Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiye başlığı..

gönlüne hangisi yatarsa o prestijli...

Scudo
Tilt 120 modelini aldik bugün ilk turumuz oldu. Memnun kaldik fakat birsey dikkatimi cekti. Diger bisikletlerimizdeki gibi pedalı geri geri boşa cevirirken sanki bir ağırlık var frenliyor gibi oluyor neyden kaynakli olabilir normalmidir?

Dosyalar

• 20180502_164534.jpg
    20180502_164534.jpg
    169,1 KB · Okunma: 38
  • Beğen
Tepkiler: slckats
@oguz169 normal değil servisine gösterin hemen.

merhaba, şuan piyasa da uygun fiyata alınabilecek hangi marka-modeller var?
50-60 km turlar için heybe takılabilen bir bisiklet bakıyorum. büyük ihtimalle ikinci el tercih edeceğim

benim bulabildiklerim btwin tilt serisi, carraro flexi, mosso marine, dahon modelleri, ümit bisiklet, bianchi.
bunların ikinci elleri 500-2000 tl arası bulunabiliyor

@burki tur yaparken rampalarda olacağını varsayıp 21 vites olan carraro-bianchi derim, bu arada dahon vites oranları da fena değil(yokuş için)

• Beğen
Tepkiler: burki
@appendix
carraro 121 çok mantıklı geldi. bir de aynı görünümde bianchi var. sanırım aynı yerde imalatı yapılıyor.
göbekten 3 vitesli modeller çok zorlar mı? ön 3 arka 7 vites sisteminde hangi aralıklara denk gelir acaba

• Beğen
Tepkiler: slckats
@burki 3 viteslilerin zorladığı kullananlar tarafından söylenmekte. bianchi ve carraro aynı bisikletler

• Beğen
Tepkiler: burki
Carraro flexi 121 tavsiyem. En dik rampları bile normal 8 viteslilere göre çok rahat çıktım

• Beğen
Tepkiler: slckats ve Patron
@burki diğer markaları alıp dişli yükseltmekle uğraşacağınıza carraro veya bianchi 21 vites alın.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
Yazmadan edemeyeceğim. Bisiklet bir ulaşım aracıdır. Bugün bir telefona bile ortalama 2000 tl veriyorken bisiklete 700-800 tl bütçe ayıranlar lütfen bisiklet almasın. Dost acı söyler, bu paraya bisiklet olmaz. Olsa da iyi olmaz. Bu paralarla ancak sizi bisikleten soğutan birşey alınır. Biraz mantık lütfen...

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
@Yagizz2 arkadaşa katılıyorum. Hic bir kondisyonum yok. Bisikleti de alalı toplasan 4-5 gün oldu. Ben bile dik yokuşu çıkıyorum:):)

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
dahon ile rampaları çok iyi çıkabilen arkadaş gördüm ama kendisinin kondisyonu iyiydi.

@nevermind nerede süreceksin. Eğim yok denecek kadar az ise 108 eğimli lokasyonda isen 121. Kendimde 121 kullanıcısıyım yokuş performansı çok çok iyi youtube de videom var yokuş ile ilgili incele istersen flexi121 yokuş yaz çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: nevermind
@nevermind hocam ben bisikletimden memnunum.Özellikle arka dişli değişimi yaptıktan sonra daha da memnun hale geldim.Ama bana carraro 108 mi mosso marine 2d mi dersen carraro 108 derim.Çok ciddi donanım farkı var aralarında.

• Beğen
Tepkiler: nevermind
@nevermind anladım hocam da kadıköy yokuş değilmi boğadan sahile yokuş e modaya inerkende dik yokuş bence 121 da rahat düz yolda da alırsın sol vitesi 3 e sağ vitesi 7 mis bence

Geri