Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kategori önerileri

Konuyu desteklemeye devam.. Şehir-Tur Bölümü açılsın istiyoruz. İmza kampanyasımı başlatsak napsak ki?

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Scudo
@ulas

Teşekkürler

• Beğen
@ulas

Teşekkürler

• Beğen
Herkese selamlar,
Forumumuz daimi kullanıcı olaraktan "Bisiklet Forum" yetkililerinden bizim bir isteğimiz var! Hemen her gün daha da artarak büyüyen klasik bisikletler başta olmak üzere bu revizyon projelerini kapsayan, aynı zamanda da el yapımı, tamamen el emeğinin eseri olan bu kadro ve yan ara komponentlerin, hatta ve hatta aksesuarlarının üretimine dair workshoplar tadında paylaşımların birarada toplanabileceği bir "ana başlık" istemekteyiz.

Umuyoruz ki çok şey istememekle bu tarz paylaşımlarında aynı zamanda forumumuzu diğer ülkelerdeki forumlarda olduğu gibi daha da profesyonel paylaşımlarında yapılabildiği bir online platforma taşıyacaktır.
Şimdiden ben ve bunu destekleyen dostlarım adına teşekkür ederim.

*İlk fotograflar Burçak Erbil'e diğer ikinci fotograflar da şahsıma aittir.

Kesinlikle katılıyor ve destekliyorum.

Her ne kadar Doğukan ve diğer arkadaşların yaptıkları çalışmalar bizleri kıskandırsa, hasetimizden çatlatsa da mükemmel işler çıkarıyorlar. :) Onlardan öğrenecek çok şeyimiz var. Can-ı yürekten tebrik ederim hepsini.

Evet, naçizane bir Cinelli ve Alan sahibi kolleksiyoner olarak artık BF de ayrı bir "Klasik" başlığı açılmasının zamanının geldiğini düşünüyor, forum yöneticilerinden destek bekliyoruz.

@Silindi

Savaş Bey ilginize teşekkür ederim.

İsteğimizi çevirmeyip gerekeni yaptığınız için teşekkür ederiz savaş bey

Bu bölümü tekrar gündeme getirmek istiyorum... 2013 bisikelt sezonu öncesi rota çıkarma çalışmaları esnasında afydalı olacaktır diye düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Bence de kesinlikle böyle bir bölüm olmalı hatta illere göre kategori ve bunun altına cinse göre ayrım (müze, ören yeri, ormanlık alan, mağara, şelale vb.) şeklinde bir dizilim yapılırsa harika bir kaynak olur :)

:) İyi olur.daha iyi tanımış oluruz.Örneğin tur da nerde kalınır gibi..

Bende bolca rota var .. birde bolca anı ;)

Forumda bisikletlerimizin fotoğrafları' başlıklı bir yer var ve insanlar buraya bizlerin bu bisikletleri daha detaylı tanımasını sağlamak için ve bir nevi kendi mutluluklarını paylaşmak için koyuyorlar. Benim diyeceğim şu ki bazı arkadaşların bisikletleri çalınınca çalıntı bölümüne veya bisikletlerini satacakken fotoğraflarını koymaları. Ricam lütfen bisikletlerinizi bizimle paylaşın, çalınmadan, satmadan.

Açıkcası bu tür konularda en hassas davrananlardanım diye düşünüyorum. O yüzden hazır konusu açılmışken ben de bu tarz ilanların daha özenli, daha açıklayıcı bilgiler ile açılması taraftarı olduğumu söylemeliyim.

İlanların özensiz açılması da cabası tabii :rolleyes:

Geri