Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kategori önerileri

Eee yönetimin fikri yok mu?

Scudo
Ender abinin taşıdığı konular gibi hergün bir sürü konu taşınıyor...

Bunun dışında bunun ile ilgili bir çalışmamız var... BÖlüm yetkilisi olarak bu bölüme oldukça hızlı bir şekilde yetişemiyorum...

Düzenleme yapılacaktır en kısa zamanda...

• Beğen
Tepkiler: S26
@Hasan Çağri

Nerde bir suru konu tasiniyor, sorabilirmiyim acaba?:rolleyes:
Hemen her an forumda aktif olan birisi olarak, acilan konularin hepsini gozlemliyorum ve bugune kadar yanlis acilan konularin hicbirine mudahelede bulunulmadi..
Yetisemiyorum demissin ama ilgilenmiyorum desen daha dogru olurdu herhalde..
Ricada bulundugum baska gorevli arkadaslar, degisiklikleri saniyeler icinde gerceklestirebiliyorlar, demek ki birazcik ilgilenilse bile yapilabiliyormus;)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
@Bora Alben

İlk olarak bu konuda dfüzeltme yapılacağını belirtmemize rağmen iğneliyici tavırlarda bulunmanızın hakaret olarak algılanabileceğini hatırlatmak istiyorum...

Bunun dışında çalıştığım sektörde sezonun başlaması ile PC başında geçirdiğim zaman günde yaklaşık 1 saate kadar düşüyor ve haliyle bu arada gözden çok şey kaçabiliyor... Zaten bir süredir imzamda SERVİS DIŞI yazmasının bir sebebide budur...

Eğer gözünüze takılan şeyleri görüpde bizlere daha etkin bir şekilde yardımcı olmak istiyorsanız MODERATÖRLük başvurusunda bulunup daha aktif bir şekilde katkıda bulunabilir gördüklerinize müdehalede bulunabilirsiniz... Madem ki forumda bu kadar aktifsiniz kapımız herkese açık buyrun...

@Hasan Çağri

Vakit sorunu varsa o zaman yerine ilgilenebiliecek baska arkadaslar da vardir..
Kusura bakma ama yazdiklarimda hakaret adina en ufak bir ima goremiyorum, demek ki bu konu da bir problem var ki, bu sekilde algilandin.
Oyle tahmin ediyorum ki, senin ilgilenmen gereken bolume baska bir yonetici mudahalede bulundugu icin kirildin ama bunda darilip gucenecek bir sey goremiyorum.

Bir de dikkat ediyorum da, nedense kimse elestiriye acik degil, su yukarida yazdigim satirlara bile hemen uc nokta eksi puanlama seklinde karsilik vermissin, senden daha farkli davranmani beklerdim...

Sevgili arkadaşlarım merhaba

Lütfen ufacık bir olaydan dolayı birbirnizi kırmayın. Hayat bu, bu forumda hayatın içinde vazgeçemediğimiz bir hobimiz.
İş yerimizde sabahtan akşama kadar bir sürü sinir bozucu olay ile karşılaşıyoruz ve bunun sonucu gergin oluyoruz.

Karşılıklı verilen cevaplar bu gerginliğin sonucudur, lütfen şimdi her ikinizde dışarda bir temiz hava alın, ondan sonra bakış açınız, sinirleriniz gevşesin, ondan sonra tekrar okuyun burada yazdıklarınızı, incir çekirdeğini doldurmayan birşey için kırılıyorsunuz.

Ben bir abiniz olarak birbirnizi kucaklamanızı acilen sizlere tavsiye ediyorum, sanırım beni kırmaz ve buraya başka en ufak birşey yazmazsınız.

Halledilmeyecek hiç bir şey yoktur. Belki sizlerin tartışmasında, benimde, ufakta olsa bir suçum olmuş olabilir, onun için lütfen diyorum. :)

Sevgi ve selamlarımla.

@Bora Alben

Yönetici olmam puanlamayı istediğim gibi yapıp yapamayacağıma engel değil... Çünkü puanlama seviyem yönetici olmamla değil paylaşımlarımla değişiyor...

@Bora Alben

Dediğin gibi ilgilenebilecek birileri tabiki var ve ilgileniyorlar zaten... Eğer sizde aktif olmak ve ilgilenmek konusunda istekli iseniz kapımız herkese açık...

Merhaba Ender Bey,

Bu zamana kadar ki pozitif yaklasiminiz ve yardimlariniz icin tekrar tesekkurler..
Forumda bilmeyenler olabilir, Cagri benim arkadasim, sahsen tanisiyoruz o kadar muhabbet etmisligimiz var, kendisini tanidigim icin sen diye hitap ediyorum zaten, (o simdi bana siz diye hitap ediyor ama bakmayin:) )ama arkadasiz kendisini seviyorum diye de, kendimce gordugum hatalari aksakliklari dile getirmeyecek degilim..

Aramizda oyle tatsizlik yasanmasi da mumkun degil, ama elestirileri de bozulmadan daha olgun karsilamasini bekliyorum kendisinden.

Sevgiler, saygilar

• Beğen
Tepkiler: sadana
Bence böyle daha iyi olmuş:

(link)

Teşekkürler.

Merhaba,
Gezi ve Tur Duyuruları bölümünde dileyen tur düzenleyeceğini haber vererek konusunu açıyor bu çok güzel ama lokasyon olarak ayırım yapılamıyor. Şunu demek istiyorum İstanbul İzmir Ankara gibi bölümlere bölünse daha iyi olmaz mı ya da başka bir yolu olsa ne güzel olur. Duyuruları ayırmış oluruz. Her il için ayrı ayrı başlık açmaya gerek yok diğer şehirler için diğer bölümü seçilebilir. Tam kafamda şekillendiremedim ama bunun gibi bişey.

@erola

Mantıklı, fakat benim turum İstanbul - Ankara arasında ise ne olacak.
Sonuçta Ankara'da oturanlar da katılmak isteyeceklerdir.

@Gökhan Toros

Başlıkta belirtmek gerek böyle bir durumda herzaman yapıldığı gibi. Ya da fotoğraflar ve makaleler bölümlerindeki gibi şehiriçi ve şehirlerarası turlar ve organizasyonları için ayrı bir bölüm açmak gerekebilir. Böyle olunca da fazla bölüm oluyor o da olmaz. Ama şehiriçi turlar yoğunlukta değil mi ? Sadece şehiriçi turları biraz daha düzenleyici bir uygulama olsa

Merhaba,

Özellikle atölye ve sağlık gibi bölümlerdeki bilgilerin hem insan hem de bisiklet sağlığı açısından hayati önem taşıdığı konusunda hemfikiriz sanıyorum.

Şimdi ben diyorum ki, sağlık bölümü için bir üye grubu foruma tanımlansa ve aramızdaki mesela sağlık sektöründe hizmet yapan arkadaşlarımız bu grup üyeliğine kaydırılsa... Yani moderatörlük gibi bir grup olacak ancak bu grup yönetici olmadığı için yetkileri normal üye gibi olacak.

Aynı şekilde, atölye bölümü için de belli başlı üyelerden (yani teknik bilgi bakımından kendini ispatladığını düşündüğünüz üyeler gibi) oluşan bir grup yapılsa...

Moderatörlerde olduğu gibi, farklı renklerde görünen kullanıcı adı ile, bunun altına "sağlık grubu" ve "atölye grubu" gibi açıklama ekleyerek, bu kişilerin bilgi almak anlamında güvenebilir kaynaklar olduğunu belirtmek amacıya böyle bir üye kategorisi düşünülebilir mi?

Örnek olarak şu şekilde vereyim, daha açık olur:
(Kullanıcıları örnek hazırlamak için öylesine aldım forum içerisinden)
(link)

Bu iki bölüm geldi aklıma, diğer bölümler için de düşünülebilir belki.
Yönetici arkadaşların görüş ve fikirlerini merak ediyorum.

Mantıklı. Bu eskiden bi iddaa sitesinde yaptığım Tahminci'lik görevi gibi birşey oluyor. Herkes bana tahminlerini danışıyordu. Ya da sadece ben tahminleri yayınlayıp millet oradan yararlanıyordu.

• Beğen
Bu Şekilde Olması Mantıklı Ve Bu Kullanıcılara Konu Kilit Ve Edit Yetkisi De Verilirse Mod'ların Ve Yönetimin Yükü De Hafifler Diye Düsünüyorum :) Güzel Düsünmüssün Serden Abi :)

• Beğen
bence ihtiyaç yok böyle birşeye, çünkü bölüm moderatörleri ve yöneticileri zaten o bölüm hakkında bilgisi olan kişilerdir.o nedenle zaten her mod.a farklı bölüm verilmiştir. herkesin ilgi alanına göre yani. mesela extreme bölgedeki Sinto nicki arkadaşımız o bölümde bilgisi olduğu için orada mod.luk yapmaktadır. aynı şekilde aykırı bisikletlerde tandem ve diğer farklı bisikletlerle ilgilenen Ender Alıcıoğlu isimli yöneticimiz görevlendirilmiştir.

Serden arkadaşımızın demek istediği forum yöneticilerine ve moderatörlere düşen yükü azaltmak ve en aza indirgemek için düşünülen bir alternatif.
Zaten atölye bölümündeki arkadaşların profesyonel bir şekilde bu işle ilgilenmesi ve gönül vermesi lazım.
sağlık bölümünde olacak olanlarda gerçekte mesleği doktor olanlar olacak..
bu şekilde doktor üyelerimiz fazla oldumu daha çok yardımlaşma ve bilgi paylaşımı olacağını düşünüyorum.
çok güzel düşünmüş serden kardeşimiz..
kendisini tebrik ediyorum bu düşüncesinden dolayı.
bence gayet mantıklı..
:in:

• Beğen
Mesaj düzenlemek/silmek ve konu kilitlemek gibi yetkiler belki karışıklık yaratır diye düşünüyorum aslında. Konu ve mesajlara müdahalede tatsızlık çıkabilir, şimdi bile olmayan şey değil malum. Bu nedenle normal üye yetkileri olsun demiştim. Ama bu grup üyeliklerine seçilen kişiler, konular hakkındaki bilgi ve yardımseverlikleri açısından, kullanıcıları "bilgilendirmek ve yönlendirmek adına" yönetimin yükünü azaltabilir.

Geri