Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kategori önerileri

Çizgiroman okurum ben. Wolverine, Batman ve Iron Man hayranıyım.
Ek olarak RC Helikopter ve Uçaklarla ilgileniyorum aktif olarak.

Scudo
Basketbol oynuyorum, eski para koleksiyonu yapıyorum :)

Astronomi ile ilgileniyorum. Gezegen ve derin uzay fotoğrafcılığı yapıyorum. Rc ve statik modelcilikle uğraşıyorum. Bateri ve darbuka çalıyorum.

Bateri (davul) çalıyorum. Yürüyüş yapmaya bayılıyorum. Birgün içinde birkaç simit ve su ile İstanbul'un anasını ağlatmışlığım vardır. Gezmekten hiç vazgeçmem, yeter ki durumlar müsait olsun. Çok sağlam kitap okuyucusuyumdur. Çatır çutur okurum. "Lan dün elinde başka kitap vardı" cümlesini hep söylerler. :) Eskiden deli yüzerdim ama hastalıktan sonra kıyıdan kıyıya, yakın gözetimde yüzersin dediler. Bir daha girmem denize dedim. O günden beridir suya girmiyorum. Ama bisiklet hepsinden güzel. Bisikletin ruha getirdiği huzuru hiçbir şey getirmiyor. Uyku tutmuyor bazen. Gidip bir seksen kilometre devirip geliyorum. Duşumu alıyorum. Hemen uyku. Bisiklet gibisi yok. Ama hobi değil. Yaşam tarzı. Zaten bununla ilgili bir yazı da yazmayı planlıyorum. Selamlar olsun.

Hımmm, güzel, birbirimiz tanıyalım. Ne çok baterist varmış arkadaş, aradığında bulamazsın :) Ben de akustik gitar tıngırdatmayı severim, Tarih kitaplarını okumayı, tarihi yerleri gezmeyi,müzeleri çok severim. Korku romanlarını da severim. Sinema desen onsuz olmaz haftada 4 filmden aşağısı kesmez. Tenis; vakit,rakip ve kort olduğunda, pc oyunları iyisi çıktığında, müzik blues ise tadından yenmez.

Arkadaslar görüldügü gibi baya bir baska hobisi olan var, simdide bir yöneticinin bu konuyu görmesini isteyelim'ki hobilerimiz icin bir baslik acilsin. Eger baslik acilirsa herkes hobililerin bir konu olarak sunar.

Mesela bu konuyu yazdimiz baslik ney?
-Forum Hakkında Genel Konular
Konu ney?
-Diger hobilerimiz

Aynen diger hobilerimz diye bir baslik olsun...

ve konular da mesela ne olabilir?
-tüm kitap sevenler gelin burada bulusalim
-müsik sevenler buray buyursun gibi.

Konuda fikirler paylasila bilir, resimler yüklene bilir vs. vs. vs.

Eger bu istedigimiz basligi deteklemek isterseniz yeni bir konu acmak istiyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum

çok klasik bir cevap olacak belki ama kitap okumak gerçek anlamda hobimdir.. müzik dinlemek de öyle, müzik icra etmek de (bass gitar)

Benimde Zıpkın'a başlayasım var, çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum :)

2 RC araç ve die-cast'larım var.
Yakıtlı ve elektrikli on-road iki aracım var.Hafta sonları oynamaya çalışıyorum.
ikisini de satarak model değişikliği yapmaya niyetim var.

Offroad hobim vardı, evlilik sebebiyle 87 Toyota Landcruiser BJ60'ımı satıp ev peşinatı yaptım :) Neyse hayırlı bir iş için gitti:rolleyes: Ayrıca 7 senedir toplanma aşamasında olan bir 73 AMC Javelin AMX Pierre Cardin Edition klasik araba restorasyonum var. Bu sene çıkar inşallah:islik: (6.6 lt V8, dereceli egzantrik, 4 ileri kısa oranlı Hurst manuel şanzıman, orjinal fiber kaput, orjinal cowl induction, orjinal ön arka spoiler, 140 mph speedo, tachometer vs vs)

• Beğen
Tepkiler: burak çolak
Halk dansları ve tiyatro topluluğumuz var. Dansçı, oyuncu olarak parçası olduğum topluluklarda eğitmenlik yapıyorum. Ayrıca tiyatro topluluğunun tüm dekor ışık ve müziklerini yapıyorum.

Basit aydınlatma ürünleriyle uğraşıyorum aynı zamanda elektrik elektronik devre tasarımını yapıyorum. Antika lambalı amfi tüpleri koleksiyonum var bir süredir uğraşamaz oldum ama sanırım lamba koleksiyonunu yapan çok az kişi var :)

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
Benimde kolsaati koleksiyonum var. Diger hoblerimiz icin baslik acilirsa resimlerini yükleyecegim buraya. Bakalim Savaş Mahir Sistem Yöneticisi bu konu ile ilgileneceğini söyledi ona güveniyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
orienteering (türçesi oryantiring) diye bi spor var.. bisikletle de yapılabiliyo, tavsiye ederim :)

1:43 FIAT model araba koleksiyonerliği
Caddede gördüğüm modellerin minyatürünü elime almak ve seyretmek çok hoş

Uçak kullanmak(şaka değil). Bildiğiniz bilgisayarda o içine bindiğiniz uçaklardan kullanıyorum. Hatta o daldaki bilgim nedeniyle bir sanal havayolu olan THYV(Turkish Airlines Virtual)'de Fleet Manager'ım. Trenlere hastayım. Onu kullanmayı da biliyorum da uçak daha basit. Uçak zor diyolardı. Eminim bir kamyondan bile daha basit. Bunun dışında yazın ailece trenle veya arabayla memlekete gidip gelmek de bambaşka bir keyif.

Ben Kick Boks Ve muay thai ile İlgileniyorum Ve Bu konuda da iyiyim dir :)

Zıpkınla balık avı, olta avcılığı (deniz ), müzik altetleri ( klarnet, gitar, org vb. ) çalmak. Birde hobimi zorunlulukmu bilemediğim şeyler var. Mesela 50 günlük oğlumun gazını çıkarmak. Aslında zorunluyum ama yaptıkça da keyif alıyorum... Mesleğim gereği (mak.müh.) mekanik tasarım ve robot kollarla da uğraşıyorum. İşim olduğu için buda bir zorunluluk fakat para almadanda aynı işi yapabilirim.

Geri