Decathlon un roadr 500 kaskına bende bakıyordum. Youtube da kaskı araştırırkenKask Rapidoda iki farklı sertfika var.
EN 1078
CPSC 1203
bu iki sertfika için 300-350 TL vermeye değer mi ?
Forumdan ancak nickini hatırlayamadımDecathlon un roadr 500 kaskına bende bakıyordum. Youtube da kaskı araştırırkenbu videoya denk geldim, videodaki arkadaş yeterli hava kanalları bulunmadığından yeni bir kaska geçiş yapmış. Almadan önce izlemeni tavsiye ederim.
.Arkadaşlar kask değil ama kaskı sırt çantasına sabitleyecek bir şey arıyorum.Kask tutucu olacak yani.Çantanın köşelerdeki halkalı bağlantı noktalarından tutturabileceğim bir şey.
.
Hepsiburada ya “Arva Ultra Hafif Kask Tutucu” yazarsanız tarifinize yaklaşık bir ürün çıkıyor. Üyelik tecrübem yeterli olmadığı için linkini buraya veremiyorum. Açıklamasında da birçok çanta çeşidi ile uyumlu olduğu yazıyor.
Merhaba bende yeni yol bisikletine geçmiş birisi olarak kask arayışındayım fiyatlar malum 2.el tanınan markaların kaskı alınır mı acaba ?
2. El kask yerine gidip decatlon dan yol kaskı alın hocam.Merhaba bende yeni yol bisikletine geçmiş birisi olarak kask arayışındayım fiyatlar malum 2.el tanınan markaların kaskı alınır mı acaba ?
Yol bisikleti için Tavsiye edebileceğiniz kask varmıdır?2. el kask almayın diye tavsiye vereyim, naçizane
Yol bisikleti için Tavsiye edebileceğiniz kask varmıdır?
Bütçeni belirtmezsen kimse yardımcı olamaz.Yol bisikleti için Tavsiye edebileceğiniz kask varmıdır?
Roadr 100 ü almanızı tavsiye ederim en azından bir sıkıntı olduğunda muhattabın belli olur.500 TL bütçem var. Birazcık daha üstüne çıkabilirim. Önerebileceğiniz kask var mı? Birde 2. el kask almak mantıklı mı? Aynı fiyata güzel kasklar var ama güvenli gelmiyor.
Hoşuma giden kasklar:
(link)
(link)
İkinci el bulduğum kasklar:
(link) (en beğendiğim)
(link)
(link)
Bazı şeylerin 2.eli alınmamalı, kaskda bunlardan biri. Ben olsam 2.el kask tercih etmem. Daha ucuz ama sıfır kask tercih ederim. Zozo kask da gayet güzel, bende Zozo Mv29 kullanıyorum.500 TL bütçem var. Birazcık daha üstüne çıkabilirim. Önerebileceğiniz kask var mı? Birde 2. el kask almak mantıklı mı? Aynı fiyata güzel kasklar var ama güvenli gelmiyor.
Hoşuma giden kasklar:
(link)
(link)
İkinci el bulduğum kasklar:
(link) (en beğendiğim)
(link)
(link)