Scudo Sports

Kaskınızla alay mı ediliyor? O zaman içeri buyrun.

Bence, olaya birde şu açıdan bakalım, insanlar, size laf ettiğinde, cevap vermek veya diyaloga girmek yerine insanların negatif olan tepkilerini pozitife çevirebilirsiniz. mesela bisiklet üstünde kırsal alandaysanız insanlar size negatif tepki vermeden, siz erken davranıp bir selam vererek veya " kolay gelsin" diyerek negatif olan tepkilerini pozitife çekebilirsiniz. bunu çok deneyip, etkisini çok gördüm. bu sadece kırsal alan için değil, her yer için aynı

Scudo
kayseride ilk kask kullanmaya başladığımda milletten sanki uzaydan geldim görüntüsünü algılıyodum fakat bi kaç sefer görüp alışınca gayet makul oluo kimse dönüp bakmıo şuan ilk başlarda motorize ekiplerin dahi dikkatini çeken kask şimdi sadece başımı koruyoo :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Bedreddin
Ben tepki vermiyorum, çünkü dikkate alınmak bile o şahıslara bir değer verildiğini, insan yerine konduğunu gösterir.

Ben kask ve eldiven kullanıyorum. Kötü sözlerin aksine destek verenler bile oluyor. Elleriyle onay işareti verenlerden tutun yanıma arabayla yaklaşıp camı açıp "ver gazı hemşerim" diyenler oluyor :)

Ben kendi hotelimizin yanında trainer a biniyorum .Ona bile laf atanlar oluyor . Kız ,erkek . Bu yaz burada birkaç kişinin kafasını kıracağım herhalde

Bir kere de üstüme çamurlu yağlı su atmışlardı .

Tanıdığım bir bisikletçi arkadaş her yola çıktığında yanında silah taşıdığını söylüyor. İşler nerelere vardı.

arkadaşlar geçen gün bisikletle kaza yaptım ve elerimin üstü ve altı tamamen yara bere (yüzümde de var )oldu eğer eldiven taksaydım ve birde kask belkide b ir kaç ufak tefek çizikle atlatıcaktım bundan sonra her nere gidersem gidiyim 2 dk lık yol dahi olsa kask ve eldiven eksik etmicem .....

güzelim türkiyem de küçük çocukların bizlere turist gözüyle baktığı şu güzel ülkemde diğer yaş grupları bir çok söz sölüyor ama yaptığımız iş ve yapmakta olduğumuz bence cevap varmemek belki de o küçükler için iler de örnek teşkil ederiz

:) güzelim türkiyem de küçük çocukların bizlere turist gözüyle baktığı şu güzel ülkemde diğer yaş grupları bir çok söz sölüyor ama yaptığımız iş ve yapmakta olduğumuz bence cevap varmemek belki de o küçükler için iler de örnek teşkil ederiz

İnsanların "bu ne la?" der gibi bakışlarına alıştım ama ayakkabısından, taytına, formasına, gözlüğüne kadar giyinmiş ve iyi bir bisikleti olan kasksız sürücülerle yollarda karşılaşınca kafamdaki kaska ilginç bakmalarına alışamadım. :(

ahmaklarla takılıp ve onlarla tartışıp kendimizi üzmeyelim arkadaşlar....... anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az..... onlar trene bakar gibi bakmaya devam etsinler

bazı bakkal amcalar su alacağım zaman bedava su veriyorlar...uluslararası temsil ettğimi zannediyorlar Türkiye'yi..:)para almak istemiyorlar..

@alpinist63

+1

Bende bu şekilde önceden selam veriyorum.Gayri ihtiyari selama cevap veriyorlar.Yani refleks devreye giriyor :) Sonrada selam verdikleri birine laf atmıyorlar...Verim aldığım sempatik bir çözümdür bu...

Bu birazda gelişmişlik göstergesi, bunuda aşıcağız. 25 30 sene önce spor için yürüyenlere koşanlara garip bakılırdı şimdi yürüyüş yapmayan yok.
Aslında cumhurbaşkanı yada toplumda önde olan bir kaç kişi kaskla bisiklete binse, deseki bisiklete binin sağlık için çok yararlı, bu kafamdakinin adıda kask, olabilecek kazalar içindir,millette anlasa,haaaa kaza olabilirmiş bisiklete binerken ondan takıyolar onu:D
Tabi cumhurbaşkanı ithal Amerikan Made in Tayvan bisiklete binmesin, yerli Türk işçisinin yaptığı bir bisiklete biner, mesela Bianchi üzerinde cumhurbaşkanlığı forsu olan özel üretim bir carbon bisiklet yapar, espirilide olur:) hem firma reklamı olur, yerli sanayi desteklenir.

• Beğen
Tepkiler: Abidin Tanrıkut
En güzeli böyle kişilerle hiç bir şekilde muhatap olmamak bu adamlar vereceginiz cevaptan utanıp kızaracak kişiler olsa zaten laf atmazlar o nedenle en güzel cevap gale almamak umursamamak onları adam yerine koyup cevap vermemek ...KERVAN yürür abicim:)

kaska eskisi gibi bakılmıyor bence çocuklarına kask alan çok fazla aile war artık.

Kim ne derse desin kask sız olmaz
saygılar
ali baba

Çıplak el ile boks neden yasaklanmış acaba?
Bu hint fakirleri nasıl oluyorda civili yataklarda yatabiliyor?
Kar ayakkabıları neden tenis raketi gibidir?

Aklıma daha fazla örnek gelmedi :D saygılar sevgiler...

Geri