Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kategori önerileri

Scudo
@Nuri Kongur

Fiyat çok iyiymiş, nasol edinebiliriz?

ben de işe bisikletle gidip geliyorum son 4 yıldır. yağmur ve kara kış hariç. bahçeli kızılay 4 km. bisiklette ulaşımda organize olup belediyeye bisiklet yolu talebinde bulunmak gerekiyor.

@Süleyman Uzunköprü

süleyman bey, daghdashın sitesine baktım orada gözükmüyorlar. ben beşiktaşta, denizcilik müzesinin karşısında büyük beşiktaş çarşısı zemin kattaki mağazalarından aldım. orada bedeninize göre belki bulabilirsiniz. aynı yerde kanyonun da mağazası var ve onlar da o tip ürünleri satıyorlar. kanyonda çok ucuza termal içlik de bulabilirsiniz. pantolanların asıl pantolon üstüne giyilebilmesi ve taşırken çok az yer tutması onları daha bir taşınabilir yapıyor. ben son baharın ilk günlerinde almıştım ve her ikisinide devamlı sırt çantamda taşıyorum. kanyondan termal tayt almıştım. işe gitmediğim zamanlar salt gezme amaçlı yola çıkarsam , alta temal tayt üste nomal pedli tayt en üstede su geçirmez pantolonu giyiyorum. ceplerini açık bırakıyorum gerekirse buhar oradan çıksın diye

• Beğen
Tepkiler: ozgurxk
ayrıca daghdash dan 60-65 tl ye windstopper özellikli mont aldım. koltuk altlarında son derece uzun açılabilen 2 adet havalandırma amaçlı fermuar var. 30-40 km hızda test ettim. bana fiyatına göre gayet tatmin edici geldi performansı. aynı tip ürünler kanyonda da bulunmakta. hatta geçen gün wind stopper özellikli bir çift eldiven aldım kanyon dan 15 tl ye.
yine hayatı kolaylaştırabilecek bir ip ucu: piyasada buff diye satılan ürünleri bilirsiniz, boru şeklinde esnek serpuş. insanın kafasını koruyor. ben o boru şekilde ve kendi kafama göre esnek tam sentetik kumaştan 30-35 cm uzunluğunda 4-5 tane diktirdim terziye. bana tanesi neredeyse 1 liraya mal oldu. yazdan beri dışarıda neredeyse hep yanımda taşıyorum. bileğime doluyorum normal yürürken ve terlediğimde terimi siliyorum. bisiklet kullanırken kaskın altında terden gözümü ve kaskı korusun diye kafama takıyorum. mutlaka bir tane boyun bölgesini korumak için takıyorum, böylece terleyen ensemi ani çıkan rüzgara karşı koruyorum. ayrıca bahar aylarında polene karşı normal zamanda tozdan korusun diye hemen ağız bölgemi kapatabiliyorum. kışın rampa çıkarken nefes nefese kaldığımda ağzıma soğuk hava direk girerek bademcikleri mahvetmesin diye mutlaka çenemden burun üstüne kadar çekiyorm. elastik kumaş olduğu için kendi kendine hiç rahatsız etmeden yüzümde duruyor. ince bir şey ama nefes verirken kumaşı ısıttığım için nefes alırken dışardan gelen hava aynı kumaşın üstünden geçerken ısınıyor ve ciğerlerime soğuk havayı direk almamış oluyorum. bu yöntemide bütün bisikletçilere şiddetle tavsiye ederim.

Kisin saglikli sekilde ulasimda bisiklet kullanmak icin gerekli aksesuarlari edinmek cok onemli, ayriyeten isyerinde veya okulda yedek kiyafet bulundurmak dus, soyunma odasi, dolap gibi olanaklarin olmasida gerekli bence. Isyerlerinde bu gibi imkanlar yayginlassa eminim daha fazla kisi bisikleti ulasim araci olarak kullanir.
Ayrica trafikde ayri bir dert de egsoz gazlari, yazin onemsemiyordum ama kisin daha bir belirgin hale gelmeye basladi, nerde okumustum hatirlamiyorum ama bir yerde bisikletcilerin yayalara oranla 4 kat daha fazla egsoz gazina maruz kaldigindan bahsediyordu. Asagidaki linkte egsoz gazlarina karsi bir maske var, ayrica bogazida soguga karsi korur gibime geliyor ama kask giyenlerin uzayli gibi goruldugu ulkemizde maske giysek basimiza neler gelir bilmem,
(link)

• Beğen
Tepkiler: ilhami yücel
@ozgur_pars

Hele bir de yokuş çıkarken, siyah dumanlar atarak yanına gelen ve bir müddet eşlik eden kamyon olursa... :Skull-175 Dün başıma geldi ve durmak zorunda kaldım. Ayrıca, bu kış soba kullanımı artmış. Hava çok kirliydi ve ağır bi kömür kokusu vardı.

• Beğen
Tepkiler: ozgurxk
Ben bu foruma 2006 yılından beri girerim bu forum her zaman forum olarak kaldı sohbet odası falan bunlar bu forumun özüne aykırı

Mesaj güncel.
Artık ikinci el Freeride parçalarımızı bu yeni bölümde alıp-satacağız.

arkadaşlar henüz bir bisiklet almadığım için aranıza fiilen katılamıyorum
ancak şimdilik sanal alemde takibim devam ediyor.

öncelikle forum çok seviyeli ve özenli. herkesin emegine sağlık
önerime gelince

donanimhaber forumun türkiye çapında populerliği ve başarısı malum
oradaki en güncel ve yoğun başlıklardan bir tanesi de

sıcak fırsatlar bölümü

bu bölümde forumdaşlar görüp duydukları her fiyat fırsatını foruma günlük olarak yazmaktalar.
aynı başlık altında eski kullanıcılar fikir beyan etmekte fiyat ve performans hakkında yorumlar yapmaktalar.

bisikletle ilgili bizim de böyle bir alt başlığa ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
hem satış yapan arkadaşlar kolaylıkla kampanyalarını duyururlar
hem de kullanıcılar fırsatların "ne kadar sıcak" olduğunun yorumunu yapar...

mesela aklımda şu anda corratec var cannondale var ya da whistle
her seferinde bu markaların altındaki başlıklara tek tek tıklıyorum ve yeni bir başlık var mı diye bakıyorum.
onun yerine sıcak fırsatlar bölümünde tüm markaların tüm ürünlerin takibini yapabiliriz.

ne dersiniz??

O zaman bütün arkadaşlar kendilerine göre fırsat olan ilanlarını orada duyurmaya başlarlar ve zaten forumun en kalabalık bölümü olan (ve zaten yarısına yakını uygun olmadığı için açılmadığı halde) ikinci el bölümünü kontrol etmek iyice zorlaşır...

tek bir ürün neden sıcak fırsat olsun
ben sıcak fırsat derken herkesin ulaşabileceği
sıfır ve birden fazla üründen bahsettim
donanimhaberdede bu şekilde zaten

ikinci el ayrı konu olur
sıcak fırsatlar kaskı taytı gözlügü bisikleti herşeyi kapsar ama sıfır olur

Daha önceden Sıfır Satış diye bir konu varmış galiba araştırdığım kadarıyla.Kapatıldığına göre vardır bi bildikleri :)

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Anladığım kadarıyla online alış-veriş yapılan sitelerdeki fırsat ürünlerinden bahsedilmiş. Ya da her şehirde olan mağazalardaki ürünlerden. Örneğin, biara (belirtmemin sakıncası yoktur umarım) Migros'da satılan fiyatı makul kasklar forum yoluyla haber verilmiş ve birçok üye bu fırsattan yararlanabilmişti. Bence gayet güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: kerem seckin
@kerem seckin

Kerem seckin senin dediğin yapılırsa ne olur biliyormusun ortalık pazar yerine döner sen tek bir ürünle başlarsın ama bunu fırsat bilen işgüzar arkadaşlar ortalığı pazar yerine çevirir , herkes kendinin eşinin dostunun dükkanın linkini vererek reklamını yapar suya sabuna dokunmadan 29.000 bisikletsever müşterisi olur , donanımhaber ile bisikleforum birbirinden farklı yapıdadır,donanımhaberin kuruluş sebebi zaten reklam ve haber üzerinedir. Bisiklet ürünleri zaten her köşe başındaki dükkanlarda satılmıyor, ucuzluk yada kampanya yapan mağaza aranıyorsa koca Türkiyede bir elin parmakları kadar bu mağazalar,isteyen için internetten bir göz atmak 5 dakika.:cool:

bakın ben donanımhaberin tamamını kastetmedim.
giriniz oradaki sıcak fırsatlar bölümüne
zaten bu işin kurtları hep orada
yeni bir başlık açıldıği zaman eğer biri saçma sapan amcasının dayısının
mağazasının reklamını yapıyorsa sağlam bir ayar yiyiyor bir
ikincisi de ya forumdan uzaklaştırılıyor ya da konusu hemen siliniyor. dediğim gibi dalga geçilmesi de cabası.

forumda belli bilinirlik seviyesine ulaşmış arkadaşlar böyle birşey yapmaz zaten

bakın arkadaşımız ne güzel demiş migrosta kask vardı diye
ben de hatırlıyorum onu
herkesin haberi oldu
kullanan iyi veya kötü dedi
gidip bakan da yorum yaptı
sonuçta alanların hepsi kazançlı çıktı.

yoğun bir şekilde kontrol edilen ve iyi yönetilen bir sıcak fırsatlar köşesine ben ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

sonuçta hadi bizi geç sizler bu işlerin kurdu olarak
hangi ilan enişte linki hangi ilan işe yarar bilirsiniz...

Bu konu sadece sürekli ihtiyaç duyulan ve ciddi anlamda uygun olan ürünler içinde olsa , o sıcak bölüm sıcaklığını korumaz..O mantığı yakalamak çok zor.

Bim de tartı ucuz gibi yazarsın.Biride çıkar " omo çok ugun" der.Ciddi anlamda kimse yetişemez ve karma karışık bir ortam olur.Fikir güzel ama uygulama yeri ve uygulaması zor bir fikir olmuş.Bu hali bence en mantıklı ve düzenli takip.

Düşünce için sağ ol. :)

Bu arada aramıza hoş geldin.Dostluklarımız baki olması dileğiyle..Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
eh siz bilirsiniz hocam napalım yapmayın

aha da yeni bi önerim var. yeni bi başlık açıym en iyisi ))

migrostaki kask fırsatını nereye koyacağız peki?
ne güzel bir örnek var önümüzde
neden bir deneyelim ama sıkı kontrol edelim demiyoruz da
daha baştan yok hocam işin cılkı çıkar diyoruz

neyse vardır bir bildiginiz
ben takipteyim ))

Geri