Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiye başlığı..

@unreal_1 sahilde keyiflik binecek isen tern 8 vitesli olanlar uygun olur ama tur formatında kullanacaksan 21 vites Carrora flexi 121 alıp fren kolu vites kollarını kendine göre değiştirip kullanabilirsin.

Scudo
Tern konusundaki uyarıyı ben de hatırlatmak isterim. Türkiye' de toplatma çağrılarının yapıldığını bile sanmıyorum. Ciddi ciddi ne yaptığın bilmeyen bir firma imajı çizdi Tern. Çok beğendiğim bir modeli olaa da güvenlik nedeniyle asla almayacağım bir marka.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Merhabalar. Yeni konu acmamak icin buradan devam edeyim dedim.
Katlanır bir bisiklet almaya karar verdik annem için. Kendisi 55-60kg ve 1.55 boyunda :))
Bütçemiz 700-800 tl max. Önerilerinizi bekliyoruz teesekkurler.

• Beğen
@oguz169
Merhaba,
Bütçeyle sıfır katlanır biraz zor. Vereceğim markalara yönelmenizi tavsiye ederim veya ikinci el bulabilirseniz.
1. Decathon BTWin Tek Vitesli veya 6 vitesli 120 modeli
2. Ümit Katlanır Bisiklet
3. Paxton Katlanır Bisiklet

Bütçeyi 1000TLye çıkarırsanız Bianchi, Carraro veya Salcano alabilirsiniz.

Btwin 120 modeli nasildir acaba en uygun o gözüküyor

• Beğen
@oguz169 Güzel bisiklettir ben kullandım, biraz KG olarak ağır bisiklet ama başlangıç için ideal.

paxton tavsiye etmem (evde 16" bir tane var)

• Beğen
Yaban arısını aldım. Bisiklet beklentilerimi karşılıyor. Vitesi tourney vites kolu ile degistirecegim elcikten vites bana gore degil bir de sele sert geldi. Onun disinda artik katlanirciyim :))

Bir dee miktanis bende mi sikintili anlamadim ama denk gelmiyor diger uc ile

Dosyalar

• Screenshot_2018-04-23-14-26-37-636_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-04-23-14-26-37-636_com.miui.gallery.png
    157,1 KB · Okunma: 73
@appendix 16" mi tavsiye etmezsiniz yoksa paxtonun bisikletini mi tavsiye etmezsiniz. 16" almayı düşünüyorum da o yüzden sordum ?

• Beğen
@emreyamans paxton tavsiye etmem,...çocuklar için 16" paxton aldım ama denemek için kendim binmedim(binmem bisiklette kalıcı hasar yaratabilir),ayrıca bazı sıkıntılı yerleri mevcut-tek tek yazmaya gerek yok kısaca paranızı heba etmeyin.

@th3_majestik ilginizi çeken maddi kısmı ise

(link)

Arkadaşlar merhaba.

Uzun zamandır araştırıyorum. Hem şehir içinde (İstanbul) işe gelip gidebileceğim hem de hafta sonları vs. kampa giderken kullanabileceğim bir bisiklet arayışındayım.
Boyum: 175
Kilom: 95 - 100

Kararsız kaldığım nokta katlanabilir veya dağ bisikleti olması. Marka olarak ise

Tern
Carraro
Mosso

şekline indirgedim. Önerilerinizi, tecrübelerinizi, aldıktan sonra yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim.

Herkese mutlu sürüşler :)

Kendi konumda var. https://www.bisikletforum.com/konu/kamp-icin-bisiklet-tavsiyesi.155399/

daha önceden arka rubleyi değiştirip yokuş performansını arttırmayı düşünürken(evde kullanılmamış mevcut) bugün yapmış olduğum Lüleburgaz-Babaeski gezisinde (ki bu yol bıktırıcı şekilde sürekli iniş-çıkış ile dolu) bünyeye uygun kadansı tutturup nabzı yükseltmedikten sonra yokuşlarda sorun çıkmadığını test etmiş oldum. altın kural ritmi bozmamak. herkese selamlar

• Beğen
Carraro flexi 121 al keyfine bak derim ☺️

Dosyalar

• 2AF12844-D9F6-40EF-8234-BEC6C293FCA1.jpeg
    2AF12844-D9F6-40EF-8234-BEC6C293FCA1.jpeg
    209,8 KB · Okunma: 47
  • Beğen
Ben de Rubleyi büyütüp vites sayısını 7 ye çıkarıyorum.Mevcut hali fazla masraf yapmadan onu kurtarıyor.

• Beğen
Carraro flexi 121 ile Bianchi 21 vites arasında kaldım.
İkisi de aynı fabrika da üretiliyormuş gerçi.

Marka olarak hangisi daha prestijli ?

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Patron Farketmiyor aynı ürün sadece stickeri farklı biri Bianchi biri Carraro.

• Beğen
@Patron carraro 121 daha prestijli.özellik olarak bianchi 21 vites ile birebir aynı.ama carraro marka olarak daha prestijli.

@slckats Aynen öyle :) carraro can gerisi heycan :)

• Beğen
Tepkiler: slckats
Geri