buraya veremiyorum. Açıklamasında da birçok çanta çeşidi ile uyumlu olduğu yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: evyoruk
.
Hepsiburada ya “Arva Ultra Hafif Kask Tutucu” yazarsanız tarifinize yaklaşık bir ürün çıkıyor. Üyelik tecrübem yeterli olmadığı için linkini buraya veremiyorum. Açıklamasında da birçok çanta çeşidi ile uyumlu olduğu yazıyor.

Çok teşekkürler. Baktım.O ağ / tutucu tarafı biraz küçük gibi göründü,tıpkı Amazon sayfasında gördüğüm ürün gibi.Ama genişleyebilir bir şey olmalı bu.Bir araştırmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Mete_
Bu sene nasıl güneş varsa kaskım bildiğin beyaz rengine büründü. Yeni kask alayım diyorum fakat fiyatları görünce geri vites yapıyorum.

Merhaba arkadaşlar giriş seviyesi bir kask arıyorum 2 adet alacağım (erkek ve kadın) ve öğrenci olmam itibariyle maddi imkan kısıtlı.Gözüme şu modeller çarptı: Rockrider ST100 ve Rockrider EXPL 50

İki model arasında ne gibi bir fark var ve farklı bir öneriniz var mıdır? İki bisikletimizde mtb'dir ancak sürekli engebeli bir arazide değiliz.

Merhaba bende yeni yol bisikletine geçmiş birisi olarak kask arayışındayım fiyatlar malum 2.el tanınan markaların kaskı alınır mı acaba ?

Merhaba bende yeni yol bisikletine geçmiş birisi olarak kask arayışındayım fiyatlar malum 2.el tanınan markaların kaskı alınır mı acaba ?

2. el kask almayın diye tavsiye vereyim, naçizane

2. El kask yerine gidip decatlon dan yol kaskı alın hocam.

Yol bisikleti için Tavsiye edebileceğiniz kask varmıdır?

Zor bir soru, ucuza kaçmamak lazım diyeyim. Daha çok testten geçmesi genelde fiyatının artması demek oluyor, bütçenizi zorlamanızı önereyim bilinen markalarda.

Deneyerek almak ayrı bir güzel. Kaşlarınız ile kaskın ön ucu arasında max 2 cm'den fazla açıklık kalmamalı. Alın açıkta kalmasın, bakıyorum da kask kullananların büyük kısmı o açıdan yanlış kask alıyor. Kafaya iyi oturmalı, elinizle kaska önden hafifçe vurun, arkaya doğru kaymamalı. İçinden çıkan pedler farklı kalınlıklardadır, boşluk için ince ayar onlarla yapılmalı.

Çene altındaki kayış sıkılığı ise 1 parmak girecek kadar boşluk kalmalı.

500 TL bütçem var. Birazcık daha üstüne çıkabilirim. Önerebileceğiniz kask var mı? Birde 2. el kask almak mantıklı mı? Aynı fiyata güzel kasklar var ama güvenli gelmiyor.

Hoşuma giden kasklar:
(link)
(link)

İkinci el bulduğum kasklar:
(link) (en beğendiğim)
(link)
(link)

500 TL bütçem var. Birazcık daha üstüne çıkabilirim. Önerebileceğiniz kask var mı? Birde 2. el kask almak mantıklı mı? Aynı fiyata güzel kasklar var ama güvenli gelmiyor.

Hoşuma giden kasklar:
(link)
(link)

(link) (en beğendiğim)
(link)
(link)
Roadr 100 ü almanızı tavsiye ederim en azından bir sıkıntı olduğunda muhattabın belli olur.

Hoşuma giden kasklar:
(link)
(link)

(link) (en beğendiğim)
(link)
(link)
Bazı şeylerin 2.eli alınmamalı, kaskda bunlardan biri. Ben olsam 2.el kask tercih etmem. Daha ucuz ama sıfır kask tercih ederim. Zozo kask da gayet güzel, bende Zozo Mv29 kullanıyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler. Önceki kaskım gibi bunu da Decathlon'dan almaya karar verdim. Roadr 100 düşünüyorum. Hoşuma giden benzer fiyatları bir model olursa onu da alabilirim.

LAZER Kask Tempo Kineticore kullananlar yorumlarını yapabilirler mi?
Teşekkür ederim, saygılar.

Geri