Scudo Sports

Kaskınızla alay mı ediliyor? O zaman içeri buyrun.

Kimse kaskıma birşey demedi ama ben dandik olduğunu biliyorum zaten yoldan geçen magandalar dışında kimse kaskıma laf atmadı :))

Scudo
Valla ilk taktığımda bi süre görüntüye ben de alışamadım, bulunduğum yerde (Beyşehir) benim gibi dolaşan başkaları da olsa daha rahat ederdim belki ama yapacak birşey yok benim gibi onlarda zamanla alışır . diğer insanların dediğini fazla umursuyoruz galiba.

Güvenliğiniz ve aldığınız keyif sizin hayatınız için, kimse için bunları bozmaya değmez.

vallahi bende ilk taktıgımda insanlar tuaf tuaf bakardı ama şimdi aldırış etmiyorum

ben ne zaman kasklı bir şekilde kırmızı ışıkda dursam çevrem deki araç sürücülerine bakarım bana mı denk geliyor bilinmez beni gören emniyet kemerini arıyor sürekli yakacık uğurmumcu yapıyorum sabahları gerçekten kask takılı biri görünce insan ferarri görmüş gibi bakıyor durağın önünden geçerken sesleri azımsıyorum vay adama bak helal biz yolda yürüyemiyoruz bravo hele ışıkla birebir durak da kendimi amstrong sanıyorum mübarek soru üzerine soru :D önce tedbir sonra takdir Haydi bismillah

ben tuzladan çıktığımda kaynarcaya kadar falan bütün kafalar bana bakıyor. çünkü alışık değiller sanırım bu görüntüye. bostancıya doğru yaklaştıkça bu sayı gitgide azalıyo:)

Geri