Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiye başlığı..

İyi günler arkadaşlar. Katlanır bisikleti iyi bilen dostlarımıza bir sorum olacaktı.

Mosso marine 20’ nin Sr2 diye bir modeli var. Sram otomatik 2 vites ve sanırım contra frenli. 2.vites oranı 1.37 diyor, iyi midir?
(link)
Fiyatı da uygun geldi. Açıkçası vites ayarı vs uğraşmadan tembellik yapmak isterim,katlarken de göbekten vites kolaylık gibi.
Ama sorun şu: uzun zamandır bisiklete binmeyen 90kg bi arkadaşınız olarak 2 vites ile ölür müyüm

Scudo
@Alcel Şu anda maddi imkansızlıklardan Annemin Bianchi(manisa) marka katlanır bisikletini kullanıyorum. Okula gidiş geliş totalde 20 km ve açıkçası eziyet gibi geliyor her kilometresi ancak alırım sahil şeridini turlarım gibi bir düşünceniz varsa kesinlikle öneririm zira kullanımı oldukça rahat sadece yol katetme açısından biraz yoruyor insanı. Modeli tam olarak hatırlamıyorum bodruma inip bakacağım gelince tekrar yazarım .

Ben de Manisadayım ve Accell bisiklet fabrikasında bianchisinden ghost una bromtonuna hepsi burda üretiliyor. Ancak fabrika satış yok yine bayiden alıyorsunuz. Bahsettiğim modelin salcanoda didim diye muadili de var burada .... (link)
Derdim bagaja attığım bisikleti arada çıkarıp 3-5 km sürmek. 6-7 vites mi, 21 liklerden mi yoksa şu 2 vites otomatik de işimi görür mü. Kendimi fazla zorlamamak ve bakımla falan çok uğraşmamak istiyorum

@Üye Adı
Valla ne kadar ucuz, o kadar iyi
Çünkü çok sık kullanmayacağım.Ulaşım değil gezi için,arada markete falan gitmekiçin.1500 den fazla veremem. 2. El de baktım ama işte güzel uygun denk gelmedi bi türlü. Otomatik 2 vites hem daha ucuz hem daha kolay gibi geldi sanki çok zorlanmazsam

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Alcel dekatlondan tek vitesli bisiklet alın 700₺ olması lazım. Sizin isteklerinizi karşılayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Alcel

Diğer markalar üretiliyormu montaj mı oluyor bilemem fakat Brompton İngiltere dışında ürerim yapmıyor diye biliyorum ben[emoji846]

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: appendix
Arkadaşlar Merhaba.Ofis hastalığı olan diz eklemlerimdeki ağrılar o bölgedeki kasların zayıf olmasından kaynaklandığını söyledi doktor.Bende çocukluluğunu bisiklet üzerinde dans ederek geçirmiş biri olarak,çözümü bisiklet kullanmada buldum.İstanbul ortamı malum katlanabilir bisiklet arıyorum.Bütçem 1.500 civarında seleli bisiklet önerilierinizi bekliyorum.10-15 gün içinde almayı düşünüyorum.Herkese sağlıklı pedallamalar..

• Beğen
@ÇavBella bu bütçede şu modellere bi gözatıp marka ve modele karar verin. Yine yazın eksilerini artılarını size hangi ürün uygun olur bulalım.
Carraro Bianchi be Mosso markaları bütçenize uygun.

• Beğen
Tepkiler: ÇavBella
@Üye Adı bütçemi biraz daha zorlayıp 1800-1850'lere çıktım.Sizler kadar tecrübeli olmadığım içinde tereddütlerim var.Biraz daha yukarı çıkıp hem görsel-renk hem kalite seçeneklerini göz önünde tutmak için Tern Link A7 düşündüm.Sizce bu fiyatta kalite olarak alternatiflerim Bianchi.Carraro,Mosso mu olmalı?Teşekkürler

Dosyalar

• 2018-tern-link-a7-katlanir-bisiklet-bagaj-hediyeli__0996096518099558.png
    2018-tern-link-a7-katlanir-bisiklet-bagaj-hediyeli__0996096518099558.png
    59,1 KB · Okunma: 17
  • Beğen
@ÇavBella bu bütçeyle Dahon veya tern alabilirsiniz. Dahon muadili Carraro 108de bakabilirsiniz. Donanım olarak Dahon Mariner D8e eşittir.

• Beğen
@Üye Adı Öncelikle ilginiz alakanız için teşekkür ederim.Tern Link A7 ve dedeiğiniz model Carraro Flexi 108 modellerine baktım.Oturduğum yer çok olmasada yokuşlu.Bundan dolayı 8 viteslileri tavsiye ediyorlar.Sizce bu iki model arasından hangisine yönelmeliyim.Dahon markasından kriterlere uygun bulamaıdm malesef.Fiayt aralığı biraz yüksek :)Teşekkürler

• Beğen
@ÇavBella yokuşlu yerlerde 8 vites sizi tatmin etmeyecektir. Yok sorun değil çıkamadığımı yürürüm diyorsanız carraro vites açısından ternden daha iyi kalan bütçeylede kask zil eldiven suluk gibi ihtiyaçları karşılanabilirsiniz

• Beğen
@Üye Adı Teşekkür ederim.Bu arada Tern ile Carraro'nun gövdeleri kıyaslayınca Tern daha kalın görünüyor.Bu sürüş açısından sizce fark yaratır mı?Lüzumsuz bir soruysa tecrübesizliğime verin lütfen.Teşekkürler bilgi için.

• Beğen
Geri