Scudo Sports

Kaskınızla alay mı ediliyor? O zaman içeri buyrun.

arkadaslar bugun gecirdigim olay hic bir yerde yok bisikletimle geziyorum biz bmx kullanınca biraz daha sehir merkezlerinde calısıoruz 20 - 22 yaslarında biri gelmis dalga gecmeye basladı baktım olmucak bide kufur yedim geri dondum kaskı suratına vurdum galiba burnu kırılmıstır hala sinir icindeyim ... hayır kaskım cizildi :D :D kaskımı tasa vursaydım gam yemezdim ama okuze vurunca iste kaskıma gercekten acıdım:boese157: :boese157: :boese157:

Scudo
@m6rk

büyük geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsunuz. eğer kaskınız zarar gördüyse yenilemenizi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Durul Baykal
Teşekkürler, daha düşmeden yenisi kutu içinde bekliyordu :) Çünkü kasksız bisiklete binmem mümkün değil. Ama bu sefer antremanlarımı aksatan kask değil elim oldu.

Herkezin Zevki Rengi ve Bütcesi Farklıdır Kaskla Alay Edecek Bir Şahsın Bu Forumlarda Barınabileceğini sanmıyorum...

• Beğen
Tepkiler: ümran çoker
neden mi kask takıorum??:s
kafamı bi yere çarpıp senin kafan gibi çalışmamasını istiorum..

@1-_-2-_-3

Aynen! :) Elde eldiven varsa bisiklet iyiyse kask havalıysa hele bir de yakışan bir gözlük takıyorsanız ozaman herşey çok keyifli oluyor :D

bende carfeorun önünden geçerken çocuğun teki laf attı kask takdığım için çocuklar çete gibilerdi ve beni kovaladılar:D otobüs geliyordu bide durağa teyzenin tekine çarpcaktım otobüs durağının demirine çarptım çok hızlı geliyordum ben birden bisikletin üzerinden uçtum ve kafam kaldırım çarptı ama iyikide kaskı takmışım az bişey acıdı kafam ama kask olmasaydı.. birde tam beynim olduğu yer çarptı arkadaşlar ben bunu kendimi acındırmak için yazmadım insanlık hali ne zaman ne olcağanı bilmiyoruz dışarıda tinercisi,iti,kopuğu kaynıyo dikkatli olmak her zaman yetmiyo gerekli ama her zaman tedbirli olalım

Kask takınca bir sürü kız bakıyo. Bunun neresi kötü, gülümsüyorum güzel güzel. Kesme sürem uzuyo... :) Çok bakarsa gidip konuşuyorum sarkıyorum falan. :) Bu vesileyle müzisyen olduğumu söylüyorum... Daha ne istiyosunuz erkek arkadaşlarım. Biz iki bakıştan rahatsız oluyorsak kask takan kız arkadaşlarımız ne yapsın.
İstanbul güzel , her model var, bir model de biziz. Takmayın kafanıza böyle şeyleri. Kask takın.

valla hocam ben MET stradivus ultimate 2009 kullnıyorum hemde beyaz :) isterlerse gülsünler :D

Kaskın yanında eldiven, gözlük falan olunca insanlar alay etmek yerine şaşkınlık ve hayranlık içerisinde bakıyorlar, hoşumuza gidiyor. Bugüne kadar kötü bir söz duymadım kimseden, küfür, sataşma, gülüşme gibi olaylara denk gelmedim, inşallah gelmem; sinirli adamım ben, kendimi tutamam iner kafa göz dalarım herife... hişşştt hoop gibi dokundurmalar oluyor tabi, özellikle doğan görünümlü şahin sahibi insan kılığında gezen hayvanatlar çok yapıyor onu... Ama en çok güldüğüm olay da bizi yabancı sanıp, hello demeleri :) kaç defa denk geldim öyle... geçen haftasonu turda bir benzinliğe girdik kuzenimle, kasadaki adam bizi yabancı sanmış olmalı ki "May I help you?" dedi, ben de "tabi neden olmasın, şu kaç para" deyince herif döt oldu :)

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
ne yapalım arkadaşlar bu da bizim tarzımız işte daha doğrusu bisiklet tarzımızın gereği:) takma kafana kasktan başka değil mi yani

iyi forumlar

Size kask için alaycı laf söyleyene net cevap verin uzatmaya gerek yok.

Senin gibi Kaz Kafalı Olacağıma, Kask Kafalı Olmayı Tercih Ediyorum

Bu kadar basit :D '' Soner Sarıhan '' isimli arkadaştan alıntıdır bu söz hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
merhaba arkadaslar

az önce cevizliden evime dönerken SAHRAYICEDİT ATATÜRK CADDESİ ışıklarında bisikletimden takla attım.
bugun bu bölgede pazar olduğu için kaldırımlar cok kalabalık oluyor . Bu yüzden bende yolun en sağ kesiminden gidiyordum. Araçlara yeşil yandıgı için hızım 20 30 km falandı ve aniden bir yaya yola fırladı tahimini 25 30 yaşlarında bir bayandı. Frenlerime yüklendim ama ne çare 2 saniye içinde gerceklerti hersey ve ala meleğimin üstünden fırladım başımın üstüne düştüm. Kaskım olmasaydı eger alnımı yarmıstım garanti.

yere düştükten sonra babama teşekkür ettim .Dün para verip iyi bir kask al kendine demişti:D . Dün yeni bir giro atmos kask almıstım. eski kaskım olsaydı kimbilir ne olurdu.(hasarlı)

kazadan sonra kaskımı incelettirdim birazda ben asıldım 2 taraftan elim de kalmadı fazla bişey yokmuş öle dedi Adrenalin Magazasındaki yetkili .. bende öyle düşünüyordum .Ama ya kask olmasaydı !!

dış görüntüsünü koymuyorum dışında bi sorun yok ufak cizik dışında.

sizcede sağlamdır inşallah ben kasktan pek anlamıyorum

işte kazadan sonra kaskım.
parmagımın ucuna bakın. kazadaki şiddeti emdiği bölge.

(link)

@harun bozdogan

tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım ama binip sürmek sıcak pide yemek gibidir;) :D

iyi forumlar

bu arada semih çatlak biraz derinse yenilemeni tavsiye ederim. birdahaki sefere bu kadar şanslı olamayabilirsin

@Abdullah Hakkı

gidip bir baktırdım sorn olacağını söylemediler . yarın birde yeşil bisiklete gidip üzeyir abiye baktıracağım oda büyük ihtmal aynısını söyleyecek çünkü catlak yüzeysel hani derin olsa asıldığın zaman ayrılması lazım baya bir asıldım gelmiyor parca :D

ama üzüldüm yeni almıştım kaskımı :( daha ilk günden belkide kim bilir hayatımı kurtardı.

Arkadaşlar birde kasktaki çatlagı onarma gibi bir şansımız varmı ??

@Abdullah Hakkı

Bir keresinde bir çocuğu "tek pedalla" bisiklet sürerek (sağ pedalı kırıktı.Sadece sol ayağı ile pedalı çekerek ve iterek gidebiliyordu) elindeki pideleri adrese teslim etmeye çalışırken görmüştüm..:)

Sizin ön tekerin resmini görünce nedense o bisiklet aklıma geldi :)

iyi günler..

Geri