Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Evet, air node versiyonmuş ne fark var ben bilmiyorum açıkçası. Aynı kaskın mips olmayan siyah versiyonu 2000TL arasında ciddi fark var neredeyse iki katı mips bu kadar fark yaratan bir şey mi? Sizin aldığınız kask nedir?
Air node, mips'in, üst düzey ventilasyon (havalandırma) sağlayan kasklarda da olmasını sağlayan bir türü. Hem mipsin kendini hafifletiyor hem de bu kadar geniş havalandırmaya rağmen mips'in faydalarını sağlıyor.

Aradaki fiyat farkına değer mi? Bu, çok göreli gözükse de, iyi havalandırma sağladığını iddia eden üreticiler gibi çok göreli konuşmuyorlar. Deneyler ve tecrübelere göre kafa travmasını azaltan bir etkiye sahip olduğunu belgelemişler.

Aldığım kask, Virginia Tech'in (link)nde en güvenli kasklar sıralamasında skor olarak 10., yol kaskları listesinde 4. sırada. Listedeki kasklar içinde, havalandırması en büyük olup en güvenli olanı:

(link)
(link)

1742478853626.png

Scudo
Medium ölçüde olanı 200 gram, kafamda hissetmiyorum, Air Mips kafayı yumuşak sarıyor, ben oldukça uyguna almıştım MET Trenta 3K Carbon modelini
yukarıdaki bell de 270gr sanırım ama fiyat 5 kat tabi herkesin kendi tercihi bir şey diyemem, ben profesyonel olmadığım için saçma geliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
Medium ölçüde olanı 200 gram, kafamda hissetmiyorum, Air Mips kafayı yumuşak sarıyor, ben oldukça uyguna almıştım MET Trenta 3K Carbon modelini
IMG_4502.jpeg

Hem aero açıdan hem yüksek havalandırmasıyla harika bir kask

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Para çokomel eğrisinde kask murdar olmuş :) Hoşuna giden bir şeyi almak, alabilmek ne güzeldir, kimsenin ne düşündüğünü iplemeden

Bostancı sahiline gelin, FTP'si 80 olan abiler ablalar 300 bin TL üstü bisikletlere biniyor, ayaklarında en pahalı ayakkabılar, üstünde formalar, gelin malzeme çıkar :D

Para çokomel eğrisinde kask murdar olmuş :) Hoşuna giden bir şeyi almak, alabilmek ne güzeldir, kimsenin ne düşündüğünü iplemeden

Bostancı sahiline gelin, FTP'si 80 olan abiler ablalar 300 bin TL üstü bisikletlere biniyor, ayaklarında en pahalı ayakkabılar, üstünde formalar, gelin malzeme çıkar :D
Berlinde de tam tersi euro milyonerleri costefektif davranıyor, sizi hariç tutarak diyeyim kadıköylülerin de çoğu ortadoğulu kafasında. Ben sizin yerinizde olsam alırdım mesela.

Dostlar en ucuz şekilde en f/p ne alabilirim yol bisikleti için

Dostlar en ucuz şekilde en f/p ne alabilirim yol bisikleti için
Fiyat aralığı verebilirseniz yardımcı olabilirler. Her fiyat aralığında var kendi çapında f/p bisikletler
Ek: burası kask konusu, bisiklet önerileri kanalına yazarsanız daha iyi olur

Son düzenleme:
Kaskın kaskını alın havanız olur.

Millette deli para var. Bir kask için deli paralar ödeniyor. Para sahibinin parası, keyif kişinin kendi keyfi ancak ben çok şaşırıyorum bu duruma.

Gerekli güvenlik testlerinden geçip onay aldıysa bir kask tamamdır bu iş. Ancak yetmiyor...

Dallandırıp budaklandırıp iki süslüyorlar, sonra da parayı milletin cebinden araklıyorlar.

Adamlar biliyor bu işi valla, helal olsun.

Millette deli para var. Bir kask için deli paralar ödeniyor. Para sahibinin parası, keyif kişinin kendi keyfi ancak ben çok şaşırıyorum bu duruma.

Gerekli güvenlik testlerinden geçip onay aldıysa bir kask tamamdır bu iş. Ancak yetmiyor...

Dallandırıp budaklandırıp iki süslüyorlar, sonra da parayı milletin cebinden araklıyorlar.

Adamlar biliyor bu işi valla, helal olsun.
Sorma ya

• Hahaha
Tepkiler: TOOL
Fiyat aralığı verebilirseniz yardımcı olabilirler. Her fiyat aralığında var kendi çapında f/p bisikletler
Ek: burası kask konusu, bisiklet önerileri kanalına yazarsanız daha iyi olur
Yol bisikleti için kask sormuştum. Maksimum 1000 TL ye

Yol bisikleti için kask sormuştum. Maksimum 1000 TL ye
Ben bu kaskı kullanıyorum, çene bağından biraz şikayetçiyim ama güzel kask önerebilirim
(link)

• Beğen
Tepkiler: Alpin14 ve brk34
Yol bisikleti için kask ve yarım parmak eldiven önerir misiniz? Toplam bütçe 2500 TL.

Ben de yeni bir yazlık eldiven alma arifesindeyim, şu ikisi arasında kaldım, şu an da decathlonun başka bir eldiveni var ama bayağı bir yıldır kullanıyorum eskidi. Bu ikisinden birini veya başka bir eldiveni önerebilecek var mı?

Image 6.04.2025 at 21.18.jpeg
Image 6.04.2025 at 21.17.jpeg

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Herkese merhaba roadr 500 almaya karar verdim ama 800 tl fazla verip mips olanı almaya gerek var mı ya da bu bütçelerde önerebileceğiniz başka bir kask varsa onlara da bakabilirim

Geri