Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kategori önerileri

Konu ile ilgili yöneticilerden olumlu veya olumsuz bir yanıt almak mümkün olur mu acaba?

Scudo
Arkadaşlar daha önce başka başlıklar altında bahsettiğinize benzer ayrıntılandırma çalışmaları yapılmştı. Evet faydası var görünüyor ancak getirdiği yükler ve mahsurlar daha fazla olduğu için pratikte uygulanması mümkün olmuyor.
Tekrar değerlendiririz, görüşlerinizi aktardığınız için teşekkürler.

Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar bölümünün altına

• Gezilmesi / Görülmesi Gereken Yerler

ya da farklı isimli bir alt bölüm oluşturabilir miyiz? Burada gezdiğimiz veya bulunduğumuz bölgeye ait Gezilmesi / Görülmesi Gereken Yerler (Müzeler ören yerleri, parklar, ormanlar v.s.) hakkında bilgiler verip, tur rotaları paylaşabiliriz. Ne dersiniz?

guzel olur , bende gecen rota danisacaktim nereye acacagimi bilemedim. Gezi tur organizasyonlarinin altinda rota danisma veya tavsiye etme gibi bolum olsa yararli olabilir.

belli bir mantığı varmı açılmamasının bilmem ama bu bölümün açılması zaman zaman talep edildi ama gerekçeli bir yanıt verilmişse de neden açılmadığına dair ben kaçırmış olmalıyım.

Moderatörler tüm mesajları incelemiyor/inceleyemiyor.Talebiniz oldukça mantıklı.Bu tür görüşleri sayfanın en altındaki"İletişim" linkinde bulunan"Talep" başlığıyla iletirseniz,yazınız gözden kaçmaz.

hakkat yok hacı
şehir bisikletiyle alakalı bir ben açtım konu
bakabilirsin
carraro 502 met key
bence en çok kullanım alanı olan tür şehir bisikleti
ben konyalıyım
gördügüm bisikletlerin büyük oranı şehir bisikleti
herkes dağa taşa çıkmıyorki
ben ulaşım aracı ve hobi amaçlı kullanıyorum bisikleti
ama sitede varsa yoksa mtb
arazi hariç düz yolda performans alınmaz mtb ile
bence türkiye şartlarında yüzde 80 şehir bisikleti kullanılıyor ama bu oran siteye hakim olmamış
katılıyorum sana
konyalıyım
m oldum sizi tanıdıgıma

@Derya Keçeci

Derya bey, dediğiniz gibi moderatöre mail attım, bekliyoruz teşekkürler...

Bir şehir bisikleti kullanıcısı olarak,size katılıyorum.
Umarım yazılanlar dikkatten kaçmaz ve ilgili başlık forumda yerini alır.
Başlığı güncel tutmakta yarar var...

@Okan Örs

bencede güncel tutalım, hatta yol bisikleti bölümüne bir başlık mı açsak acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
@emrahozkan

Cep telefonundan bile olsa her mesajı okuyorum bunu da gördüm ama yetkim dışında olduğundan birşey yazamadım.Yardım maksatlı olarak yazayım moderatör konusu değil bu durum admin meselesi.Adminlerden savaşa özel mesaj yazarsanız size 2 gün içerisinde gerekli bilgiyle dönüş yapacaktır.Ulaş şu dönem Delta yarışlarından dolayı çok yoğun ilgilenebileceğini zannetmiyorum.

Not:O bölüm bir şekilde açılır fakat açıldığı zaman içerisini doğru ve geniş bir bilgiyle dolduracak arkadaşlara ihtiyaç oluyor.Umarım bölüm açıldığında konuyu başlatan ve destekleyen arkadaşlar bölümün gelişmesi içinde çaba gösterirler.Derya abi sana bir şey yazmıyorum zaten elinden geleni yapacağını biliyorum :)

• Beğen
Vallahi bence de mantıklı bir talep bu. Benim de bisikletim Şehir-Tur bisikleti. Böyle bir bölüm açılırsa eminim bununla ilgili de burada birçok paylaşım yer alacaktır.

• Beğen
Başlığı destekliyorum, şehir-tur-cyclocross karışımı bisikleti olan birisi olarak bu bölümün açılması hem bu tarz bisikletlerin kullanımı açısından hem de kullananların yeni fikirler edinmesi açısından faydalı olacaktır. Bölümün gelişmesi açısından da elimden geldiğince faal olurum.

• Beğen
Şehir /tur kategorisinde bisiklet sahibi olarak bende bölümün açılmasını destekliyorum...

Geri