Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Merhabalar,
Eşimle trekkig bisiklete geçiş yapmak için 2 Hafta önce aldığımız Mosso Marine 21S bisikletlerimizi satıyoruz. Fatura ve garantisi mevcuttur. Aldığım fiyata direkt vereceğim. iki bisiklet toplam on bin etmektedir. İsteyene detaylı fotoğraflarını iletebilirim. 0 dan farksız. Çizik, hata, kusuru yoktur. Zam gelmeden değiştirmek istiyoruz. İlgilenen arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim. İyi günler dilerim.
288897 dosyayı görüntüle

Sıfırıyla aynı fiyat olmuş. Satılsın isterseniz biraz fiyata dokunun bence.
Benimde bisikletin mavi olanı satıldı, limes olan satışa devam.

(link)

Scudo
İlk seçenek:
- Sıfır bisiklet,
- Bisikletçi güvencesi (ürün direkt onlardan geldi, arada bilinmeyen kişi yok),
- Bedava kargo,
- Taksit imkanı,
- Çoğu bisikletçinin ücretsiz servis imkanı.
- İstersem bir adet bisiklet alabilirim.
- İki bisiklet: 10k - 11k TL arası.

İkinci seçenek:
- Kullanılmış bisiklet,
- Tanınmayan kişiden alışveriş,
- Ürünleri satıcıya gidip alma mecburiyeti ve maliyeti,
- Nakit ödeme,
- Ciddi zaman kaybı.
- İki bisiklet almam gerekiyor.
- İki bisiklet: 10k TL.

Benim tercihim net bir şekilde ikinci seçenek olurdu çünkü kendimden nefret ediyorum.

İlk seçenek:
- Sıfır bisiklet,
- Bisikletçi güvencesi (ürün direkt onlardan geldi, arada bilinmeyen kişi yok),
- Bedava kargo,
- Taksit imkanı,
- Çoğu bisikletçinin ücretsiz servis imkanı.
- İstersem bir adet bisiklet alabilirim.
- İki bisiklet: 10k - 11k TL arası.

İkinci seçenek:
- Kullanılmış bisiklet,
- Tanınmayan kişiden alışveriş,
- Ürünleri satıcıya gidip alma mecburiyeti ve maliyeti,
- Nakit ödeme,
- Ciddi zaman kaybı.
- İki bisiklet almam gerekiyor.
- İki bisiklet: 10k TL.

Benim tercihim net bir şekilde ikinci seçenek olurdu çünkü kendimden nefret ediyorum.

Tabi bir bakıma sizde haklısınız. Ama ne yazık ki her bayide 2022 olan bu modeller olmaya biliyor. Kaldı ki 0 dan farksız 2 Haftada 5-6 sefer anca binildi faturası ve garantisi var. Aciliyeti yok. Nasip kısmet işi iyi kötü her malın elbet alıcısı olur.

Tabi bir bakıma sizde haklısınız. Ama ne yazık ki her bayide 2022 olan bu modeller olmaya biliyor. Kaldı ki 0 dan farksız 2 Haftada 5-6 sefer anca binildi faturası ve garantisi var. Aciliyeti yok. Nasip kısmet işi iyi kötü her malın elbet alıcısı olur.
Siz bilirsiniz hocam. Mesajınızda "zam gelmeden değiştirmek istiyoruz" demişsiniz. Yeni alacağınız bisikletleri şu anda finanse edebiliyorsanız bu bisikletleri de bu fiyattan birkaç ay sonra satarsınız sanıyorum. Eğer yeni bisikletleri zamsız almak için bunları satmayı bekliyorsanız çok şansa ihtiyacınız var. Kolay gelsin.

Siz bilirsiniz hocam. Mesajınızda "zam gelmeden değiştirmek istiyoruz" demişsiniz. Yeni alacağınız bisikletleri şu anda finanse edebiliyorsanız bu bisikletleri de bu fiyattan birkaç ay sonra satarsınız sanıyorum. Eğer yeni bisikletleri zamsız almak için bunları satmayı bekliyorsanız çok şansa ihtiyacınız var. Kolay gelsin.

Eyvallah hocam alıcısı çıkarsa belki bir miktar inilebilir hızlı satılsın diye. Yoksa Haziranda %20 zam bekleniyormuş o zaman elbet bu fiyata satılır. İyi günler dilerim.

Arkadaşlar merhaba. Katlanır bisiklet almayı düsünüyorum. Bütçem 6.000 TL. En önemli kriterim hafiflik. Kron Fd3000 ve Mosso Marine V 13 kg altinda. Carraro sitesinde maalesef agirliklari paylasmiyor. Farklı önerilere de açığım.

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Arkadaşlar merhaba. Katlanır bisiklet almayı düsünüyorum. Bütçem 6.000 TL. En önemli kriterim hafiflik. Kron Fd3000 ve Mosso Marine V 13 kg altinda. Carraro sitesinde maalesef agirliklari paylasmiyor. Farklı önerilere de açığım.

Ağırlığa takılma
Öncelik katlanma mekanizmalarının kalitesidir
Dahon Hit D6 al çok sağlam makina

(link)

Böyle bir satılık bisikletim var. Limes - Siyah olan renk kaldı sadece. Kullanımı çok keyifli ve harika kaçan bir bisiklettir kendisi :) Çok fazla yükseltme var üstünde. Bu kadarı bir araya gelmez.

Arkadaşlar merhaba, Carraro Sportive ve Carraro Elite bisikletlerimiz var. Bu aralar ciddi şekilde katlanır bisiklet alma düşüncesindeyim. Dahon veya Tern modellerine bakıyorum ancak çok yorum okudum kafam iyice karıştı. Genelde iş çıkışı hobi amaçlı, haftasonları market vs gibi kısa mesafeli sürüşlerde kullanacağım. Önereceğiniz model var mıdır ? (Almak için sportive 324'ü satacağım)

Arkadaşlar merhaba, Carraro Sportive ve Carraro Elite bisikletlerimiz var. Bu aralar ciddi şekilde katlanır bisiklet alma düşüncesindeyim. Dahon veya Tern modellerine bakıyorum ancak çok yorum okudum kafam iyice karıştı. Genelde iş çıkışı hobi amaçlı, haftasonları market vs gibi kısa mesafeli sürüşlerde kullanacağım. Önereceğiniz model var mıdır ? (Almak için sportive 324'ü satacağım)

Şu an alınabilecek en mantıklı Dahon modeli olarak (link) var.
Bizzat denedim kullandım gayet güzel ve sağlam olmakla birlikte diğer hiç bir Dahon modelinde olmayan yüksek taşıma kapasitesine sahip bir makine tereddütsüz alınabilir tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: yusufasinmaz

Ben de uzun süre araştırmıştım. Tern biraz pahalı gelmişti. Dahon Hit D6 satın aldım. Çok memnunum.

BTWIN Tilt 500 de düşünebilirsiniz. 5750 TL'lik fiyatıyla sizin bütçenize uygun. BTWIN'in diğer markalardan en büyük farkı, Decathlon'un ömür boyu kadro garantisi vermesi. Sırf bu garanti bile başlıbaşına tercih sebebi bana göre.

Bu modeli 4 yıldır şehiriçi ulaşım için kullanıyorum ve bana hiçbir sorun çıkarmadı. Katlama mekanizması, menteşeleri falan çok sağlam ve iyi tasarlanmış.

Merhaba arkadaşlar, arkadaşıma katlanır bisiklet almayı planlıyoruz.

5000 tl civarına (link) düşünüyoruz. Alternatif tavsiyeniz var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Merhaba arkadaşlar, arkadaşıma katlanır bisiklet almayı planlıyoruz.

5000 tl civarına (link) düşünüyoruz. Alternatif tavsiyeniz var mıdır?

Doğru yoldasınız.

• Beğen
Tepkiler: Mysal
Bence aslolan şey ikinci el bir bisikletin bisiklet tavsiyeleri altında satılmaya çalışılması,ayrı bir bölüm varken bunun burada işi ne? Benim buradaki yorumumun burada işi ne? Gittim ben :(

• Beğen
Tepkiler: Mysal
Evet memnunum, demin cevap yazdım ama olmadı tekrarlayayım,

Ürün beklediğim gibi çıktı. resimlerini paylaştım. bütün kadroyu metal aksamı mıknatısla gezdim ; bagaj, firen diski, dişli-takımları haricinde her yeri alüminyum.

eksileri
1. Aynakol büyük dişlide iken , arka ruble en kücük veya en büyük dişlide ilken ön atırıcı sürtme yapıyor. ayar gerekebilir belki
2. Baston ayağı kötü bisikleti sabit zor tutuyor ayarı bozuluyor.
3. Teker akort ayarı hafif sapma var gibi ve bazı teller gevşek.
4. bagaj port telleri düzgün simetrik değil gibime geldi
5. Ön atırıcı kol baş parmak ile zor kullanılıyor, büyük dişliye zor geçiyor vitesi.
6. katlamadan sonra ön dişli yere sürtüyor koruma koymamışlar, sele borusu ile koruma yapmak lazım

artıları:
1. vitesler altus- claris diğer katlanır bisikletlere göre kaliteli.
3. mekanik firenler çok güzel tutuyor.
4. bütün ana aksam alüminyum.
5. Aynakol kücük dişlisi çok iyi.
6. katlanması pratik ve hızlı.
7. çamurluklar bile alüminyum.
6. lastikler sessiz ve rahat.
8. sürüşü keyifli.

287649 dosyayı görüntüle

287650 dosyayı görüntüle
287651 dosyayı görüntüle
287652 dosyayı görüntüle
287653 dosyayı görüntüle
287654 dosyayı görüntüle
287655 dosyayı görüntüle
287656 dosyayı görüntüle
287657 dosyayı görüntüle
Hocam merhaba uzun kullanımda hala üründen memnun musunuz? Carraro flexi 121d ile Peugeot F10d arasında kaldım. Byqee elektrik kiti takmak istiyorum alınca acaba ön çatal aralığı 100mm mi?Yoksa 74mm mi?

Evet memnunum, demin cevap yazdım ama olmadı tekrarlayayım,

Ürün beklediğim gibi çıktı. resimlerini paylaştım. bütün kadroyu metal aksamı mıknatısla gezdim ; bagaj, firen diski, dişli-takımları haricinde her yeri alüminyum.

eksileri
1. Aynakol büyük dişlide iken , arka ruble en kücük veya en büyük dişlide ilken ön atırıcı sürtme yapıyor. ayar gerekebilir belki
2. Baston ayağı kötü bisikleti sabit zor tutuyor ayarı bozuluyor.
3. Teker akort ayarı hafif sapma var gibi ve bazı teller gevşek.
4. bagaj port telleri düzgün simetrik değil gibime geldi
5. Ön atırıcı kol baş parmak ile zor kullanılıyor, büyük dişliye zor geçiyor vitesi.
6. katlamadan sonra ön dişli yere sürtüyor koruma koymamışlar, sele borusu ile koruma yapmak lazım

artıları:
1. vitesler altus- claris diğer katlanır bisikletlere göre kaliteli.
3. mekanik firenler çok güzel tutuyor.
4. bütün ana aksam alüminyum.
5. Aynakol kücük dişlisi çok iyi.
6. katlanması pratik ve hızlı.
7. çamurluklar bile alüminyum.
6. lastikler sessiz ve rahat.
8. sürüşü keyifli.

287649 dosyayı görüntüle

287650 dosyayı görüntüle
287651 dosyayı görüntüle
287652 dosyayı görüntüle
287653 dosyayı görüntüle
287654 dosyayı görüntüle
287655 dosyayı görüntüle
287656 dosyayı görüntüle
287657 dosyayı görüntüle
Hocam katlanmış halinin resmi var mı paylaşabilir misiniz gidon iki tekerin arasına doğru mu katlanıyor?

• Beğen
Tepkiler: ercan_elo_bil
(link).

100mm.
merhaba cevabınız için teşekkür ederim.peugeot f10d yi öneriyorsunuz sanırım ne açıdan daha iyidir? peugeot sizde var mı kendi sitesinde 100mm olduğuna dair bir bilgi görememiştim ben

Geri