Mysal
Üye
- Tepki
- 75
- İsim
- Mehmet
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Tavsiye ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, Tern'i aldım. Bisiklet baya temiz ve uzun süre kullanılmamış bir bisiklet gibi duruyordu, hatta o kadar kullanılmamış ki bazı yerlerinde örümcek ağı vardı. Deneme sürüşü yaptım, sürüşü çok hoşuma gitti. Fakat bisiklet güzel bir bakım istiyor. Uygun bir vaktimde yaptıracağım.
Alırken dikkat ettiğim hususlar için diğer arkadaşlara yardımcı olması adına paylaşıyorum. Ben bunları kontrol ederek aldım.
KADRO ÇATLAĞI - yok
ZİNCİR VE DİŞLİLER - küflenme ve gevşeme yok
LASTİKLER - yıpranma yok
VİTES GEÇİŞLERİ - problem yok
JANT YÜZEYİ ( FREN İZİ VAR MI ? ) - herhangi bir fren izi yok - balatalar yıpranmamış.
JANT TELLERİ - akord ayarı istiyor.
KATLANMA MEKANİZMASI - problemsiz çalışıyor
MIKNATIS MEK. - mıknatıs mekanizması çalışıyor ama arka tekerlekteki mekanizmadaki yay küflenme yapmış.
tek problem bisiklet kurulu halde direksiyon dönen kısımdan hafif bir titreme oluyor, onuda bisikletçiye gösterdim bir problem olmadığını, ayar istediğini söyledi
Alırken dikkat ettiğim hususlar için diğer arkadaşlara yardımcı olması adına paylaşıyorum. Ben bunları kontrol ederek aldım.
KADRO ÇATLAĞI - yok
ZİNCİR VE DİŞLİLER - küflenme ve gevşeme yok
LASTİKLER - yıpranma yok
VİTES GEÇİŞLERİ - problem yok
JANT YÜZEYİ ( FREN İZİ VAR MI ? ) - herhangi bir fren izi yok - balatalar yıpranmamış.
JANT TELLERİ - akord ayarı istiyor.
KATLANMA MEKANİZMASI - problemsiz çalışıyor
MIKNATIS MEK. - mıknatıs mekanizması çalışıyor ama arka tekerlekteki mekanizmadaki yay küflenme yapmış.
tek problem bisiklet kurulu halde direksiyon dönen kısımdan hafif bir titreme oluyor, onuda bisikletçiye gösterdim bir problem olmadığını, ayar istediğini söyledi